Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8844287 5045372

РАНИЦА ЗА ПРЕХОДИ NH150 ESCAPE SQUARE, 10 ЛИТРА, РОЗОВА

36,90 лв.
Цвят: ВИОЛЕТОВО
  • ВИОЛЕТОВО
  • ЗЕЛЕНО
  • ОХРА
  • ЗЕЛЕНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип създаде раницата NH150 Escape 10 л за преходи в равнинни, гористи или крайбрежни местности. За нередовна употреба.

ПРЕДИМСТВА

Вместимост

Обем 10 литра. Тегло: 460 го. Размери: 37 х 25 х 10 см.

Устойчивост на триене

Материята е устойчива на протриване (дъно и гръб). Гаранция 10 години.

Разпределение на пространството

1 основно отделение, капак и магнитна катарама за затваряне.

Комфорт при носене

Гръб и презрамки от пяна 10 мм. Опора за палци. 2 ергономични дръжки.

Джобове

2 джоба с цип, 2 за бутилка, отделение за компютър 13", отделение за таблет 10".

Проветрение

2 плътни проветриви подложки за вентилация на гърба. Проветриви презрамки.

Техническа информация

Водоустойчивост

Материята на раницата е промазана и предпазва от за кратко време от лек дъжд. Внимание: не е водоустойчива/непромокаема и няма калъф за защита от дъжд.

За да защитите вещите си от дъжд, препоръчваме продукта Калъф за защита от дъжд 10 до 20 литра, наличен на нашия сайт под реф. № 8772113.

Как се измерва обемът на раниците?

Обемът на всяка раница/сак се измерва по стандартизиран метод: основното отделение и всички джобове се пълнят с малки топки. След това топките се прехвърлят в оразмерен съд и се отчита обемът в литри.

Как се регулира раницата?

1 - Отпуснете презрамките.

2 - Сложете пълната раница на гърба.

3 - Затегнете презрамките.

Как да подредите вещите в раницата?

Поставете тежките предмети на дъното. Около тях подредете дрехите. Сложете на лесно достъпно място непромокаемо яке и/или пуловер. Разпределете в джобовете дребните предмети (слънцезащитен крем, карта, слънчеви очила и др.). Раницата разполага с 2 странични джоба за бутилки за вода.

ТЕСТВАНА ЗА ОПТИМАЛНА УСТОЙЧИВОСТ

За проверка на качеството раниците преминават през серия от лабораторни тестове: материи, катарами, колани, подплънки, ципове и др. Например тестът на материята включва устойчивост на триене и скъсване, запазване на цветовете при излагане на UV лъчи и многократно пране, непромокаемост и др. Извършват се тестове на здравината на шевовете и изработката посредством манекен, който възпроизвежда движенията при преход, симулиращи продължителна употреба.

Състав

Състав

Основна материя: 20.0% Полиамид, 80.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан; Част от пяна: 100.0% Полиуретанова пяна

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 95°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 95°C. Нормално третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Съхранявайте раницата на сухо място.

Ограничения при използване

Не е непромокаема.Използвайте калъф за дъжд (не е включен).

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). През цялата година дизайнерите ни разработват стилни и семпли високотехнологични продукти, които се тестват в реални условия на различни места като Бретан, Корсика, о. Реюнион и др. Извършваме тестовете при възможно най-разнообразни условия и терени. Въз основа на тези тестове ние усъвършенстваме нашите бъдещи колекции.

Гаранция

10 Години

Съгласие от

Моделът е тестван и одобрен от около тридесет изпитатели.Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на планинския туризъм и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба.

Видеа