DREAMSCAPE Реф. 8590042 4056314

ДЕТСКО ЯКЕ ЗА СНОУБОРД 500, СИНЬО

104,00 лв.
59,90 лв.
-42%
Цвят: ЗЕЛЕНО
  • ЗЕЛЕНО
  • ОХРА / СИВО
  • ВИОЛЕТОВО
  • СИНЬО / СИВО
  • ВИОЛЕТОВО
  • КАКИ / ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме това много топло и непромокаемо яке с всички функционалности, за които винаги сте мечтали, за редовно до интензивно практикуване на сноуборд.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Велкро на качулката, за да я навивате, когато нямате нужда от нея.

Персонализиране

Етикет, на който можете да напишете името на детето.

Регулиране

Регулируеми маншети.Колан против сняг.

Устойчивост

Устойчива на триене материя, подсилена на лактите и отстрани.

Непромокаемост

10 000 мм воден стълб, непромокаеми шевове. Качулката може да се носи с каска.

Джобове

5 джоба, от които 1 вътрешен за маска, 1 за карта, 1 на гърдите.

Топлина

Пълнеж вата 150 г/м². Рециклирана поларена подплата.

Ограничанване на навлизането на сняг

Маншети с отвор за палеца, колан против сняг, висока яка.

Техническа информация

Ограничаване на навлизането на сняг

Дизайнът на дрехата е разработен, за да не позволява навлизане на сняг в следните зони:

на кръста благодарение на колана против сняг и по-дългата кройка; на ръкавите благодарение на маншетите с отвори за палците;

на врата благодарение на високата яка с капак, качулката с велкро, за да предпазва врата ви под каската, когато я навиете. Качулката може да се носи върху каската.

Ограничаване на навлизането на сняг в зоната на ръкавите

Якето е разработено, за да се носи със ски ръкавици 500 PROTECT. Ръкавите на якето трябва да са над маншета на ръкавиците.

Освен това дрехата не позволява навлизане на сняг, когато се носи с ръкавици, благодарение на следните функционалности: 1. маншет с отвор за палеца, който не позволява набиране на ръкава;

2. маншетът на ръкавиците покрива високо ръката над китката; 3. ръкавът покрива маншета на ръкавицата.

ТОПЛИНА

Якето е с два вида вата в различните зони, за да осигури необходимата топлина:

150 г/м² на торса с поларена подплата в допълнение,

100 г/м² на ръкавите.

Непромокаемост

Шевовете на дрехата са подлепени от вътрешната страна с непромокаеми ленти, за да не позволяват проникване на вода. Шевовете на детското яке 500 са 100% непромокаеми.

5 джоба

Якето е предназначено за редовно до интензивно пректикуване на сноуборд и е снабдено със следните джобове:

- 2 странични джоба с цип;

- 1 външен джоб с цип на гърдите,

- 1 вътрешен мрежест джоб за маска, бъф и т.н., - 1 джоб с цип за карта ба левия ръкав.

Навита под каската качулка

Паданията при сноуборд са чести и в дрехата може да навлезе сняг.За да се ограничи до минимум този риск, дизайнът на качулката и яката е разработен като цялостен елемент за защита.

За да служи качулката като шал и да предотвратява навлизането на сняг, трябва да я сгънете на 4 и да я фиксирате с велкрото, за да стои високо и да запълва празнината под каската.

Яката трябва да я закопчана до горе, за да държи качулката на място.

Качулка върху каската

Качулката може да се носи върху каската в случай на силен вятър или снеговалеж. Трябва да откопчаете яката на якето с около 10 см, да сложите качулката върху каската и са затворите яката с разширението, като използвате велкрото. Благодарение на разширението имате достатъчно място да скриете устата и носа си.

Как да облечете детето си за ски?

За да предпазите тялото на детето от студ и влага, заложете на облекло от три слоя: Първи слой (термобельо), за да запазва тялото сухо.

Втори слой (изолиращ), за да запазва телесната топлина.

Трети слой (защитаващ), за да предпазва от климатични въздействия.

Как гарантираме здравината и издръжливостта на дрехата?

Винаги избираме най-добрата комбинация от материали и съединитени елементи за нашите продукти, за да гарантираме възможно най-голяма издръжливост.

Понякога водата прониква в дрехата през шевовете. Шевовете на якето непромокаеми ли са?

Дрехата е от непромокаема материя и с непромокаеми шевове. Шевовете на дрехата са подлепени от вътрешната страна с непромокаеми ленти, за да не позволяват проникване на вода. Всички шевове на дрехата са непромокаеми.

Инструкции за пране

Инструкции за пране на дрехата: Машинно пране при 30°С на програма за синтетични тъкани. Обърнете дрехата наопаки. Използвайте малко количество препарат за пране. Не използвайте омекотител. Изстисквайте на ръка. Оставяйте дрехата да изсъхне на проветриво място. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.Възможност за подновяване на непромокаемостта с импрегниращ спрей за текстил. Спазвайте инструкциите за пране и поддръжка.

Какво е промазка?

Промазката е специална обработка на тъканите, която гарантира способността им да задържат водата на повърхността, без да я абсорбират. Така дрехата не се напоява с вода и остава суха и топла. Третирането трябва да се прилага многократно през целия период на използване на дрехата (средно след всеки 2 или 3 изпирания) със специални продукти, които се предлагат в нашите магазини. Всички якета за сноуборд са промазани.

Как якето запазва топлината на тялото?

Използваме вата за изолация. Това е синтетичен материал на основата на полиестер, който задържа въздуха в различна степен, в зависимост от дължината на влакната си. Съществуват няколко вида вата - стандартна, техническа, силиконова, които имат различни характеристики (топлина, лекота, еластичност и т.н.)Използваме 100% рециклирана вата, за да ограничим въздействието върху околната среда на продукта.

Пране и поддръжка

Инструкции за пране на дрехата: Индивидуално машинно пране на 30°С. Избирайте програма за синтетика. Обърнете дрехата наопаки. Използвайте малко количество прах за пране Не използвайте омекотител. Изстисквайте на ръка. Оставяйте дрехата да изсъхне на проветриво място. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.Възможност за подновяване на непромокаемостта с импрегниращ спрей за текстил.

Гаранция на продукта

5-годишна гаранция за фабрични дефекти, считано от датата на касовата бележка. Гаранцията се предоставя за дефекти или скрити дефекти на продуктите, различни от обичайно изхабяване. Гаранцията не покрива щети, причинени от външна намеса и въздействие, независимо от вида им.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Основна материя: 100.0% Полиамид; Страничен шев: 100.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Кора: 20.0% Еластан, 80.0% Полиамид; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Съхранявайте на закачалка, за да се избегне образуването на гънки, които могат да повредят обработката на плата. Убедете се, че чорапите са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти за сноуборд Dreamscape се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

5 Години