Филтри 0
Филтри 0
INESIS Реф. 8540165 2837805

МЪЖКА РЪКАВИЦА ЗА ГОЛФ 900, ЗА ДЕСНИЧАРИ, БЯЛА

31,90 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тази ръкавица за отличен контакт със стика на експерти в голфа. Тя е за играчи с водеща дясна ръка и се поставя на лявата.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Естествената еластичност на кожата осигурява адаптиране към формата на ръката.

Мекота

Най-меката ръкавица от гамата продукти на Inesis.

Стабилен хват

Сцеплението, което ръкавицата осигурява, позволява перфектен контрол на грипа.

Дишане на тялото

Кожата кабрета е много дишаща естествена материя.

Техническа информация

Правилен избор на ръкавица

Ръкавицата Tour, предназначена за експерти в голфа (с хендикап < 15) и позволява изпълнение на максимално точни удари. Целта ни е материята да предлага същите усещания за допир и контакт, каквито бихте имали без ръкавица, и да ви осигурява много гъвкавост, мекота и сцепление с ръкохватката. Ръкавицата трябва да прилепва плътно по ръката ви.

НОРМАЛНО ИЗНОСВАНЕ НА РЪКАВИЦАТА

Нормално е с времето ръкавицата за голф да се износи. Честотата на игра определя продължителността на употреба на ръкавицата. Теоретичната употреба на ръкавицата е 2 месеца при игра 2 пъти седмично. Интензивната употреба и играта в неподходящи климатични условия понижават качеството на материята и намаляват срока на употреба на продукта.

Няколко думи от дизайнерския екип

Ръкавицата е разработена с класически и изчистен дизайн, в традиционния бял цвят, предпочитан от играчите на голф на високо ниво. За максимално естетична визия логото на Inesis е дискретно разположено на закопчалката в горната част на ръкавицата.

Детайли

Тази ръкавица е разработена с удължена над китката кройка. Тя предотвратява необходимостта от често издърпване на ръкавицата нагоре, което намалява нейната устойчивост. Ластикът с покритие от абсорбираща материя, разположен от вътрешната страна в зоната на китката, осигурява оптимален комфорт при продължително носене.

Без маркер за топката

Повечето експертни играчи на голф свалят ръкавицата си при игра с пътъра. Затова поставянето на маркер за топката не е необходимо.

Концепцията на Inesis

Продуктите ни са разработени, за да осигуряват максимален комфорт както на начинаещите, така и на опитните играчи на голф. Екипите ни разработват всеки продукт на INESIS след наблюдения в реални условия и консултиране с потребителите, за да предложат висококачествена екипировка, осигуряваща удобство и ефективност по време на игра.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Овча кожа

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Нашият дизайнерски екип работи на терена на голф парк Inesis в Северна Франция. Целогодишно дизайнерите ни проектират и разработват стилни, семпли и високотехнологични продукти. След това ги подлагаме на полеви изпитвания, защото само поставянето в реална ситуация ни позволява да гарантираме постоянното усъвършенстване на продуктите ни.