Филтри 0
Филтри 0
OUTSHOCK Реф. 8545492 2691060

МЪЖКА ТЕНИСКА ЗА ДЖУДО, БЯЛО/ЧЕРНО

10,90 лв.
Цвят: БЯЛО / ЧЕРНО / СИВО
  • БЯЛО / ЧЕРНО / СИВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тази тениска за тренировки и състезания по джудо.

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

Запазва тялото сухо: дишащата материя и мрежестите платки отвеждат изпотяването.

Свобода на движение

Свобода на движение: меката материя приляга отлично по формата на тялото.

Ограничаване на дразненето на кожата

Формата на яката предпазва врата от триене.

Техническа информация

Създаване на специалната тениска за джудо

Джудистите често носят памучни тениски. Бялата тениска е задължителна част от екипировката при жените, но е предпочитана и от много мъже. Затова екипите ни създадоха тениска, адаптирана към особеностите в джудото. Проведохме допитване до техническите ни партньори и проведохме тестове съвместно с джудисти, които ползваха прототипите на състезания. Една от целите ни беше продуктът да остане на достъпна цена. След всички проучвания и прототипи, екипите ни предлагат тази иновативна тениска за джудо.

Адаптиран дизайн на яката

Характерна черта на джудото е захващането на опонента за яката. Често кожата на врата е подложена на изпитания по време на тренировка. За ограничаване на триенето и дразненето на врата, тениската е с широка и висока яка, която приляга отлично под яката на кимоното, като по този начин осигурява ефективна защита и комфорт на врата.

Тениска за защита на кожата и кимоното

Освен защитата на врата от дразнене, тениската предпазва кимоното от изпотяването, което често води до пожълтяване на кимоното за джудо. За абсорбиране и бързо отвеждане на изпотяването, екипите ни използваха изключително проветрива материя от еластан и полиестер отстрани на тениската. Дизайн: горната и открита част на тениската е с класическия за джудото бял свят, а бяло-сивия мотив на останалата част подхожда на оризовите зърна на кимоното за джудо.

Прилягаща по тялото кройка

Дрехата може да осигури свобода на движение по два начина: с много широка кройка, която не е практична за джудо, или с прилягаща по тялото кройка, която следва движенията на джудиста. Затова екипите ни разработиха тениската от полиестерна материя, която следва движенията, но остава плътно по тялото. За допълнителна еластичност, гарантираща максимална свобода на движение на ръцете напред, страничните части на тениската са изработени от смесена материя от полиестер и еластан.

Екипът и общността на Outshock

Допълнителна информация за продуктите ни можете да получите от социалните мрежи: пълната ни гама продукти за бойни изкуства можете да откриете на страницата на Outshock във Фейсбук. На нея ще можете да следите и цялата актуална информация за новите ни предложения. След ползотворното сътрудничество с техническия ни партньор от Кения, Outshock изпрати всички прототипи на кимона на детски клубове по джудо в Найроби като част от политиката ни за популяризиране на джудото.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Платка: 14.0% Еластан, 86.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години