Филтри 0
Филтри 0
NABAIJI Реф. 8617188 4217021

ОЧИЛА ЗА ПЛУВАНЕ SPIRIT, С ПОЛЯРИЗИРАНИ СТЪКЛА, ГОЛЯМ РАЗМЕР, ЧЕРНО/СИНЬО

36,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО / СИНЬО / ТЮРКОАЗЕНО
  • ЧЕРНО / СИНЬО / ТЮРКОАЗЕНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тези очила за напреднали плувци. Осигуряват комфорт при усъвършенстване на техниката и издръжливостта.

ПРЕДИМСТВА

Ограничаване на замъгляването

С покритие срещу замъгляване.

Зрително поле

Един от моделите с най-голямо зрително поле от нашата гама.

Поляризирани стъкла

Филтрират всички паразитни отражения от водата. Идеални за плуване на открито.

Фиксиране

Тези плувни очила със странично регулиране прилягат стабилно към лицето.

Слънцезащита

Стъклата филтрират над 99% от вредните UVA и UVB лъчи.

Техническа информация

ПОЛЯРИЗИРАЩА ТЕХНОЛОГИЯ

Идеален избор при силно заслепяване.

Стъклото спира непреките лъчи, които се отразяват (от снега, морето или пясъка). Подчертава контраста и позволява визуализация на релефа при силно заслепяване. Паразитните отражения са ограничени за защита от заслепяване.

ВНИМАНИЕ: поляризираните стъкла могат да затруднят четенето на дисплея на телефона или друго устройство. На екрана може да виждате ефект на дъга.

ЗАМЪГЛЯВАНЕ

Появата на конденз зависи от множество фактори – разликата между температурата на тялото и на водата, нивото на влажност и т.н.

Износването от триене е една от основните причини за замъгляване на стъклата.

При поява на конденз потопете стъклата във водата. Така ще се образува нов защитен слой против замъгляване.

Нормално е противозамъгляващите свойства на покритието на стъклата да отслабнат с времето.Предлагаме маркер, който подновява защитния слой и увеличава живота на очилата.

ИЗБОР НА РАЗМЕР

Непропускливостта на плувните очила/маски зависи от прилягането на полата към лицето.

Препоръчваме преди покупка да ги пробвате чрез теста на вакуумния ефект, без еластичната лента.

Поставете ги и притиснете леко - ако очилата/маските застанат на лицето без ластика, значи ще бъдат непропускливи във водата.

С този тест можете да установите и евентуални зони на неудобство на модела по лицето.Моделът се предлага в размери S (за тесни лица) и L.

РЕГУЛИРАНЕ НА ОЧИЛАТА

Прилягащите към формата на лицето очила не изискват силно стягане.Прекалено стегнатите очила могат да причинят дискомфорт, да оставят следи или да доведат до навлизане на вода.Не е необходимо натискане на стъклата с ръце. За плуване без навлизане на вода е достатъчен лек вакуумен ефект.Каишките трябва да минават на 2 до 3 см над ушите.

Това положение оптимизира стабилността и комфорта на очилата.

Поддръжка и предпазни мерки

Съветваме ви да:

изплаквате очилата (само при необходимост) с потапяне във водата;

избягвате силни водни пръски по вътрешната част на стъклата;

прибирате очилата/маските в кутията след плуване, за да предпазите стъклата (от вътрешната страна е покритието срещу замъгляване, от външната страна, за да избегнете надраскване);

избягвате да ги излагате на температура над 60°;НЕ ПИПАЙТЕ/ТЪРКАЙТЕ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА НА СТЪКЛАТА

ЦВЯТ НА СТЪКЛАТА

Цветът на стъклата трябва да бъде съобразен с мястото на плуване и осветеността.Ако плувате на открито или в силно осветен басейн, изберете очила с опушени стъкла, за да ограничите заслепяването.Ако басейнът е слабо осветен и около него е сумрачно, например вечер през зимата, използвайте очила с прозрачни стъкла.

Плувните очила SPIRIT се предлагат със стъкла в различни цветове.

UV ЗАЩИТА

В съответствие с QB/T 4734-2023 всички очила Nabaiji предпазват от вредните UVA и UVB лъчи в рамките на нормална употреба, независимо от цвета на стъклата.Директното наблюдение на слънцето е опасно и може да доведе до необратимо увреждане на зрението.

Състав

Състав

Лещи: 100.0% Поликарбонат; Рамка: 50.0% Поликарбонат, 50.0% Термопластичен полиетилен; Уплътнение: 100.0% Термопластичен полиетилен; Каишка: 100.0% Силикон

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Прибирайте очилата в калъфа им след употреба.<br /> Важно: да не се докосва вътрешната страна на стъклата, за да не се повреди покритието против замъгляване.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Очилата за плуване Nabaiji отговарят на изискванията на Регламент ЛПС 2016/425. Нашите продукти са изпитани и одобрени от независими лаборатории. Предназначени за плуване на повърхността.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Маркировката CE удостоверява, че очилата/маските отговарят на основните изисквания на съответната европейска директива и са преминали приложимите процедури по одобрение.