WEDZE Реф. 8758747 4572553

МАСКА ЗА СКИ И СНОУБОРД G 900, ФОТОХРОМНА, БЯЛА

164,99 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
  • ЗЕЛЕНО
  • СИНЬО / СИВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашите инженери създадоха тази маска с фотохромна сферична плака за всякакво време. Съвместима с диоптрични очила.

ПРЕДИМСТВА

Съвместимост

Размер L може да се носи с диоптрични очила (макс. 145 мм).

Ограничаване на замъгляването

Оптимална защита от замъгляване, двойна плака и рамка с вентилация.

Зрително поле

Сферична плака, оптимално зрително поле.

Регулиране

2 катарами за регулиране дължината на ластика.

Фиксиране

Ластична лента с широчина 40 мм и силикон.

Слънцезащита

100 % UV защита, фотохромна плака, идеална за всякакво време.

Удобно използване

Два вида ергономична пяна с различна плътност и текстил за повече комфорт.

Техническа информация

Защита от UV лъчи

Тъй като UV лъчите са вредни за очите, всички наши маски са със 100% UV защита съгласно стандарт EN-174. Ски маската е най-доброто решение за защита, защото покрива отлично очите и не позволява преминаване на UV лъчи, включително от отразяване.

Фотохромна плака

Фотохромна плака, която потъмнява в зависимост от ултравиолетовите лъчи.В зависмост от количеството на UV лъчите цветът на плаката се променя по време на деня ви в планината.

Плаката не е устойчива на надраскване.

Покритие против замъгляване

Оптималната защита от замъгляване е гарантирана от двойната плака, покритието от вътрешната страна и вентилацията на рамката, позволяваща проветрение на вътрешността на маската. За нормалното функциониране на вентилацията, не блокирайте вентилационните отвори, например с шал. За да запазите ефикасността на покритието против замъгляване по-дълго време, не търкайте плаката от вътрешната страна, за да я почистите, а я избършете внимателно с кръгообразни движения.

Двойна плака с вентилация

Двойна плака и рамка с вентилация за намаляване на изпотяването. Въздухът между двете плаки играе ролята на термофилтър, който ограничава термичния шок между вътрешната и външната страна на маската и забавя замъгляването на вътрешната плака на маската. Вътрешната плака също е обработена срещу замъгляване, освен това е с добра вентилация благодарение на отворите.

Сферична плака

Сферичната плака допринася за по-малка оптичната деформация.

Много устойчива външна плака благодарение на материала и формата, вътрешна плака от ацетат.

Зрително поле

Маската предлага оптимално зрително поле - най-доброто от гамата.

Съвместимост с каска

Всички ски маски Wed'ze са създадени, за да са напълно съвместими с каските за ски на Wedze.

Съвместимост с диоптрични очила

Ски маската G 900 PH размер L може да се носи с диоптрични очила с максимална широчина на рамката 145 мм. Пяната отстрани и формата на маската са съобразени с дръжките на очилата.

Ластик

Ластик от полиамид, полиестер и каучук с широчина 40 мм. Силикон против хлъзгане.

Калъф

Не забравяйте да защитите маската си и най-вече плаката от надраскване. Микрофибърният калъф почиства плаката. Материята му е идеална за поддържане на маската в добро състояние и ограничаване на риска от надраскване. Поставяте лесно маската в него и я защитавате от надраскване. Термокомпресираният калъф е идеален за защита на маската ви от повреждане (смачкване) на маската при съхранение.

Цветно покритие Flash

Цветното покритие на външната страна на плаката намалява преминаването на светлината, която достига до окото, което означава ограничаване на заслепяването и по-голяма зрителна яснота при ярко слънце.

Внимание, плаката не е устойчива на надраскване.

Стандарт EN -174 и ANSI

Европейският стандарт EN -174 се прилага за маски, предназначени за защита на очите при ски, сноуборд или дейности във високопланински райони. Стандартът ANSI е американски стандарт, който е по-строг от европейския по отношение на устойчивостта на удар и на външни въздействия.

Маската отговаря на двата стандарта.

Предпазване от замъгляване

При влажност ски маската се замъглява лесно.Не позволявайте проникване на вода и влага в пяната на маската, например като я поставяте върху мократа шапка или каска. Друг важен фактор за поява на замъгляване е падането в снега. Ето защо е много важно маската да изсъхне напълно през нощта, преди да я използвате отново на следващия ден.

Два размера

Изберете размер на маската в зависимост от обиколката на главата ви. За обиколка на главата до 55 см е подходящ размер S, а над 56 см - размер L.

Състав

Състав

Рамка: 100.0% Термопластичен полиуретан; Ластична лента: 33.0% Полиамид, 36.0% Синтетичен каучук, 31.0% Полиестер; Екран: 60.0% Поликарбонат, 40.0% Ацетат; Съдържа латекс.: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

След използване прибирайте маската в калъф.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години