Филтри 0
Филтри 0
FOUGANZA Реф. 8547813 2699167

НАГРЪДНИК ЗА КОН И ПОНИ С 5-ТОЧКОВО ЗАКОПЧАВАНЕ, ТЪМНОКАФЯВ

149,00 лв.
Цвят: КАФЯВО
  • КАФЯВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха този нагръдник за стабилизиране на седлото. Закопчаването в 5 точки осигурява максимално фиксиране и сигурност при езда.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Анатомичната форма ограничава натиска върху раменете и холката.

Лесно използване

Много лесно поставяне на нагръдника и халките със закопчалки.

Работа със сензорен екран

Регулируемите свалящи се ремъци на шията направляват главата на коня.

Техническа информация

ДИЗАЙН И КОНЦЕПЦИЯ

Динамичният дизайн на този нагръдник отразява интензивността и скоростта, характерни за прескока. Анатомичната му концепция следва телосложението и движението на коня. За да съчетаят спортната и елегантната визия, екипите ни разработиха стилни детайли с контрастни бели шевове и сребриста плочка FOUGANZA.

Размери

Този нагръдник се предлага в 2 размера: CS за понита D и малки коне, FS за коне.

Регулиране

Този модел предлага голям брой възможности за регулиране. Каишката за ремък се закача с карабинер и може да се сваля, когато не се използва. Четирите странични каишки също се регулират и закачат с два свалящи се карабинера. Халките се фиксират към поводите, а ремъците на шията се регулират с 2 катарами.

СЪВЕТИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА НАГРЪДНИКА

При неточно адаптиране нагръдникът може да възпрепятства движението на коня, особено в зоната на раменете и при холката. За тази цел екипите ни разработиха дизайн, с който нагръдникът минава над раменете. Затова е важно да използвате правилно всички възможности за регулиране, за да поставите нагръдника над раменете така, че да не пречи на движението на шията.

СЪВЕТИ ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА МАРТИНГАЛА

При неправилно регулиране ремъците на шията могат да възпрепятстват движението на коня. Препоръчваме да отделите необходимото време за правилно регулиране преди да започнете тренировката. Дължината на ремъците на шията обикновено се регулира на 2/3 от шията. Можете да направите прецизна настройка с каишката, свързваща двата ластика. За да предотвратите всякакъв риск от инцидент се уверете, че нагръдникът и каишката на ремъка са точно регулирани, без да стягат.

Лесно регулиране

Всеки ластик е снабден с халка за закачане. Не е необходимо откачане на ремъците, тъй като халките се поставят с едно движение. Каишката на ремъка също се закача лесно с изключително здрав и свалящ се карабинер.

Съвети за поддръжка

За дълготрайно запазване на качествата на нагръдника ви съветваме да го почиствате редовно с глицеринов сапун и гъба, напоена с хладка вода. След това можете да хидратирате кожата със смазка, нанесена на домакинска или специална кърпа за кожа. Ако усещате, че кожата е грапава и суха, накрая можете да обработите с хидратиращо мляко, което да подхрани кожата в дълбочина.

Многофункционалност

Подходящ за универсални седла с двойни или единични каишки.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Говежда кожа; Подплата: 100.0% Говежда кожа; Закопчаване: 100.0% Неръждаема стомана

Съвети за съхранение и поддръжка

Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C. Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години