Филтри 0
Филтри 0
BTWIN Реф. 8576538 2966908

ДЕТСКИ ТРЕКИНГ ВЕЛОСИПЕД RIVERSIDE 900, 26 ИНЧА, ЗА ДЕЦА 9 – 12 ГОДИНИ

609,00 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Търсите лек велосипед? Този трекинг модел е идеален избор за деца от 9 до 12 години (135 до 150 см), които искат да карат из града и по черни пътища.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Лек велосипед със спирачни лостчета, съобразени с детските ръце.

Лекота

Едва 10,5 кг, тъй като рамката, вилката и други части са изработени от алуминий.

Мултифункционалност

Универсални гуми със странични грайфери за каране по асфалтирани и черни пътища.

Комфорт

Ергономична седалка на марката Selle Royal, проектирана за деца и за капли 26".

Указания


Техническа информация

Лек велосипед – рамка и вилка от алуминий.

За рамката и вилката на този велосипед избрахме алуминий, тъй като искахме да е възможно най-лек. Освен това алуминият е устойчив на корозия – рамката и вилката няма да ръждясат дори в агресивна среда (влага, пясък).

Защо да изберете капли 26"?

Преминаването към капли 26" има две предимства:

По-висока ефективност на каплата – инерцията е по-голяма, което улеснява поддържането на по-висока скорост. Така велосипедът е по-стабилен, тоест кара се по-лесно.

По-големият размер повишава комфорта, тъй като поемащата сътресенията повърхност е по-голяма.

Ергономична седалка

За още по-голям комфорт оборудвахме този велосипед със седалка SELLE ROYAL, съобразена с детското телосложение. Съставът на пяната ѝ осигурява голяма еластичност и много добри дишащи свойства за по-голяма дълготрайност и повече комфорт.

Предимствата на трансмисията с една плоча

Велосипедът е оборудван с трансмисия с една плоча.

Така той има само една команда, която се управлява с палец и показалец за лесна и бърза смяна на 8-те скорости. Плочата с 36 зъба и касетата 11-34 улесняват превключването на предавките, позволявайки на детето да се наслади пълноценно на разходката с велосипеда.

Защо създадохме лостче за спирачка, адаптирано за детската ръка?

Тъй като детската ръка е по-малка, за децата не е лесно да хващат лостчето на спирачката. Затова инженерите и дизайнерите ни разработиха форма, която е по-близо до кормилото и се хваща лесно. Така спирането е лесно за децата.

Спирачки V-Brake с колодки: Контролирайте спирането

Двете челюстни спирачки V-Brake осигуряват ефикасно спиране.

Тези спирачки са съставени от 2 стоманени челюсти с колодки, оказващи сравнително силен натиск върху шината, който забавя или спира въртенето на каплите.

Лек, проектиран за деца курбел.

Рамената на новия алуминиев курбел са с дължина 152 мм, съобразена с детските крака. Това улеснява потеглянето. Двойният протектор по целия периметър на венеца предотвратява падането на веригата.

Прецизност на управлението

За да направим управлението по-прецизно, оборудвахме този трекинг модел с къса (60 мм) алуминиева лапа и кормило с широчина 540 мм. Така детето ще има по-добър контрол над велосипеда.

Допълнително оборудване

LED фарът на батерии осигурява много добра видимост. Велосипедът е оборудван изцяло за каране в пътната мрежа: фар и стоп на батерии, звънец, светлоотразители на каплите.Рамката е съвместима и с други аксесоари: калници, чантичка, опорна стойка, кошница за бидон, багажник.

Автомати за главина отпред и отзад (лостчета за бързо освобождаване)

Спукана гума? Налага се да свалите капла, за да приберете велосипеда в багажника на автомобила си? С двата автомата за главина, които ви позволяват да свалите моментално предната или задната капла, няма нищо по-лесно от това.

Информация за капли/гуми

Този велосипед е оборудван с универсални гуми със странични грайфери, които са еднакво подходящи за асфалтирани и за черни пътища.

Вътрешна гума 20" със сечение 1,7 до 2,2, вентил Schrader.

Размери на готовия за каране велосипед

160 х 80 см.

А ако го поръчате по интернет?

За по-качествено транспортиране изпращаме велосипедите си с демонтирани педали и разхлабено кормило (комплектът включва указания и инструменти за монтаж).

Състав

Състав

Рамка: 100.0% Алуминий

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да се съхранява на сухо и чисто място. Веригата да се почиства и смазва редовно. Съветваме ви, преди да излезете с велосипеда, да напомпвате гумите до налягането, указано върху кантовете им.

Ограничения при използване

Да се носи каска.Максимално тегло на велосипедиста 80 кг.

Тестване и гаранция

Гаранция за частите

Доживотна гаранция за рамка, кормило и лапа. Научете повече за гаранцията.

Видеа