WEDZE Реф. 8587921 4037621

ДЕТСКО ЯКЕ ЗА СКИ 500 PULL'N FIT, ЧЕРВЕНО/ТЪМНОСИНЬО

74,90 лв.
54,90 лв.
-26%
Цвят: ЧЕРВЕНО / СИНЬО
  • ЧЕРВЕНО / СИНЬО
  • ТЮРКОАЗЕНО / РОЗОВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип разработи това яке за дните в планината на вашето дете. Ръкавите му се регулират, за да го носи детето поне две години.

ПРЕДИМСТВА

Персонализиране

За подплата е зашит етикет, на който можете да напишете името на детето.

Регулиране

Регулируема дължина на ръкавите. Велкро за стягане на китката.

Топлина

Пълнеж от вата 150 г/м² - Дебела и мека поларена подплата.Колан против сняг.

Непромокаемост

5000 мм воден стълб, непромокаеми основни шевове. Качулка.

Джобове

3 джоба с цип, единият от които за ски карта.

Дишане на тялото

Дишаща материя, осигуряваща отвеждане на изпотяването.

Удобно използване

Мека подплата за комфорт.

Техническа информация

Изолираща вата

Термоизолацията гарантира топлинен комфорт, така че детето ви да не усеща студ или прекалена топлина. Облеклото трябва да се адаптира към степента на натоварване и външните условия. Wed'ze използва вата за изолация, за да гарантира запазване на телесната топлина. Това е синтетичен материал на основата на полиестер, който задържа въздуха в различна степен, в зависимост от дължината на влакната си. Колкото по-дебела е ватата, толкова повече въздух задържа и толкова по-добра изолация осигурява.

Импрегнирана материя

Непромокаемост се постига чрез обработка на вътрешната страна на плата. Тя не позволява проникване на вода в дрехата, като същевременно отвежда изпотяването, Така тялото ви остава сухо и топло през целия ден в планината.

Основни непромокаеми шевове.

Дрехата е изработена от непромокаема материя, а за да гарантира отлична защита сме предвидили и непромокаеми шевове. Шевовете на дрехата са подлепени от вътрешната страна с непромокаеми ленти, за да не позволяват проникване на вода.

Това са шевовете в зоните, които са изложени на сняг в най-голяма степен - шевовете на раменете и гърдите.

Технология PULL N FIT

Иновационната система PULL’N FIT позволява бързо и лесно регулиране на ръкавите на дрехата с помощта на копчета, за да се адаптира към телосложението на детето. Така детето ви може да носи дрехата най-малко 2 години.

Колан против сняг.

Коланът против сняг е разположен на кръста. Закопчава се автоматично при закопчаване на якето и не позволява навлизане на сняг при падане.

Джоб за ски карта

Вече не е необходимо да изваждате картата си за лифта всеки път. Предвидили сме джоб на ръкава за ски карта, осигуряващ бърз достъп до ски съоръженията.

Персонализиране

За подплатата е зашит етикет, на който можете да напишете името на детето, за да персонализирате продукта. Така ще разпознавате бързо и лесно дрехата по време на ски, в детската градина или в училище.

Как да изберете облекло за ски?

За да предпазите тялото на детето от студ и влага, заложете на облекло от три слоя: Първи слой (термобельо), за да запазва тялото сухо. Втори слой (изолиращ), за да запазва телесната топлина. Трети слой (защитаващ), за да предпазва от климатични въздействия.

Състав

Състав

Пълнеж: 100.0% Полиестер; Основна материя: 100.0% Полиамид; Основна материя: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиамид; Допълнителна подплата: 100.0% Полиестер; Платка: 18.0% Еластан, 82.0% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Съхранявайте на закачалка, за да се избегне образуването на гънки, които могат да повредят непромокаемостта на плата. Убедете се, че дрехата е напълно суха, преди да я приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти с марката Wedze се проектират и разработват в нашите работни и изследователски центрове в подножието на Монблан. Изпитваме ги в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктите отговарят напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години