OXELO Реф. 8542265 2750113

КЛИПС ЗА СКЕЙТБОРД TRICK 100, ЗА БЛОКИРАНЕ НА КОЛЕЛАТА

21,90 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип създаде този аксесоар за скейтборд, за да улесни правенето на основни трикове, докато още се учите как да карате скейтборд.

ПРЕДИМСТВА

Лесен монтаж/демонтаж

Монтирайте Trick 100 без инструменти, трябва само да го защипете за машинката.

Лесно пренасяне

Носете го с вас и го използвайте винаги, когато искате.

Стабилност

Запазете равновесие: с Trick 100 можете да блокирате движението на скейтборда.

Лесно обучение

Съсредоточете се над координацията на движенията: скейтбордът остава неподвижен.

Техническа информация

Как работи аксесоарът Trick 100?

"При първи стъпки в триковете, за да не се мести дъската, преди време хората са използвали скейтборда на трева, но по този начин той не отскача добре."

Благодарение на богатия опит, който има, нашият екип създаде този аксесоар, който обездвижва дъската, за по-лесно изпълнение на трикове, без риск от загуба на равновесие.

По какъв начин става това? Това става благодарение на клин, който се фиксира за машинката и по този начин повдига колелата на скейтборда.

Полезна хитрина за вашите машинки, става дума за дизайна на Trick 100:

Първо, аксесоарите Tricks 100 се продават в чифт по 2. Той ви позволява да блокирате двете задни колела или предното и задното колело по диагонал.

Втората добра новина е, че с практичния си дизайн и състав от TPU аксесоарите Tricks 100 са леки и лесни за транспортиране.

Освен това не се нуждаете от инструменти, за да ги монтирате: елементът просто се закрепя за всякакъв вид машинки, а клинът подвига колелата с размер от 52 до 56 мм.

Трикове и номера: ще ви обясним.

Скейтбордът често се движи напред или назад... и се случва често да се озовете на земята.

За да се упражнявате спокойно над номерата със скейтборд върху стабилна дъска, Trick 100 повдига колелата и по този начин ги блокира.

А какви са триковете? Тези, които можете да направите, при спиране:

- Shove-it, с Trick 100 върху предната и задната машинка.

- Кикфлип и оли, с 2 броя Trick 100 на задната машинка.

Ще ви разкажем историята на Trick 100:

При направата на този продукт целта беше да помогнем на начинаещите да изпълнят основни трикове със скейтборд. Стигнахме до следния извод: когато се обездвижи дъската, можете да се концентрирате върху изпълнението, без да се тревожите за равновесието.

Последваха 2 години на проучвания, десетки прототипи и тестове с помощта на партньори, а после изпитвания и в училища за скейтборд.

Резултатът е аксесоар, който намалява паданията.

Последен съвет, преди да се качите на дъската?

Жан-Филип, продуктов мениджър в ДЕКАТЛОН Skateboarding, дава своето мнение:

"Във всеки случай, е добре да носите протектори, за да не усещате болка, когато паднете, и след това да се качите веднага на дъската. Също така смятам, че не бива да се колебаете да вземете уроци: вече съществуват все повече училища за скейтборд. Така ще напреднете 10 пъти по-бързо и веднага ще придобиете полезни навици, като например да засилвате скейтборда със задния крак."

Състав

Състав

Основна част: 100.0% Термопластичен полиуретан

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички наши продукти са лабораторно тествани. Чрез тези изпитвания се потвърждава, че продуктът отговаря на изискванията за употреба на скейтборд. Провеждат се и тестове за износване. Лабораторните тестове се допълват от изпитвания в реална употреба, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания. Затова ние се доверяваме на нашите партньори и на училищата за скейтборд в Европа.

Гаранция

2 Години

Видеа