Филтри 0
Филтри 0
NABAIJI Реф. 8616692 4235152

ОЧИЛА ЗА ПЛУВАНЕ TURN, РАЗМЕР S, С ОПУШЕНИ СТЪКЛА, БЯЛО/ЧЕРНО/ТЮРКОАЗ

36,90 лв.
29,90 лв.
-18%
Цвят: ЧЕРНО / БЯЛО / ТЮРКОАЗЕНО
  • ЧЕРНО / БЯЛО / ТЮРКОАЗЕНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тези стабилни очила с лесно регулиране, подходящи за напреднали плувци.

ПРЕДИМСТВА

Ограничаване на замъгляването

Покритието против замъгляване осигурява отлична видимост по време на плуване.

Мултифункционалност

С патентована система Extend за поставяне на очилата на челото.

Зрително поле

С широко зрително поле от 140° до 160°.

Регулиране

Прецизно регулиране благодарение на въртящия се механизъм отзад.

Фиксиране

С твърда конструкция за отлична стабилност.

Непромокаемост

Гъвкавата пола осигурява водоустойчивост.

Техническа информация

ПРЕДИМСТВА НА ОЧИЛАТА ЗА ПЛУВАНЕ

Плувните очила се използват като защитна екипировка и са подходящи за плувци на всякакво ниво.

Те са непропускливи и предпазват очите от контакта с хлорирана или солена вода. С UV защита за безопасност и комфорт във и извън водата.Плувните очила са съставени от няколко части:

стъкла, оцветени в различна степен;

непропусклива пола;

твърдо или гъвкаво мостче на носа;

еластични каишки със система за регулиране.

ЗАМЪГЛЯВАНЕ

Появата на замъгляване се дължи на различни фактори: разлика в температурата на тялото и водата, ниво на влажност, изпотяване и други. Специалното покритие забавя появата на замъгляване.Прозрачното покритие срещу замъгляване се поставя от вътрешната страна на стъклата. При триене ефективността му се нарушава, а по стъклата остават следи.Предлагаме маркер за подновяване на покритието срещу замъгляване. Той може да се използва преди всяка употреба.

ИЗБОР НА РАЗМЕР

Оптималната непропускливост на плувните очила/маски зависи от прилягането на полата към лицето.Размер S е подходящ за тесни лица.

Размер L е подходящ за широки лица.За още по-висока ефективност се препоръчва употреба в съчетание с плувна шапка.

РЕГУЛИРАНЕ НА ПЛУВНИТЕ ОЧИЛА

Иновативната концепция не позволява неправилно регулиране или прекалено стягане.Екипите ни приспособиха към тези плувни очила механизма за регулиране, използван при велосипедните каски. Същинското предизвикателство беше в прецизната изработка на твърдите дръжки.Патентованата система EXTEND позволява поставяне на очилата на челото без промяна в настройката на механизма за регулиране.

ЦВЯТ НА СТЪКЛАТА

Цветът на стъклата позволява защита на очите: той трябва да бъде съобразен с мястото на плуване и осветеността.

Ако басейнът е слабо осветен и около него е сумрачно, например вечер през зимата, използвайте очила с оцветени или прозрачни стъкла.

Ако плувате на открито или в силно осветен басейн, изберете очила с опушени стъкла за по-голямо удобство и за да ограничите заслепяването.

Огледалните стъкла придават допълнителен стил на плувните очила.

ЗАЩИТА ОТ UV ЛЪЧИ

В съответствие с Q/BT 4734 - 2014 всички очила Nabaiji предпазват от вредните UVA и UVB лъчи в рамките на нормална употреба, независимо от цвета на стъклата.Директното наблюдение на слънцето е опасно и може да доведе до необратимо увреждане на зрението.

РАЗЛИЧНИ ФУНКЦИИ НА СТЪКЛАТА

Нашите плувни очила осигуряват ясна видимост под водата, без изкривяване на образа.

Извитите стъкла, използвани при някои модели, съчетават компактност и широко зрително поле.Някои модели са разработени с поляризирани стъкла за ограничаване на заслепяването, дължащо се на отблясъците от водата.

СЪСТАВ

Поликарбонатните стъкла са много устойчиви на удари и предпазват очите на плувеца. Този материал предлага много висока степен на прозрачност.Гъвкавата пола осигурява комфорт и непропускливост. Тя е произведена от силикон или TPE, също като гъвкавите и здрави каишки - този материал позволява лесно поставяне, бързо регулиране и стабилно прилягане.За твърдите елементи на рамките и катарамите обикновено е използван поликарбонат.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ ОЧИЛА ЗА НАПРЕДНАЛИ

Този продукт на NABAIJI е подходящ за напреднали плувци на всякаква възраст, независимо от интензивността и стила на плуване.

Редовното плуване съдейства за усъвършенстване на техниката, поддържане на физическото здраве и доброто настроение.

СЪВЕТИ ЗА ПОВЕЧЕ КОМФОРТ

Плувните очила опъват и скубят косата ви? Съветваме ви да използвате плувна шапка. Предимството е, че по този начин очилата стоят по-стабилно, без да скубят косата.Стъклата се замъгляват? Препоръчваме ви да използвате нашия маркер за подновяване на покритието срещу замъгляване на очилата. Трайност: от 1 до 2 часа за едно нанасяне.

ПОДХОДЯЩ ЛИ Е ТОЗИ МОДЕЛ ЗА ДЕЦА?

Непропускливостта на плувните очила/маски зависи от прилягането на полата към лицето.Размер S е предназначен за тесни лица. Подходящ е за деца, но не за бебета.

ПЛУВАНЕ С КОНТАКТНИ ЛЕЩИ

Наличието на вода между очите и контактните лещи може да доведе до възпаление.

При нормални условия на употреба непропускливостта на плувните очила ограничава частично риска от проникване на вода. Непропускливостта може да бъде нарушена от удар, рязко ускоряване или при скок.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА

Този модел или размер не е подходящ за вас? Можете да върнете продукта. Всички продукти за плуване имат гаранция 2 години.За целта:

1. отидете в най-близкия магазин на Декатлон;

2. сменете или върнете плувните очила или маска.

Състав

Състав

Каишка: 100.0% Полипропилен; Конструкция: 100.0% Поликарбонат; Джоб: 100.0% Полиестер; Лещи: 100.0% Поликарбонат; Уплътнение: 100.0% Стирен-етилен-бутадиен-стирен; Допълнителни части: 100.0% Силикон

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

За запазване на качествата на стъклата ви съветваме да прибирате очилата в калъф след употреба.

Ограничения при използване

Тези очила са предназначени за плуване на повърхността.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Очилата за плуване Nabaiji отговарят на изискванията на Регламент ЛПС 2016/425. Нашите продукти са изпитани и одобрени от независими лаборатории.Предназначени са за плуване на повърхността. Нашите продукти са преминали тестове в реална употреба.

Гаранция

2 Години

Видеа