Филтри 0
Филтри 0
KIPSTA Реф. 8595964 2923963

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ФУТБОЛ VIRALTO+ III MG, СИВИ

74,90 лв.
Цвят: СИВО
  • СИВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Висококачествените дамски обувки VIRALTO+ III са предназначени за игра на смесени терени с естествена и изкуствена трева.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Обувките са адаптирани към формата на дамското стъпало.

Усещане за контакт с топката

Технологията 3D AIR MESH осигурява отлично усещане и контакт с топката.

Cцепление

Подметка MG с кръгли и кухи бутони за изкуствена и естествена трева.

Удобно използване

Лицева част 3D AIR MESH, вложка от велур и стелка с вложки от Poron®.

Фиксиране на стъпалото

С еластична яка KNIT и връзки за отлично прилягане към стъпалото.

Ограничаване на дразненето на кожата

Специалното покритие на стелката ограничава раздразненията.

Гъвкавост

Оста на въртене на подметката осигурява отлична гъвкавост във всички посоки.

Техническа информация

ОПТИМАЛНО ПРИЛЯГАНЕ

Тези обувки за футбол са резултат от комплексна работа, чиято основна цел е създаване на най-удобните и високотехнологични дамски обувки на пазара.

Тези обувки са разработени за отлично адаптиране към дамското стъпало. Оптималното прилягане и адаптиране на обувката към стъпалото осигурява по-добро усещане и комфорт за максимална ефективност по време на игра.

ИНОВАТИВЕН ПРОДУКТ

Обувките Viralto+ са разработени с иновативна подметка Mix Ground (MG) за оптимално сцепление на синтетична и суха настилка.

В сътрудничество с ортопеди те разработиха и одобриха различните концепции, системи и технологии, вложени в тези обувки.

Броят на бутоните, кръглата им форма, която ограничава травмите на сухожилията, и разположението им са специално проучени за гарантиране на отлично съотношение между комфорт и сцепление.

ТЕХНОЛОГИЯ KIPSTA 3D AIR MESH

Успешната игра зависи пряко от комфорта на стъпалото в обувката. Затова екипите ни разработиха технологията KIPSTA 3D AIR MESH.

Тя осигурява дълготрайна издръжливост, отличен комфорт, контакт с топката и проветрение във вътрешната част на обувката.

Предната част на стъпалото е най-често в контакт с топката. Затова технологията е разположена в тази зона и гарантира отлично усещане по време на игра.

КОНЦЕПЦИЯ OPTIMAL STRIKE ZONE

Асиметричното разположение на връзките увеличава основната контактна повърхност с топката.

Оста е изместена с 10° навън, като по този начин се гарантира оптимална контактна зона при обработване на топката, подаване и удар. Крайният резултат е осигуряване на максимални предпоставки за успешна технична игра.

ПОДДРЪЖКА НА ОБУВКИТЕ

Много играчи оставят калните обувки в сака след игра и ги изваждат непосредствено преди следващия мач. Това намалява значително устойчивостта и живота на обувките. В това видео можете да видите нашите препоръки за поддръжка на обувките: https://www.youtube.com/watch?v=8M6seZPWFeQ.

Състав

Състав

Подметка: 100.0% Термопластичен полиуретан; Външна част: 70.0% Полиуретан, 30.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 95°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 95°C. Нормално третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Съвети за поддръжка на обувките: да се оставят да изсъхнат на открито; да не се оставят в спортния сак, най-вече ако са мокри.

Ограничения при използване

Да не се перат в пералня.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички наши продукти са тествани от жени в реални условия на игра. Целта е подлагане на тестове, усъвършенстване и проверка на продукта по възможно най-обективния начин за осигуряване на максимално комфортно ползване.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Тестовите екипи на Kipsta са съставени от играчи на всякакво ниво. Те изпробват ежедневно продуктите и ги подобряват. След това продуктите се тестват и одобряват от целеви групи потребители в реалните условия, за които са предназначени. По този начин, преди пускане в продажба, всеки модел преминава няколко етапа на проверка и одобрение при игра на различни терени и с футболисти на различно ниво.

Видеа