Филтри 0
Филтри 0
SOLOGNAC Реф. 8573515 2917021

НИСКИ ОБУВКИ ЗА ЛОВ CROSSHUNT 100, КАФЯВИ

49,90 лв.
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Предназначени за неинтензивно ходене по полегати терени с редки храсти. Обувките не са непромокаеми, подходящи са за всякакъв лов и други дейности на открито.

ПРЕДИМСТВА

Тегло

Обувка номер 43 тежи 400 г.

Cцепление

Широките грайфери не 5 мм задържат калта и осигуряват сцепление при изкачване.

Удобно използване

Подметката и вложката от пяна EVA осигуряват комфорт при движение.

Фиксиране на стъпалото

Една зона на пристягане с връзки, гъвкава подметка, ниска лицева част, за слабо пресечени терени.

Дишане на стъпалото

Не са непромокаеми, кожата осигурява дишаща функция на стъпалата.

Устойчивост на дива растителност

От цепена кожа 2 мм и с усилващ борд за защита при преминаване през редки храсти.

Техническа информация

Поддръжка

Тези обувки се поддържат много лесно. Измиват се само с вода и сапун, без кремове или почистващи препарати. Напръскайте накрая с импрегниращ спрей NIKWAX, за да възстановите промазката на кожата. Не ги сушете в близост до източник на силна топлина, за да запазите гъвкавостта на кожата.

Здравина

Лицевата част от цепена кожа, защитният борд, използван при обувките за алпинизъм, както и подметката, отлята директно върху лицевата част, осигуряват на тези обувки здравина и дълготрайна издръжливост. Те са отличен избор както за лов по полегати терени с редки храсти, така и за ежедневна работа на открито или разходки в гората.

Комфорт и сцепление

Стелката и вложката под петата, изработени от пяна EVA, осигуряват комфорт при изкачване в гористи местности. Платката на езика предотвратява навлизане на камъчета и всякакви други външни елементи в обувката. Широките грайфери на подметката осигуряват сцепление на всякакъв терен и не задържат калта. Отличен избор за комфортно ходене по утъпкани пътеки.

Състав

Състав

Външна част: 10.0% Полиуретан, 60.0% Полиестер, 30.0% Цепена говежда кожа; Подметка: 100.0% Стирен-бутадиен-стирен; Вътрешна част: 10.0% Етиленвинил ацетат, 90.0% Полиестер

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Продуктът е тестван в продължение на няколко месеца и е одобрен от служители на френската горска служба в Ландите, от ловци и от работници на открито в различни райони на Франция.

Гаранция

2 Години

Видеа