QUECHUA Реф. 8603726 4135872

ДАМСКИ ПРОМАЗАН ПАНТАЛОН ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ SH100, ЧЕРЕН

59,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Този панталон е идеален за преходи в студено време. Топлата подплата от полар и промазката от външната страна на материя осигуряват удобство.

ПРЕДИМСТВА

Промазана материя

Промазана материя: водата се плъзга по нея, без да попива.

Лесно използване

2 топли джоба за ръцете.

Топлина

Кардиран полар от вътрешната страна.Комфорт до -18°C.

Ограничанване на навлизането на сняг

Полуеластичен колан и краища на крачолите за ограничаване навлизането на сняг.

Техническа информация

ГАРАНТИРАНА ТОПЛИНА

Подобно на принципа на животинската козина или оперение, вътрешността на панталона е развласена, за да улавя въздуха, който служи като изолационен слой. Така се запазва топлината на тялото. Температура на комфорт до -18°C, валидирана с тест.

ТЕРМОКОМФОРТ

Тестовете за измерване на термоустойчивостта определят загубата на топлина между тялото и външната среда, указвайки колко ефективно изолира продуктът. Той се извършва със сонди за материята и с термоманекен за цялата дреха, измервайки до каква степен се запазва телесната топлина.

ОГРАНИЧЕНИЕ НА НАВЛИЗАНЕТО НА СНЯГ

Ограничаването на навлизането на сняг е ключово за комфорта, контрола на влагата и запазването на топлината, които осигурява един панталон за преходи. Благодарение на полуеластичния колан и ластиците в края на крачолите този панталон блокира ефективно снега. Това гарантира удобство при преходи.

ПРОМАЗАНА МАТЕРИЯ

Промазаната материя на панталона отблъсква водата. Благодарение на това ще останете сухи в случай на лек дъжд или при влажни условия. За допълнителна защита ключовите зони като седалище и долна част на крачолите са подсилени с непромокаеми платки.

Как да възстановите промазката?

За да запазите ефективността на промазката, тя трябва да се подновява след всяко пране. В нашите магазини и на нашия сайт се предлагат продукти (аерозолни или течни) за тази цел.

ПОДДРЪЖКА НА ПАНТАЛОНА

Пране в пералня на 30°С, препоръчително с програма Outdoor (спортна екипировка). Обърнете дрехата наопаки и затворете циповете.

Състав

Състав

Подплата: 100.0% Полиестер; Основна материя: 100.0% Полиестер; Бродерия: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 40°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 40°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Да се съхранява на сухо място без светлина.<br /> Съветваме ви да избягвате химични препарати като белина, които могат да повлияят на термоизолацията на дрехата.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Извършваме 2 вида термични тестове: - тест на материята на панталона; - изпитване върху термоманекен в изотермична камера, където възпроизвеждаме условията на температура, вятър (5 км/ч) и влажност, каквито се срещат в планината при ход с 5 км/ч. Тези тестове дават възможност да потвърдим дизайнерския избор и така усилваме термоизолацията там, където най-много се нуждаете от нея.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Всички наши продукти се тестват както в лабораторни, така и в реални условия от представителна група потребители. По този начин продуктите QUECHUA са подложени на двойна щателна проверка както при създаването си, така и при усъвършенстването на дизайна и на използваните технологии. При усъвършенстването на продуктите взимаме под внимание и вашето мнение и препоръки.

Видеа