Филтри 0
Филтри 0
WEDZE Реф. 8738464 4528834

МЪЖКИ ПАНТАЛОН ЗА СКИ 580, ЧЕРВЕН

134,00 лв.
Цвят: ЧЕРВЕНО
  • ЧЕРВЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Карате ски редовно при всякакви климатични условия. Изберете този топъл панталон с непромокаема мембрана.

ПРЕДИМСТВА

Промазана материя

Промазана външна материя, която не позволява проникване на вода.

Свобода на движение

Двупосочно еластична основна материя, четирипосочно еластична подплата.

Регулиране

Презрамки и велкро на кръста за регулиране. Гайки за колан.

Топлина

Вата за изолация.Температура на комфорт: -9°C.

Непромокаемост

Мембрана 15000 мм, непропускливи шевове.

Джобове

3 обезопасени джоба - 2 странични джоба, 1 джоб отзад.

Дишане на тялото

Дишаща материя, мрежеста материя отвътре, ципове за вентилация.

Техническа информация

Кои елементи на панталона осигуряват топлина?За да гарантираме запазване на телесната топлина, използваме вата за изолация (рециклирана, 60 г/м²) . Ватата е материал от полиестерни нишки, които задържат различно количество въздух в зависимост от размера си и изолират от студа.

Как се измерва температурата на комфорт?

Тестваме всички продукти в лаборатория, за да определим температурата на комфорт. Тя се измерва без клин за панталоните и с термоблуза или полар за якетата. Посочената стойност е външната температура, при която хората, тествали продукта, се чувстват добре, без да им е топло или студено. Това усещане е индивидуално в зависимост от интензивността на практикуване на спорта и метаболизма на всеки човек.

Съвети за избор на ски облекло

За да запазите краката си по-дълго сухи и топли, заложете на облекло от 2 слоя. Термобельо за отвеждане на изпотяването и панталон за защита от неблагоприятни климатични условия и топлина.

За какво служи мембраната?

Мембраната е много фина и е разположена от вътрешната страна на плата. Водоотблъскваща, тя не позволява проникване на вода в дрехата, като същевременно отвежда влагата от изпотяването. Така тялото ви остава сухо и топло през целия ден в планината.

Как се измерва непромокаемостта на дрехата?

Устойчивостта на тъканите срещу вода се измерва в мм воден стълб (тест по стандарт ISO 811). Колкото по-висок е показателят на налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 15000 мм издържа на налягане, упражнявано от 15000 мм вода.За ски препоръчваме материи с воден стълб от 3000 до 20000 мм.

Също така в DECATHLON тестваме непромокаемостта на всички продукти в лаборатория. Непромокаемостта на този продукт е 4/5.

Тестове

За да предпазва ефикасно от дъжд, сняг и вятър, дрехата е изработена от материя, която не позволява проникване на вода и защитава от вятър, а шевовете й са непропускливи. За да гарантираме непромокаемостта на дрехата, я подложихме на тестове в лаборатория, възпроизвеждащи условията, при които ще бъде използвана. Тествахме непромокаемостта й и на пистите в планината при различни климатични условия в продължение на няколко дни.

Какво е промазка?

Промазката на тъканите е способността им да задържат водата на повърхността, без да я абсорбират. Панталонът е изработен от промазана материя, която го прави устойчив на климатични влияния. Промазка се постига чрез обработване на външната страна на плата. Качествата на промазката се влошават с времето и прането, затова тя трябва да бъде подновявана.

Как да подновите промазката на дрехата?

Промазката на дрехата трябва да бъде подновявана. За тази цел пуснете дрехата в сушилня на програма за синтетични тъкани за 10-15 мин.

Можете да използвате и спрей (в нашите магазини ще намерите подходящи продукти за тази цел) - напръскайте дрехата равномерно навсякъде и я оставете да изсъхне за 10-12 мин.

Как да се предпазите от навлизане на сняг в дрехата?

Нашите панталони имат вградени гети с ластик, които покриват ски обувките. Те не позволяват навлизане на сняг в дрехата в случай на падане.

Кройка

Кройка по тялото с обем, позволяващ да носите панталона с термобельо.

Инструкции за пране

Инструкции за пране на дрехата: Машинно пране при 30°С на програма за синтетични тъкани. Обърнете дрехата наопаки. Използвайте малко количество препарат за пране. Не използвайте омекотител. Изстисквайте на ръка. Оставяйте дрехата да изсъхне на проветриво място. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.

Помощ при избор на размер

Моделът на снимките е с ръст 185 см и носи размер М.Мерките му са:

Гръдна обиколка: 104 см, обиколка на талията: 104 см, дължина на ръката: 45 см, дължина на крака, измерена от вътрешната страна: 80 см

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Основна подплата: 100.0% Полиестер; Допълнителна подплата: 13.0% Еластан, 87.0% Полиестер; Мембрана: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Професионално химическо чистене с тетрахлоретилен и всички разтворители, изброени срещу символа F. Нормално третиране. Професионално химическо чистене с тетрахлоретилен и всички разтворители, изброени срещу символа F. Нормално третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Съхранявайте на закачалка, за да се избегне образуването на гънки, които могат да повредят обработката на плата. Убедете се, че дрехата е напълно суха, преди да я приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти с марката Wedze се проектират и разработват в нашите работни и изследователски центрове в подножието на Монблан. Изпитваме ги в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктите отговарят напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години