Филтри 0
Филтри 0
DREAMSCAPE Реф. 8735787 4502599

МЪЖКИ СНОУБОРД ЗА ФРИЙСТАЙЛ И ALL MOUNTAIN ENDZONE 500

439,00 лв.
Цвят: ОХРА / ЧЕРНО
  • ОХРА / ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Пъргава дъска за сноубордистки, които карат в снежен парк, на писта и на границите на пистата.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

146: 1,60-1,71 м; 15: 1,69-1,76 м, 156 MW: 1,74-1,81 м, 160 MW: 1,82-1,9 м.

Мултифункционалност

30% пистово каране, 10% извънпистово каране, 60% снежен парк.

Качество на пързаляне

Синтерована база от PEHD за оптимално плъзгане.

Твърдост

Флекс индекс 5/10 - идеална за фрийстайл.

Толерантност

Гъвкава при усукване, за да е лесна за каране и пъргава.

Сцепление

Камбер+гъвкавост при усукване=стабилност и лесно диагонално свличане.

ПЛАВАЕМОСТ

Носите се по пудрата.

Маневреност

Гъвкава дъска.

Техническа информация

Техническа информация

Размер 160 MIDWIDE:

нос 307 мм, талия 263 мм, опашка 307 мм, радиус 8,6 м, препоръчителен разкрач (разстояние между автоматите) 600 мм

С фабрично положена вакса.

Как да изберете подходяща дължина на сноуборда?

За фрийстайл изберете по-къса дъска: -20 до -25 (например за сноубордист с ръст 1,74 м е подходяща дъска от 154 до 149 см).

По-късата дъска допринася за по-лесно завъртане и трикове. По-дългата дъска осигурява стабилност при висока скорост и приземяване.

146 см => от 1,60 до 1,71 мм;

151 см => от 1,69 до 1,76 м;

156 см WIDE => от 1,74 до 1,81 м;

160 см MID-WIDE => от 1,82 до 1,90 м.

Няколко думи от продуктовия мениджър

Сноубордът Endzone 500 е най-пъргавият сноуборд от гамата. Лесен е за каране и е подходящ за фрийстайл - пъргав и маневрен.

Вашето мнение е важно за нас и и ще се радваме да го споделите.

Терен

Сноубордът Endzone 500 е с не толкова добър за карвинг на писта като Allroad 500, но е много по-пъргав в снежния парк, на рейл и при скокове. На писта при малки завои е маневрен, подходящ е и за каране на границите на пистата. Благодарение на камбера, извивката рокер и усукването под обувките, дъската е подходяща както за фрийстайлъри на много добро ниво, така и за начинаещи.

Дъска TWIN TIP

Форма Twin Tip - дъска с напълно симетрична геометрия на носа и опашката, предлагаща симетрия и идеално центриране на характеристиките, за да карате в двете посоки. Освен това формата TWIN TIP допринася за баланс при завъртане (във въздуха или на пистата).

Камбер и извивка

Равният камбер гарантира добро съотношение между характеристиките на класическия камбер - сцепление и динамика, и на обратния камбер - маневреност при завъртане, но по-малко сцепление. Идеален е за любители на фрийстайла, които карат в снежния парк, и за начинаещи, защото осигурява стабилност на писта и на модули благодарение на камбера и толерантност благодарение на извивката рокер.

Флекс индекс 5/10.

Флексът (твърдостта на дъската) е 5/10, което я прави гъвкава и толерантна.

Флексът е равномерен от носа до опашката за пъргавост в парка и на пистата. Недостатъкът е, че при висока скорост и на много замръзнал сняг, дъската не се справя с карвинг завоите.

Гъвкавост (лесноогъваща се)

Твърдостта на дъската Endzone 500 под краката е 4/10 , което я прави лесна за завъртане и толерантна при грешки при закантване. Гъвкавата дъска дава повече свобода на краката. За начинаещите неутрализирането на грешките на кантовете е важна характеристика. Гъвкавостта е адаптирана за фрийстайл и джиб.

Сетбек на 0 мм

Сетбек (setback) означава, че точките на контакт на дъската и снега не са симетрични по отношение на центъра, а са изместени назад. Автоматите също са изместени назад със същото разстояние.

0 мм => без изместване. Характерен е за дъските с форма Twin Tip, за да позволи каране в двете посоки, освен това допринася за баланс при завъртане (във въздуха или на пистата).

Автомати

Препоръчваме използване на автомати Endzone 500.

Кога да полагате вакса на дъската?

Дъските Wedze са с фабрично положена вакса.

Като всички сноуборд дъски и ски, те изискват редовна поддръжка. В най-добрия случай след всяко пето каране или поне веднъж годишно -

в началото на сезона, за да подготвите дъската за каране, или в края на сезона, за да защитите базата в през цялото лято.

Качество на пързаляне на Синтерованата база е най-добрата база.

Базите на сноуборд дъските са изработени от полиетилен, но по две различни технологии: екструдиране и синтероване. При синтероването полиетиленът е с по-голяма плътност, затова синтерованите бази са по-висок клас. С нея пързалянето е наистина незабравимо.

Какво означава Wide?

Дъските Wide са по-широки от стандартните и са подходящи за хора с големи стъпала, като целта е да се предотврати стъпалата да са в контакт със снега при завой, което би предизвикало падане.Измерваме широчината на дъската Wide в центъра. В Decathlon дъските са раздени:

1. до 245 мм (36-40) - тясна дъска, 2. от 246 до 255 мм (38-42) - стандартна дъска, 3. от 256 до 265 мм (41-44) - средно широка дъска (Mid Wide),

4. над 266 мм (43-49) - широка дъска (Wide).

В сврвиза на Decathlon предлага ли се услуга монтаж на автомати?

Да.

За монтаж на автоматите можете да се обърнете към сервиза на Decathlon. На страницата на продукта има и видео, което може да ви помогне да ги монтирате сами.

За правилна настройка на автоматите не забравяйте да носите обувките за сноуборд със себе си.
Тегло (без автомати)

Размер 146: 2530 г +/- 6%, размер 151: 2697 г +/- 6%, размер 156MW: 3026 г +/- 6%, размер 160MW: 2952 г +/- 6%.

Състав

Състав

Дъска за сърф: 5.0% Стомана, 25.0% Фибростъкло, 30.0% Дървесина, 40.0% Епоксидна смола

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Подсушавайте кантовете след каране, за да предотвратите риска от поява на ръжда. Полагайте вакса след всяко пето каране.<br /> Съхранявайте на защитено от слънчева светлина място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти с марката Dreamscape се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктът е тестван от сноубордисти. Искате ли и вие да тествате новите ни продукти? Свържете се с нас на decathlon.com.

Видеа