Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8589403 4050487

БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 900, ВИСОКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЧЕРНО

45,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • РОЗОВО
  • БЯЛО
  • КАКИ
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Бюстие с висока степен на поддръжка, създадено за интензивни активности - кардио тренировки, скачане на въже, батут, езда и т.н.

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

Дишаща материя, която запазва тялото сухо и изсъхва бързо.

Свобода на движение

24% еластан в състава на материята. Бюстието осигурява свобода на движение.

Регулиране

Регулируеми презрамки за адаптиране към тялото.

Придържане на бюста

Висока степен на поддръжка.

Техническа информация

За какви активности е подходящо бюстието?

Бюстието осигурява висока степен на поддръжка по време на интензивни активности le лато батут, езда, кардио тренировки, боди атак и т.н.

Как бюстието гарантира свобода на движение?

По време на спорт свободата на движение е от ключово значение. Тя се постига чрез избора на облекло. Еластанът в състава на материята гарантира свобода на движение като прави дрехата разтеглива.Предвидихме също изрязан гръб, който освобождава лопатките. Движите се свободно, а дрехата следва движенията ви.

Дишащо ли е бюстието?

Спортът и изпотяването вървят ръка за ръка. Ако движението носи удоволствие, не бихме казали, че усещането на влагата от изпотяването е приятно. За да намалим това усещане, изработихме това бюстие от дишаща материя която отвежда изпотяването и изсъхва бързо. Давате всичко от себе си, а тялото ви одтава сухо.

Защо системите за регулиране подобряват комфорта на бюстието?

Всяка система за регулиране, с която разполага бюстието, допринася за вашия комфорт. Телените копчета помагат за адаптиране според обиколката. Презрамките позволяват да регулирате височината на чашките.

Какви са предимствата на подплънките?

Бюстието е с подплънки от пяна.

Подплънките имат много предимства. Те осигуряват допълнителна поддръжка и комфорт, като обгръщат бюста. Също така осигуряват защита от удари и придават на гърдите красива извивка.

Защо е важно да защитите бюста си по време на спорт?

Гърдите се поддържат почти изцяло от кожата и са деликатни. По време на спорт те са са подложени на много по-голямо натоварване, отколкото в ежедневието, независимо от размера на чашката или възрастта. Могат да тежат до 5 пъти повече от собственото си тегло в зависимост от интензитета на спорта. Спортното бюстие осигурява необходимата поддръжка, комфорт и защита. То ги предпазва от въздействието от движението, от болка и преждевременно отпускане.

Как да изберете бюстие според степента на поддръжка?

По време на спорт кожата и лигаментите на гърдите се разтягат. Без достатъчна поддръжка рискувате болка или преждевременно отпускане. Прекалената поддръжка може да бъде вредна. Затова е важно да съобразите нивото на поддръжка с интензивността на въздействието, на което е подложен бюстът. Целта е да защитите гърдите си, без да променяте естественото им движение.

Как се определя степента на поддръжка на бюстиетата на DECATHLON?

Моделите са одобрени в нашите лаборатории с помощта на тест за поддръжка на бюста, който измерва намаляването на ускорението на движението на гърдите по време на спорт. След тестовете се определя степента им на поддръжка в три категории: 1 ниска, 3 средна и 5 висока.

Степен на поддръжка според практикувания спорт

Поддръжката, която бюстието осигурява, трябва да е съобразена с практикувания спорт. Нашата гама включва бюстиета с 3 степени на поддръжка: - Степен 1: ниска поддръжка за активности, които предизвикват леки движения на гърдите (пилатес, стречинг, йога и др.).

- Степен 3: средна поддръжка за активности, които предизвикват умерено движение на бюста (танци, фитнес, кардио тренировки).

- Степен 5: висока поддръжка (степ аеробика, пътека за бягане, батут) за спортни занимания с интензивни движения.

Как да изберете размер на спортно бюстие?

Точният размер на бюстието гарантира добра поддръжка и комфорт. За да изберете размер на бюстието, следвайте тези лесни стъпки:

- Застанете пред огледало. - Поставете метъра хоризонтално на гърба си в долната част на лопатките.- Прекарайте метъра през средата на гърдите си.- Измерете, без да стягате. - Използвайте нашия онлайн помощник за оптимална точност.

Как са създадени бюстиетата на DECATHLON?

Бюстиетата на DECATHLON са проектирани от нашите експерти, за да оптимизират комфорта ви и да предотвратят здравословни проблеми. Не използваме банели, за да избегнем риска от нараняване и притискане на лимфните възли. Ограничаваме до минимум шевовете около зърното, за да намалим риска от дразнене на кожата. Също така избираме материи, които отвеждат изпотяването за гарантиран комфорт и за да се намали значително риска от дразнене на кожата.

Инструкции за пране

Предназначено за интензивна употреба, този сутиен може да се пере многократно. Използвайте мрежа за пране (реф. 8505236) и го перете в пералня при макс. температура 30°C. Използвайте течен перилен препарат. Не използвайте прах за пране и омекотители, тъй като те могат да повлияят на дишането на материята. Да не се суши в сушилня.

Състав

Състав

Основна материя: 8.0% Еластан, 92.0% Полиестер; Материя на гърба: 24.0% Еластан, 76.0% Полиестер; Задна подплата: 24.0% Еластан, 76.0% Полиестер; Подплата на чашката: 100.0% Полиестер; Допълнителна подплата: 100.0% Полиамид

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Поддръжка: степента на поддръжка на бюста е тествана и определена в реални условия и в лабораториите на DECATHLON чрез измерване на движението на бюста. Тествани са всички размери. Отвеждане на влагата от изпотяването: тестът за отвеждане на изпотяването се извършва в лаборатория върху всяка използвана материя, за да се гарантира че тъканта абсорбира и отвежда изпотяването. Пране: провеждаме тестове с пране и сушене на дрехата, за да гарантираме запазване на формата и цветовете.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Този продукт беше тестван от представителна група потребители в лабораторията на DECATHLON, за да се провери поддръжката му. След това група от жени го тестваха по време на фитнес в зала (протоколен тест при употреба), за да потвърдят лекотата и комфорта му по време на спорт. След това те да го тестват в продължение на 6 месеца, за да потвърдят характеристиките му при дълъг период на използване.

Видеа