INESIS Реф. 8540162 2837787

МЪЖКА РЪКАВИЦА ЗА ГОЛФ TOUR, ЗА левичари, БЯЛА

31,90 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тази ръкавица за отличен контакт със стика на експерти в голфа. Тя е за играчи с водеща лява ръка и се поставя на дясната.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Естествената еластичност на кожата осигурява адаптиране към формата на ръката.

Мекота

По-голяма мекота благодарение на кожата кабрета.

Стабилен хват

Кожата кабрета гарантира отличен захват на ръкохватката.

Дишане на тялото

Микроперфорираната кожа кабрета осигурява отлично естествено проветрение.

Техническа информация

Правилен избор на ръкавица

Ръкавицата Tour, предназначена за експерти в голфа (с хендикап < 15) и позволява изпълнение на максимално точни удари. Целта ни е материята да предлага същите усещания за допир и контакт, каквито бихте имали без ръкавица, и да ви осигурява много гъвкавост, мекота и сцепление с ръкохватката. Ръкавицата трябва да прилепва плътно по ръката ви.

НОРМАЛНО ИЗНОСВАНЕ НА РЪКАВИЦАТА

Нормално е с времето ръкавицата за голф да се износи. Честотата на игра определя продължителността на употреба на ръкавицата. Теоретичната употреба на ръкавицата е 2 месеца при игра 2 пъти седмично. Интензивната употреба и играта в неподходящи климатични условия понижават качеството на материята и намаляват срока на употреба на продукта.

Няколко думи от дизайнерския екип

Ръкавицата е разработена с класически и изчистен дизайн, в традиционния бял цвят, предпочитан от играчите на голф на високо ниво. За максимално естетична визия логото на Inesis е дискретно разположено на закопчалката в горната част на ръкавицата.

Детайли

Тази ръкавица е разработена с удължена над китката кройка. Тя предотвратява необходимостта от често издърпване на ръкавицата нагоре, което намалява нейната устойчивост. Ластикът с покритие от абсорбираща материя, разположен от вътрешната страна в зоната на китката, осигурява оптимален комфорт при продължително носене.

Без маркер за топката

Повечето експертни играчи на голф свалят ръкавицата си при игра с пътъра. Затова поставянето на маркер за топката не е необходимо.

Концепцията на Inesis

Продуктите ни са разработени, за да осигуряват максимален комфорт както на начинаещите, така и на опитните играчи на голф. Екипите ни разработват всеки продукт на INESIS след наблюдения в реални условия и консултиране с потребителите, за да предложат висококачествена екипировка, осигуряваща удобство и ефективност по време на игра.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Овча кожа

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Нашият дизайнерски екип работи на терена на голф парк Inesis в Северна Франция. Целогодишно дизайнерите ни проектират и разработват стилни, семпли и високотехнологични продукти. След това ги подлагаме на полеви изпитвания, защото само поставянето в реална ситуация ни позволява да гарантираме постоянното усъвършенстване на продуктите ни.