DOMYOS Реф. 8578134 2980487

ДАМСКО ГОРНИЩЕ С ДЖОБ И ЦИП 560, МРЪСНОБЯЛО

54,90 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
  • ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде горнището с цип на мечтите ви - комфортно топло, за да се чувствате удобно по време на спорт и в ежедневието.

ПРЕДИМСТВА

Мекота

Комфорт и мекота благодарение на памука в състава на материята.

Топлина

Несравнимо усещане за топлина благодарение на поларената материя.

Еластичност

Разтеглива трикотажна материя за свобода на движение.

Техническа информация

Горнище за фитнес и за ежедневни дейности

Тренировка в залата рано сутринта, среща в офиса, разходка от 12 до 14 ч., пазаруване в кварталния магазин, време, прекарано със семейството и приятелите - защо да не правите всичко това с едни с същи удобни и стилни дрехи?Това беше и целта, която си поставихме, когато създавахме новата гама облекло - да размием границите между вашите дейности, като ви позволим да преминавате от едната към другата в едно и също облекло.

Комфорт и актуален дизайн

Представете си, че се чувствате удобно и сте модерни в ежедневието си със 100 км/ч, в което трябва да намерите време за работа, за семейството, за спорт, за себе си и за всичко останало. Като дизайнери на спортно облекло споделяме това желание и направихме всичко по силите си, за да му дадем живот. Така се роди нашата гама. Удобни и едновременно стилни дрехи.

Дреха, подходяща за всякакви случаи

Дрехата ще е част от облеклото ви през всички сезони.

Може да се носи върху тениска в междинните сезони, а през зимата с палто или яке. Ципът е много практичен - вие решавате дали да го носите отворен или затворен. Дрехата е идеална е за спорт и за ежедневието. Просто перфектна.

Фокус върху детайлите

Кройката е по тялото, без да е прекалено прилепнала, за да подчертава силуета, като същевременно осигурява свобода на движение в спорта и ежедневието. Качулката гарантира стилна визия. Два джоба с цип отстрани за ръцете и един джоб на ръкава. Отвори за палците на ръкавите и качулка с висока яка за повече топлина.

Състав

Състав

Основна материя: 78.0% Памук, 7.0% Еластан, 15.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Джоб: 100.0% Памук; Кора: 92.0% Памук, 8.0% Еластан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Да се съхранява на сухо и проветриво място.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктът е тестван от представителна група спортуващи. !