Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8558719 2943803

МЪЖКИ ПРОМАЗАН ПАНТАЛОН ЗА ПРЕХОДИ В СНЯГ SH100, КАКИ

59,90 лв.
Цвят: ЗЕЛЕНО
  • ЗЕЛЕНО
  • СИВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Този панталон е идеален за преходи в студено време. Топлата подплата от полар и промазката от външната страна на материя осигуряват удобство.

ПРЕДИМСТВА

Промазана материя

Промазана материя (PFC free). Водата се плъзга по нея, без да попива.

Топлина

Кардиран полар от вътрешната страна.Комфорт до -18°C.

Еластичност

Права кройка. Еластичен колан с плоска катарама за регулиране.

Джобове

2 топли джоба за ръцете и 2 джоба с капак за пренасяне на лични вещи.

Ограничанване на навлизането на сняг

Полуеластичен колан и краища на крачолите за ограничаване навлизането на сняг.

Техническа информация

ПОЛАРЕНА МАТЕРИЯ: изолира благодарение на въздуха

Структурата на поларената материя създава обем, който задържа въздуха. Чрез естествените изолационни свойства на задържания въздух поларът запазва топлината на тялото. Именно кардираната материя осигурява задържане на въздуха.

Промазка на материята

Промазаността е свойството на материята да не задържа и попива водата. По този начин текстилната тъкан не се напоява с вода и остава лека, дишаща и топла. Промазката се получава чрез обработка без перфлуорвъглерод (PFC free) на тъканта от външната страна и трябва да се обновява през целия експлоатационен срок на дрехата (препоръчително е при всяко пране). В нашите магазини се предлагат продукти за тази цел.

Състав

Състав

Подплата: 100.0% Полиестер; Основна материя: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 40°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 40°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Да се съхранява на сухо място без светлина.<br /> Съветваме ви да избягвате химични препарати като белина, които могат да повлияят на термоизолацията на дрехата.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Извършваме 2 вида термични тестове: - тест на материята на панталона; - изпитване върху термоманекен в изотермична камера, където възпроизвеждаме условията на температура, вятър (5 км/ч) и влажност, каквито се срещат в планината при ход с 5 км/ч. Тези тестове дават възможност да потвърдим дизайнерския избор и така разполагаме термоизолацията там, където най-много се нуждаете от нея.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Всички наши продукти се тестват както в лабораторни, така и в реални условия от представителна група потребители. По този начин продуктите QUECHUA са подложени на двойна щателна проверка както при създаването си, така и при усъвършенстването на дизайна и на използваните технологии. Обратната връзка, която ни давате, също ни помага да подобряваме непрекъснато продуктите си.

Видеа