WEDZE Реф. 8562909 2908975

СКИ РЪКАВИЦИ 500, ЧЕРНИ

54,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • СИНЬО
  • БЕЖОВО / БЯЛО
  • ЗЕЛЕНО / ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип разработи тези много топли ръкавици за скиори, които практикуват редовно. Меки и лесни за слагане, осигуряват комфорт през целия ден на пистата.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Широк маншет - можете да носите ръкавиците над ръкавите на якето.

Регулиране

Ластик на китката.

Устойчивост

Полиуретан на дланта и подсилени на показалеца.

Топлина

Вата 200 г/м² от горната част на дланта и 80 г/м² от долната. Маншети.

Непромокаемост

Непромокаема мембрана и промазана материя.

Ловкост

Позволяват лесно боравене с предмети.

Техническа информация

Промазка

Всички ръкавици на Wedze са изработени от промазана материя, която не абсорбира вода (водата се стича по повърхността на плата). Така платът не се напоява с вода и остава сух и лек. Промазка се постига чрез третиране на външната страна на тъканта. За да запази свойствата си промазката трябва да се подновява на всеки 2-3 пранета със специален продукт, който се продава в нашите магазини.

Непромокаема мембрана

Ръкавиците са с непромокаема мембрана, представляваща много тънък полимерен филм, поставен между подплатата и външната материя. Тази мембрана служи като бариера срещу водата и прави продукта непромокаем. Освен това външните материи на продукта са промазани и не позволяват проникване на вода. Единствено каучуковите ръкавици са трайно непромокаеми. Ръкавиците с мембрана са с ограничена непромокаемост в условия на екстремна влажност.

Защита от вятър

Всички ръкавици на Wedze осигуряват защита от вятър. Знаете ли, че вятърът увеличава усещането за студ? При околна температура 0 °C и вятър с 20 км/ч, усещате температурата като -10 °C. Ветрозащитните материи намаляват усещането за студ, свързано с вятъра или със скоростта при спортни дейности.

Изолация

Ръкавиците са с вътрешен маншет. Мек и удобен, той не позволява навлизане на сняг и студен въздух. Осигурява допълнителна топлина.

Лесно слагане/сваляне

Достатъчно е да издърпате каишката на китката към вас, за да сложите бързо ръкавиците.

Защита от изгубване

Ластик, който се слага на китката, ви позволява да сваляте ръкавиците, когато се качвате на лифта, без да рискувате да ги изгубите.

Лесно боравене с предмети

Измерваме свойството на ръкавиците да гарантират лесно боравене с предмети по скала от 1 до 5 след тестове в реални условия. Ръкавици с оценка 5 гарантират манипулиране на предмети, близко до това с голи ръце.

За да оценим степента на лесно боравене с предмети на ръкавиците, ги тестваме при следните манипулации: сваляне и слагане на ски маска, закопчаване и откопчаване на щраймерите на обувките, откопчаване и закопчаване на якето.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Основна подплата: 100.0% Полиестер; Длан: 100.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Маншет: 13.0% Еластан, 87.0% Полиестер; Платка: 14.1% Памук, 2.5% Вискоза, 83.4% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Убедете се, че ръкавиците са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти Wedze се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години