INESIS Реф. 8540158 2837754

МЪЖКА РЪКАВИЦА ЗА ГОЛФ 500, ЗА ЛЕВИЧАРИ, БЯЛА

21,90 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерският ни екип разработи тази ръкавица за напреднали играчи (с хендикап между 15 и 30). Тя е за играчи с водеща лява ръка и се поставя на дясната.

ПРЕДИМСТВА

Стабилен хват

Естествената кожа гарантира отличен захват на стика.

Мекота

Благодарение на отлично прилягащата към ръката кожена материя.

Техническа информация

Правилен избор на ръкавица

Тази ръкавица се препоръчва за напреднали играчи на голф (с хендикап между 15 и 30). Тя осигурява добро усещане за контакт по време на игра и максимална здравина. Ръкавицата трябва да прилепва плътно по ръката ви.

НОРМАЛНО ИЗНОСВАНЕ НА РЪКАВИЦАТА

Нормално е с времето ръкавицата за голф да се износи. Честотата на игра определя продължителността на употреба на ръкавицата. Теоретичната употреба на ръкавицата е 2 месеца при игра 2 пъти седмично. Интензивната употреба и играта в неподходящи климатични условия понижават качеството на материята и намаляват срока на употреба на продукта.

Няколко думи от продуктовия мениджър

Решихме да разработим тази ръкавица от кожа и полиуретан. Тази концепция ни позволява да запазим важните за голфа мекота и гъвкавост, като предложим дизайн с по-богат избор от цветове.

Детайли

Белият цвят на дланта не е случаен. Цветът на кожата не е обработен, за да остане ръкавицата максимално мека и гъвкава по време на игра.

Поддръжка на ръкавицата

Да не се пере в пералня. Да се суши на въздух върху равна повърхност, без да се разтяга или смачква. Нормално е постепенно с употребата гъвкавостта на ръкавицата да намалее, но при поставяне кожата се отпуска от топлината на ръката.

Концепцията на Inesis

Продуктите ни са разработени, за да осигуряват максимален комфорт както на начинаещите, така и на опитните играчи на голф. Екипите ни разработват всеки продукт на INESIS след наблюдения в реални условия и консултиране с потребителите, за да предложат висококачествена екипировка, осигуряваща удобство и ефективност по време на игра.

Състав

Състав

Длан: 100.0% Овча кожа; Горна част на дланта: 100.0% Полиамид; Импрегнация: 100.0% Полиуретан; Маншет: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години