Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8561167 2895865

ПАЛАТКА С РЕЙКИ ЗА КЪМПИНГ ARPENAZ 4.2 F&B, 2 СПАЛНИ, 4-МЕСТНА

479,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипът ни разработи 4-местната палатка с рейки Arpenaz 4.2 F&B с две отделни, предварително захванати спални и просторно преддверие.

ПРЕДИМСТВА

Лесен монтаж/демонтаж

Предварително захванати спални. Рейки с цветни маркери за лесно разпъване.

Лесно пренасяне

Правоъгълен калъф: 60 x 30 х 30 см, 54 литра, 12,5 кг.

Жизнено пространство

Спални: 140 x 210 см. Преддверие за правостоящи: 3,5 м². Под с борд.

Непромокаемост

Воден стълб (мм): горен слой > 2000 мм, под > 2400 мм.

Намаляване на топлината

Материя Fresh: ограничава нагряването на вътрешността на тентата от слънцето.

Тъмнина

Материя Black: гарантира 99% затъмняване в спалните.

Устойчивост на вятър

Устойчивост на вятър със степен 6 - около 50 км/ч. Тест в аеродинамичен тунел.

Указания


Техническа информация

ПРЕДДВЕРИЕ И СПАЛНО

Преддверие с площ 3,5 м² и височина 1.90 м.

Палатката е снабдена със следните елементи:

- под с борд срещу влизане на вода при дъжд;

- отваряем прозорец с капак;

- отваряем прозорец с комарник;

- два джоба за подреждане и съхранение на вещи във всяко спално и в преддверието.Всяко спално на палатката е предвидено за максимум 2 дюшека с ширина 70 см.

Разпъване/събиране

Конструкция с рейки "всичко в едно" и предварително захванати спални и горен слой. Разпъва се с прекарване на 4-те цветни рейки през съответните канали.След това рейките се поставят на опън в черните накрайници в основата на горния слой. V-образните колчета се поставят в двата задни ъгъла и палатката се изтегля напред. Накрая се поставят колчетата в предните два ъгъла.

Препоръчваме продуктът да се разпъва от 2-ма души.

ТЕХНОЛОГИЯ FRESH & BLACK ЗА ПРОХЛАДА И ТЪМНИНА

С нея ще спите по-добре, тъй като осигурява тъмнина и прохлада в палатката.

Fresh & Black е патентована технология на Декатлон, която отразява слънчевите лъчи и предпазва от светлината благодарение на иновативните материи.

С нея палатката остава хладна и тъмна.

За да извлечете максималното от тази технология, не забравяйте да проветрите вечер палатката си.

Слънцезащита

Материята, изработена по технология Fresh&Black, притежава слънцезащитен фактор UPF 50+.

Внимание: имайте предвид, че през отворен вход може да премине значително количество UV лъчи.

Вентилационни отвори

Преддверие с дишащ горен слой за проветряване и ограничаване на конденза във вътрешността на палатката. Отвън всяко спално е снабдено с разположен високо вентилационен отвор. Във всяко спално отвътре има разположен ниско голям вентилационен отвор. Преддверие: 1 комарник, спални: високоразположени комарници.

Устойчивост на вятър

Всичките ни палатки преминават изпитвания в аеродинамичен тунел върху въртяща се платформа. Целта е всички страни на палатката да бъдат изложени на еднаква сила на вятъра.

При правилно разпъване на палатката и поставяне на обтегачите, тя е устойчива на вятър със степен 6, измерен до 50 км/ч.

Непромокаемост

Палатките преминават тестове за непромокаемост. Първият тест се извършва в лаборатория: 200 л/ч/м² в продължение на 3 часа, което се равнява на тропически дъжд от 200 мм на час. Вторият тест е полеви. Той се извършва в реални условия от нашия екип. Тази палатка е оборудвана с горен слой от полиестер с полиуретанова промазка с водоустойчивост 2000 мм. Има непропускливи шевове с термолепени ленти и под от полиетилен 140 г/м².

Поправка

Дизайнерските ни екипи разработват продуктите по технология, гарантираща устойчивост и дълъг живот. Тази технология позволява извършването на поправки на повредените палатки. За резервни части и поправка на надуваеми рейки посетете сайта decathlon.bg или сервиза на магазина.

Рейки и колчета

Рейки: всички рейки са изработени от фибростъкло и са преминали двоен контрол на качеството, гарантиращ отлична устойчивост на счупване.Колчета: всички колчета са изработени от стомана и са с диаметър 6 мм.

Съвети за поддръжка

Нашите палатки за къмпинг са предназначени за употреба на открито (4 седмици годишно) - в къмпинг и навсякъде в природата. Непрекъснатото излагане на UV лъчи в рамките на няколко седмици може да повреди текстилните части. Тези продукти не попадат в категорията "Градински мебели" и не са предназначени за постоянно стоене на открито. За да гарантирате оптимално дълъг живот на палатката, препоръчваме да я съхранявате прибрана, когато не я използвате.

Състав

Състав

Двоен покрив: 100.0% Полиестер; Вътрешна материя: 100.0% Полиестер; Постелка: 100.0% Полиетилен; Рейка: 100.0% Фибростъкло

Съвети за съхранение и поддръжка

Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C. Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Препоръчваме ви да оставяте палатката да съхне на открито, включително долната част. След това можете да го приберете, без да се страхувате от появата на миризми и образуването на мухъл.

Ограничения при използване

Не е подходящ за постоянно излагане на открито.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашите партньорски лаборатории, както и нашите собствени лаборатории, допринасят за иновациите и разработването на палатките Quechua. Обширните анализи и изпитвания ни позволяват да гарантираме техническите им характеристики (ветроустойчивост, непромокаемост, здравина и дълготрайност).

Гаранция

3 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в условията, които можете да срещнете по време на къмпинг или в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на къмпинга и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба. Така ние можем да гарантираме качеството на палатките.

Видеа