Филтри 0
Филтри 0
OUTSHOCK Реф. 8545476 2690954

ДОБОК ЗА ТАЕКУОНДО 500, БЯЛ

54,90 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха този добок за редовни тренировки по таекуондо. Подходящ е както за пумсе, така и за двубои.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Добокът е изработен от лека материя за лесни и плавни движения.

Свобода на движение

Долнище с широка кройка, осигуряващо пълна свобода на движение.

Техническа информация

Традиционен дубок за таекуондо, подходящ за тренировки.

Екипите ни изработиха добока с традиционния за таекуондото дизайн: рипсен плат, бяла яка и туника с класическите за таекуондото канджи на гърба. Добокът е със специална кройка с дълги ръкави, изрязана туника и широко долнище за пълна свобода на движение на цялото тяло. Подходящ е както за пумсе, така и за двубои.

Какъв размер да изберете?

Насоки при избора на размер на кимоно: - 160 cм: XXS-XS / размер на долнище 34-36.

- 170 см: S-M / размер на долнище 38-40.

- 180 см: L / размер на долнище 44.

- 190 см: XL / размер на долнище 48.

- 200 см: XXL / размер на долнище 52.

Оптимална свобода на движение за краката

Таекуондото е ударен боен спорт, в който участват както ръцете, така и краката. За гарантиране на максимален размах и свобода на движение, екипите ни разработиха долнището с адаптирана за таекуондото широка кройка. По този начин то следва всички движения, дори и при широк разкрач.

Материя на добока

Таекуондото е ударен боен спорт, основан на техники с ръцете и краката. Интензивните тренировки по таекуондо по таекуондо водят до обилно изпотяване. Добокът е изработен от традиционната за таекуондото тъкана материя. За допълнителен комфорт, лекота и здравина, материята е съставена от 65% памук и 35% полиестер. Допълнително преимущество: материята съхне бързо.

Концепция на добока

Екипите ни предлагат новата колекция продукти за таекуондо. За адаптиране на добока към особеностите на таекуондото, дизайнерският ни екип проведе дълги проучвания и създаде много различни по дизайн и кройка прототипи. След това моделите преминаха през редица допитвания и тестове в реални условия с техническите ни партньори. Резултатът от тези проучвания и разработки е този нов и усъвършенстван модел добок за таекуондо.

Продуктовият мениджър на Outshock за създаването на добока

Естетическите правила са основнополагащи за бойните изкуства. При внасянето на подобрения в продуктите за таекуондо, екипите ни следваха тези правила. Стриктното им спазване е от голямо значение. Екипите ни проведоха допитване до треньори и състезатели по таекуондо в Испания, свързано с техните нужди и предпочитания. Това сътрудничество се оказа ползотворно. Треньорите и състезателите дадоха своите отзиви, с които екипите ни се съобразиха при създаването на този усъвършенстван нов добок.

Състав

Състав

Основна материя: 35.0% Памук, 65.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Само с кислородна, нехлорирана белина. Само с кислородна, нехлорирана белина.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години