Филтри 0
Филтри 0
OUTSHOCK Реф. 8546404 2690049

КИМОНО ЗА КАРАТЕ 900, ЗА КУМИТЕ

99,90 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха това кимоно, предназначено за кумите на опитни състезатели по карате.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Лека и дишаща материя с перфорации, осигуряваща отличен комфорт на състезания.

Свобода на движение

Гъвкавата материя и изрязаната кройка осигуряват пълна свобода над движение.

Устойчивост

Леко и здраво кимоно от 100% полиестер.

Техническа информация

Индивидуално адаптирано кимоно

В каратето съществуват много разновидности: сайтът на френската федерация включва 32 стила карате. Европейската кройка на кимоното с къса пола и дълги ръкави е адаптирана за повечето стилове карате и е изключително подходяща за шотокан. Кимоното е с декоративни шевове в долната част на ръкавите, крачолите и горнището и осигурява оптимално свободно движение за отлична плавност на движенията и повече естетика при упражняване на техниките. Продава се без колан.

Материя на кимоното

Кимоното е изработено от еластична материя от 100% полиестер, идеално за състезания по карате. Резултатът е, че кимоното е изключително леко и осигурява свобода на движение и комфорт при бързи и резки движения. Материята с перфорации отвежда бързо изпотяването и остава мека и приятна на допир. Гърбът на горнището и задната част на долнището от кръста надоу са изработени изцяло от мрежеста материя.

Дизайн на кимоното за карате 900

Екипите ни предлагат това стилно, високотехнологично и адаптирано за всеки стил кимоно: - кройката на долнището е събразена за ползване на протектори;

- елегантно горнище, вталено на кръста;

- широчината на горнището на нивото на гърдите осигурява пълна свобода на движение при тренировка на техники на ръцете;

- странично изрязаната кройка на горнището осигурява допълнителна свобода на всички движения на краката, дори в ниско положение.

Новата гама от модели на кимоно

При изработката на новия модел кимоно, екипите ни решиха да използват съвършено нов подход. Основните цели бяха промяна на материите и кройката, за да предложим елегантно кимоно в традиционен карате стил. Екипите ни започнаха работа с наблюдения в реални условия. След това те изработиха многобройни прототипи, тествани от над 20 каратиста, за да получат точно и балансирано кимоно.

Разработване на кимоното

Надяваме се това кимоно да удовлетвори както най-взискателните, така и традиционалистите. При изработката му ние се искахме моделът да подчертава формата и техниките, да следва плавно движенията на тялото, защото в каратето кимоното е важен елемент за усъвършенстване на уменията и техниките.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Само с кислородна, нехлорирана белина. Само с кислородна, нехлорирана белина.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа