Филтри 0
Филтри 0
INESIS Реф. 8574737 2924658

ПОЛА С ШОРТИ ЗА ГОЛФ WW500, СВЕТЛОСИНЯ

45,40 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
  • СИНЬО
  • ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тази пола с шорти за игра на голф в топло време (>20°C).

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

Материята отвежда влагата от изпотяване и запазва тялото сухо.

Лекота

Основната материя е избрана заради удобството и лекотата си.

Свобода на движение

Разтегливата материя ви позволява да се движите с лекота.

Техническа информация

Предимствата на полата

Полата е изработена от леки и меки материи. Материята на талията е по-придържаща и стягаща и подчертава фигурата. В тази зона е използвана ластична материя. Задната страна на полата пък е удължена, за да не се вдига, когато се готвите за удар.

Няколко думи от дизайнерския екип

Двата задни джоба ви позволяват да носите аксесоарите си за игра. Джобове не са разположени отпред, за да се запази лекотата и елегантният дизайн на полата.

Концепцията на Inesis

Продуктите ни са разработени, за да осигуряват максимален комфорт както на начинаещите, така и на опитните играчи на голф. Екипите ни разработват всеки продукт на INESIS след наблюдения в реални условия и консултиране с потребителите, за да предложат висококачествена екипировка, осигуряваща удобство и ефективност по време на игра.

Състав

Състав

Основна материя: 11.0% Еластан, 89.0% Полиамид; Основна материя - вътрешен слой: 35.0% Еластан, 65.0% Полиамид; Джоб: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

За гарантиране на високото качество на продуктите ни, нашите екипи проведоха тестове в реални условия във Филипините съвместно с жени, играещи голф, които изпитаха продуктите в топло време. Те съдействаха и при избора на материите, така че продуктите ни да бъдат максимално удобни за вас.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Нашият дизайнерски екип работи на терена на голф парк Inesis в Северна Франция. Целогодишно дизайнерите ни проектират и разработват стилни, семпли и високотехнологични продукти. След това ги подлагаме на полеви изпитвания, защото само поставянето в реална ситуация ни позволява да гарантираме постоянното усъвършенстване на продуктите ни.