Филтри 0
Филтри 0
DREAMSCAPE Реф. 961694 4074886

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА СНОУБОРД ФРИЙСТАЙЛ И ALL MOUNTAIN ENDZONE, БЕЛИ

309,00 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
  • БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме тези обувки за жени, които предпочитат фрийстайла и карат в целия ски курорт.

ПРЕДИМСТВА

Термоизолация

Подметка от EVA (80% въздух) за изолиране от студа.

Твърдост

Среден флекс (5/10) за комфорт и маневреност при фрийстайл.

Регулиране

Стягане в 3 зони - Habu®FitSystem на глезена и връзки Bizone.

Cцепление

Подметка Ultralight с големи грайфери за добро сцепление на всякакъв сняг.

Омекотяване

Пяна от PU под петата за омекотяване. Подметка от EVA за лекота.

Фиксиране на стъпалото

Фиксиране на петата с пяна 10 мм - отлична поддръжка на стъпалото при фрийстайл.

Поправка

Резерни части можете да намерите на habufit.com/support.

Техническа информация

Няколко думи от продуктовия мениджър

Създадохме тези обувки, за да осигурят поддръжка и комфорт при фрийстайл:- вътрешна система за стягане на чорапа за оптимална поддръжка на глезена;

- механизъм за регулиране на стягането според предпочитанията и нуждите ви; - класическо стягане с връзки горе и долу; - омекотяване с PU в зоната на петата за комфорт при приземяване; - подметка от EVA с 80% въздух - много лека, изолираща и защитаваща от студа.

Система за стягане в 3 зони

Обувките са създадени за взискателни сноубордистки. Имат 3 зони на стягане: 1. Система с микрорегулиране Habu®FitSystem (механизъм + връзки + водач на връзките) за адаптиране на поддръжката в зоната на глезена. 2. Стягане в долната част с връзки и специално разработен пластмасов стопер. 3. Стягане в горната част с връзки.

Система Habu®FitSystem

Habu®FitSystem комбинира три важни технически елемента, за да променят преживяването на сноубордистките:

1) Иновативен маханизъм на Habu®FitSystem за прецизно регулиране на стягането.

2) Кабелът на Habu®FitSystem е лек, но много здрав със своите 75 звена от неръждаема стомана.

3) Водачите на връзките с намалено триене на системата осигуряват равномерно разпределяне на стягането и намаляват износването, като по този начин гарантират по-дълъг живот на обувките.

Каква е гаранцията на системата Habu®FitSystem?

Доставени от BOA Technology Inc, механизмите и връзките на системата Habu® са преминали многобройни тестове в лаборатория и в реални условия, а срокът на гаранцията им е същия като на обувките.

Допълнителна информация и резервни части можете да намерите на сайта habufit.com/support.

Флекс индекс/ Твърдост на обувките

Твърдост MEDIUM (5/10) осигуряващ оптимален комфорт при практикуване на фрийстайл. По-твърдите обувки ще изискват по-добра техника и физическа форма и ще са по-малко приятни за каране в снежния парк.

Система Flex Up

Системата Flex Up позволява да повишите твърдостта на обувките с 2 точки (скала от 10) (с FLEX UP система твърдостта на този модел става 7/10).

Тя представлява твърд елемент от 100% рециклирана пластмаса в езика на обувките за сноуборд на Decathlon (модели от сезон 2022-2023. Тези модели имат сщециален джоб, в който се поставя системата, за да е правилно позиционирана). Системата Flex Up е особено полезна, когато напредвате. С нея повишавате твърдостта на обувките и не се налага да ги сменяте.

Стабилизиране на петата, вътрешна обувка ниво 3

Стабилността на крака е ключов елемент при карането на сноуборд (независимо дали става дума за стабилността на крака в чорапа или на чорапа в обувката). Чорапът предлага 6 предимства:

1. Възможност за термоформоване в домашни условия. 2.

