KIPRUN Реф. 8569898 2956845

РАНИЦА С ВОДЕН РЕЗЕРВОАР ЗА ПЛАНИНСКО БЯГАНЕ 10 Л, СИНЯ

129,00 лв.
Цвят: СИНЬО / СИВО
  • СИНЬО / СИВО
  • ЧЕРНО / СИВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Проектирана от и за любители на бягането, тази 10-литрова раница ви позволява да носите цялата си екипировка на дистанции до 80 км.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Предлага се в размери XS/S, M/L, XL.

Съвместимост

Възможност за закачане на щеки отпред.

Лесно използване

Джобовете се адаптират към съдържанието.

Лекота

Само 240 г (празна) , не я усещате на тялото.

Капацитет

Обем 10 л, за да носите удобно всичко необходимо.

Разпределение на пространството

Общо 11 джоба - 5 отпред, 2 отстрани и 4 отзад.

Хидратация

Носите до 2 л вода: 1 л отзад и две меки бутилки по 500 мл отпред.

Техническа информация

Обем 10 л и 11 джоба

В предната част има 5 джоба: 2 за меки бутилки от 500 мл (продават се отделно), един водоустойчив за телефон и 2 за енергийни гелове и барове. Раница разполага още с 2 странични джоба и 4 отзад:

1 патентован джоб с отвор от двете страни, голямо отделение със страничен цип, включващо отделен джоб с цип, както и голям джоб, предназначен за 1-литров воден резервоар (включен).

Воден резервоар и меки бутилкиКато имаме предвид, че пием средно 500 мл вода на час бягане, тази раница позволява да носите със себе си 2 литра вода, т.е. автономни сте за 4 часа.По този начин, с еднолитровия воден резервоар и двата предни джоба, проектирани да събират меки бутилки по 500 мл (продават се отделно), имате достатъчно, за да бягате спокойно между пунктовете.

Воден резервоар

Тази раница за планинско бягане с обем 10 л има специално място за еднолитров воден резервоар отзад. Включен е в цената и може да се фиксира с кука, може да се използва за вода с температура от -20 до +40°C (да не се използва за мляко, алкохол и и в микровълнова фурна). Отрежете маркуча до желаната дължина и окачете накрайника му на магнита, разположен в предната част на раницата, или чрез 2-та ластика, разположени от двете страни.

Пренасяне на щеки

Тъй като щеките са любим аксесоар за планинските бегачи, оборудвахме нашата раницата с интегрирана система за закрепване на калъф за щеки (продава отделно).А за любителите на традиционния метод сме поставили два ластика отпред, за да фиксирате вертикално вашите телескопични щеки.

Благодарение на тези две системи, носите щеките си според предпочитанията си.

Лекота и високи технологии

Празна, раницата тежи само 240 г! Предлага се в следните размери: XS/S, M/L, XL.Благодарение на 3-те каишки, чиято дължина можете да променяте, можете да регулирате и стабилизирате тази раницата според вашата телосложението си за повече комфорт по време на бягане. И накрая, ние проектирахме я с високотехнологични и еластични компоненти, така че да е възможно най-близо до вас, като същевременно в джобовете има достатъчно обем.

2 патентовани технологии за оптимизиране на вашето представяне и това на продукта

Раницата отразява духа на планинското бягане - просто удоволствие и преминаване на границите на възможностите. Във водоустойчивия джоб слагате лесно телефона си въпреки меката бутилка отдолу. Благодарение на двата ластика, фиксирате и стабилизирате меките бутилки. И накрая, добавихме иновативен джоб на гърба, чийто наклонен отвор позволява лесен достъп до якето против вятър.

Усет към детайла

В задния джоб с цип ще откриете баркод. Сканирайте го, за да разберете повече за продукта. В предния десен джоб има свирка 110 db - задължителна за много от състезанията по планинско бягане.

Съвети за поддръжка

Що се отнася до поддръжката на раницата, препоръчваме да я перете на ръка, като преди това свалите магнита (използва се за закрепване на маркуча на водния резервоар).Уверете се, че продуктът е напълно сух, и го съхранявайте на сухо място. Не оставяйте вода в резервоара за повече от 24 ч, изплаквайте обилно водния резервоар след използване и го оставяйте да изсъхне.

Полезна информация

Гръдните колани и магнитът се продават като резервни части.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Бродерия: 26.0% Еластан, 74.0% Полиестер; Подсилваща материя: 20.0% Еластан, 80.0% Полиамид; Подплата: 10.0% Полиуретан, 90.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Ръчно пране. Максимална температура 40°C. Ръчно пране. Максимална температура 40°C.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Да се съхранява на закрито.

Ограничения при използване

Воден резервоар: Не оставяйте вода в резервоара за повече от 24 ч.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Тази раница е тествана от членове на екипа на Evadict Women и от бегачите, с които я създадохме съвместно. Използваме възможността да им благодарим сърдечно за помощта и ценните съвети. Тяхното мнение и насоки ни позволиха да приложим на практика нашите умения и да ви представим този изключително успешен модел на продукта, с който сме особено горди.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Раницата е одобрена от целия ни дизайнерски екип и от всички потребители, които я тестваха и допринесоха за нейното подобряване. Искрено се надяваме, че бегачите ще я харесат поне толкова, колкото старата версия на този продукт. :)

Видеа