FOUGANZA Реф. 8580580 4004273

ПОТНИК ЗА ОБЕЗДКА 900, ЗА КОН, ТЪМНОСИН

129,00 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха този омекотяващ потник за ограничаване на натиска върху гърба на коня по време на обездка.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Мрежеста линия на гърба, по-широка при холката за свободно движение на гърба.

Стабилност

Анатомичната форма и каишките на ремъците осигуряват стабилно фиксиране.

Омекотяване

Специално разработена пяна за омекотяване на ударите под седлото.

Техническа информация

ДИЗАЙН И КОНЦЕПЦИЯ

Нашата гама продукти е създадена в съответствие с изискванията и традициите в екипировката за обездка. Затова продуктът е разработен с елегантни, женствени и деликатни детайли, характерни за тази дисциплина. Външната част е с дизайн със стилна сатенена материя и синтетична вълна. Дискретната метална щипка, която присъства на всички наши продукти за обездка, е поставена отстрани на потника.

Форма

Формата на потника осигурява адаптиране към индивидуалното телосложение на коня. При този нов модел екипите ни използваха най-усъвършенстваната ни система за омекотяване. Към нея те пресъздадоха и приложиха концепцията на сатенения потник за постигане на максимално омекотяване и стил. Мрежестата линия на гърба е по-широка на нивото на холката, за да осигури свободно движение на коня. Омекотяващата пяна и синтетичната вълна осигуряват максимално абсорбиране на натиска.

АБСОРБИРАНЕ НА УДАРИТЕ

За максимално абсорбиране на ударите, омекотяващите зони са разработени в 3 слоя. Конструкцията от двете страни на мрежестата линия на гърба е съставена от 10 мм каучукова пяна, подплатена с още един слой пяна 10 мм, покрити с бежова синтетична вълна.

Отвеждане на влагата

Линията на гърба от 3D мрежеста материя гарантира отлично проветрение и охлаждане. Потникът е изработен от мрежеста материя за отвеждане на влагата от изпотяване.

Универсален размер

85 x 86 см. Този потник е специално разработен за употреба със седла за обездка.

Тегло

1300 г.

Съвети за употреба

Пране в пералня на 30°C. Сатенената част на потника може да се изглади за оптимално възстановяване на първоначалния вид.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години