Ергономична пяна в зоната на гезена. 3. Стягане на чорапа с текстилен слой, прикрепен към обувката. 4. Механизъм за стягане за стабилизиране на стъпалото в обувката. 5. Велкро в горната част на чорапа. 6. Стелка 3D.

1. Термоформоване на чорапа: ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ

ТЕРМОФОРМОВАНЕТО СЕ ИЗВЪРШВА САМО В ЕЛЕКТРИЧЕСКА ФУРНА ( МИН. РАЗМЕРИ 56 x 60 x 56 СМ), КОЯТО РАЗПОЛАГА С ВЕНТИЛАТОР.

ДА НЕ СЕ ИЗВЪРШВА В ГАЗОВА ИЛИ В МАЛКА, ПОМОЩНА ФУРНА.

1. Термоформоване на чорапа: инструкции

1. Загрейте фурната на 80°C на режим с вентилатор. 2. Извадете стелките и сложете чорапите върху решетката на фурната, която сте покрили предварително с хартия за печене. 3. Изчакайте 15 мин. 4. Извадете чорапите, сложете обратно стелките, след това ги обуйте със ски чорапи и ги стегнете така, че да се чувствате удобно. 5. Обуйте обувките и ги стегнете здраво. 6. Изчакайте 15 мин без да се движите. При нужда можете да повторите операцията.

2. Пяна в зоната на кокалчетата Ergonomic Heel Pad

Пяната в областта на глезена запълва пространството под кокалчетата и стабилизира петата.

Чорапът ниво 3/3 е от мемори пяна с ексклузивна форма и материал Dreamscape.Формата е разработена след многократно сканиране на крака в покой и движение. Стабилизира стъпалото и се адаптира към формата му. еластомерна пяна, която е едновременно комфортна и достатъчно твърда.

Веднага щом обуете обувките, ще усетите поддръжката - без дискомфорт и точки на притискане при каране.

3. Стягане в три точки

Вътрешния чорап е облечен с текстил, интегриран в обувката, и има 3 точки на стягане. Тази концепця позволява да се разпредели силата на стягане и да се гарантира стабилност на крака в обувката.

4.Омекотяване в петата

Добавихме под стелката слой PU, за да предложим комфорт при приземяване след скок.

5. Велкро в горната част на чорапа.

Горната част на подплатата е снабдена с велкро, за да държи езика на място, независимо от движението на стъпалото.Така поддръжката на крака е по-дълготрайна през целия ден.

6. Стелка 3D.

Стелката на тези обувки е 3D.Предварително формована е на петата и на свода, за да ограничи движението на стъпалото в обувката.

осигурява комфорт и термоизолация. С цел стабилизиране на крака в обувката и само ако усещате необходимост, можете да:- да добавите термоформоваща се стелка. Това е най-високотехнологичното решение.

Подметка за стабилност, сцепление, термоизолация и омекотяване на стъпването

Подметка на обувките е изключително лека и е изработена само от EVA.

Материалът EVA е много лек (80% въздух).

Гарантира устойчивост на триене и много добро омекотяване.

Освен това изолира много добре от студа и запазва краката топли.

Също така добавихме големи грайфери, за да предложим много добро сцепление. Конфигурацията им не позволява задържане на сняг.

Как да изберете номер?

1. Обуйте обувките. 2. Стегнете ги. 3. Изправете се. 4. Палците на краката ви докосват върха на обувките, без да усещате притискане. 5. Приклекнете, изнасяйки тежестта на тялото напред, палците на краката ви не докосват върха на обувките.

Състав

Състав

Външна част: 80.0% Полиуретан, 20.0% Полиестер; Подметка: 100.0% Етиленвинил ацетат; Подплата на обувка: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

След всяко използване изваждайте чорапа, за да изсъхне по-добре.<br /> Съветваме ви да изваждате и стелката, за да изсъхне по-бързо.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички наши продукти Dreamscape се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктът е тестван от сноубордисти.

Видеа