INESIS Реф. 8543424 2708560

МЪЖКА РЪКАВИЦА ЗА ГОЛФ 100, ЗА ДЕСНИЧАРИ, БЯЛО/ЧЕРНО

14,90 лв.
Цвят: БЯЛО / ЧЕРНО
  • БЯЛО / ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тази удобна ръкавица, отличен избор за вашите първи суингове. Тя е за играчи с водеща дясна ръка и се поставя на лявата.

ПРЕДИМСТВА

Устойчивост

Благодарение на подсилената материя, която осигурява дълъг живот на ръкавицата.

Еластичност

С еластан за отлично адаптиране към формата на ръката.

Техническа информация

В какво време да използвате ръкавицата?

За да тренирате спокойно, препоръчваме да използвате ръкавицата Resistance в сухо време. Ако все пак започне да вали, а вие сте на игрището, не забравяйте да оставите ръкавицата да изсъхне по естествен начин след тренировката ви, извън чанта, като избягвате източници на топлина.

НОРМАЛНО ИЗНОСВАНЕ НА РЪКАВИЦАТА

Нормално е с времето ръкавицата за голф да се износи. Честотата на игра определя продължителността на употреба на ръкавицата. Теоретичната употреба на ръкавицата е 2 месеца при игра 2 пъти седмично. Интензивната употреба и играта в неподходящи климатични условия понижават качеството на материята и намаляват срока на употреба на продукта.

Практичен и удобен продукт

Вашите мнения и оценки ни насочиха в разработката на ръкавица, съчетаваща в още по-голяма степен комфорт и устойчивост.

Устойчивостта е подобрена чрез специално разработена от нашите екипи нова синтетична материя. Ръкавицата е допълнително подсилена с кожена платка в най-чувствителната на триене зона.

Еластанът от горната страна на ръката намалява обтягането на материята при хващане на стика и осигурява допълнителен комфорт.

Защо играчите на голф използват само една ръкавица?

Когато играете голф, използването на ръкавица е практично, но не и задължително. Ръкавица се носи само върху неводещата ръка (лявата за десничари и дясната за левичари). Ръкавицата ви носи две предимства: сцепление с ръкохватката за по-добър захват и защита на ръцете от всякакви възможни раздразнения.

Концепцията на Inesis

Продуктите ни са разработени, за да осигуряват максимален комфорт както на начинаещите, така и на опитните играчи на голф. Екипите ни разработват всеки продукт на INESIS след наблюдения в реални условия и консултиране с потребителите, за да предложат висококачествена екипировка, осигуряваща удобство и ефективност по време на игра.

Състав

Състав

Импрегнация: 100.0% Полиуретан; Основна материя: 100.0% Полиамид; Горна част на дланта: 100.0% Полиамид; Платка: 15.0% Еластан, 85.0% Полиамид; Емблема: 100.0% Ярешка кожа

Съвети за съхранение и поддръжка

Ръчно пране. Максимална температура 40°C. Ръчно пране. Максимална температура 40°C.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

За оптимално запазване на качествата на ръкавицата: да се пере на ръка в студена вода без сапун; да се оставя разгъната на равна повърхност за естествено изсушаване.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Тази ръкавица е преминала тестове, включващи последователно пране и сушене, за да се гарантира свойството да запазва формата си. Тестовете се извършват периодично от независима лаборатория и дават възможност да се потвърди, че изискванията ни за качество се спазват през целия производствен процес.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Нашият дизайнерски екип работи на терена на голф парк Inesis в Северна Франция. Целогодишно дизайнерите ни проектират и разработват стилни, семпли и високотехнологични продукти. След това ги подлагаме на полеви изпитвания, защото само поставянето в реална ситуация ни позволява да гарантираме постоянното усъвършенстване на продуктите ни.