WEDZE Реф. 8580406 4003816

ДЕТСКИ СКИ ПАНТАЛОН FR500, ЧЕРВЕН

94,90 лв.
Цвят: ЧЕРВЕНО
  • ЧЕРВЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде този панталон с отлична непромокаемост за фрийрайд ски при всякакви условия.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Копчета на крачолите за регулиране на дължината.

Свобода на движение

Широка кройка за свобода на движение.

Здравина

Здрава материя и подсилени в долната част крачоли.

Лесно забелязване

Система Recco за по-лесна локализация в случай на лавина.

Топлина

Пълнеж от вата 100 г/м².

Непромокаемост

5000 мм воден стълб, непропускливи шевове.

Джобове

2 джоба на бедрата. 1 цип с капак и 1 водоустойчив.

Дишане на тялото

Дишаща материя (RET12) и вентилация за по-добро отвеждане на изпотяването.

Техническа информация

Дизайн

Панталонът предлага всички характеристики, необходими за фрийстайли и фрийрайд.

5000 мм воден стълб, 100% непромокаеми ципове, за да запазва тялото сухо.

2 зони за вентилация с цип за по-топло време. Регулируем колан с велкро.Регулиране на дължината на крачолите с копчета.

Промазка

Промазката на тъканите е способността им да задържат водата на повърхността, без да я абсорбират. Нашето облекло за фрийрайд е изработено от промазани материали, които ще удължат устойчивостта му на неблагоприятни климатични условия. Това е допълнително техническо решение, което позволява да останете сухи по-дълго време. В нашите магазини ще намерите продукти за подновяване на промазката на дрехите.

Непромокаемост

Устойчивостта на тъканите срещу вода се измерва в мм воден стълб (тест по стандарт ISO 811). Колкото по-висок е показателят на налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 5000 мм издържа на налягане, упражнявано от 5000 мм вода.

Дишаща материя

За да се определи дали една материя е дишаща, се измерва нейната устойчивост на паропропускливост - RET (тест по ISO 11092). Това е способността на материята да пропуска изпаренията от изпотяването навън, като по този начин се възпрепятства задържането на вода по кожата. Колкото по-малка е стойността на RET, толкова по-дишаща е материята. Например: RET < 9 = изключително дишаща материя/ 9 < RET < 12 = много дишаща материя/ 12 < RET < 20 = дишаща материя/ RET > 20 = слабо дишаща или недишаща.

Каква е разликата между мембрана и импрегнацията?

Дрехата е с мембрана. Мембраната е фин пластмасов слой (полиуретан), който прави материята непромокаема, като запазва свойството й да диша. Има предимството да е по-лека, гъвкава и трайна, а често и по-дишаща от импрегнацията. Тази технология в повечето случаи е по-икономична от мембраната и изисква подплата, която да я предпазва.

Как разработваме непромокаемото облекло?

Непромокаемостта на дрехата зависи от материята, шевовете и начина на съединяване на елементите. Използваме непромокаеми ципове или ги покриваме с капак.

Как разработваме дишащото облекло?

Освен дишащи материи, използваме и други технически решения (ципове, зони за вентилация, мрежести материи и др.) подобряващи общата вентилация на якетата и панталоните, предназначени за фрийрад. Тези системи позволяват регулиране на топлината и улесняват отвеждането на отделяното от тялото изпотяване по време на физическо натоварване.

Какво е система RECCO®?

Технология RECCO® за локализиране в случай на затрупване от лавина. Предавателите RECCO® позволяват бързо и точно установяване на местоположението на пострадал от лавина от планинските служби, снабдени с RECCO®. Екипирането с рефлектори RECCO не замества употребата на лавинен детектор. Технологията RECCO е с допълваща функция за увеличаване на шансовете за своевременно откриване.100% о нашите якета и панталони за фрийрайд са със система RECCO.

Инструкции за пране

Следвайте инструкциите за пране във видеото по-долу, за да запазите характеристиките на дрехата.

Линк: https://youtu.be/rh4GLwALgBMСлед всяко трето пране подновявайте водоустойчивостта с импрегниращ спрей.

Състав

Състав

Основна материя: 20.0% Полиуретан, 80.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Допълнителна подплата: 100.0% Полиестер; Платка: 100.0% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Уверете се, че дрехата е напълно суха, преди да я приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашите дизайнерски екипи са разположени в подножието на Монблан в близост до множество ски курорти в департамент От-Савоа (Франция). През цялата година проектираме семпли и технични продукти. След това подлагаме тези продукти на изпитания в реални условия, при каквито ще бъдат използвани ежедневно.

Гаранция

2 Години

Видеа