Филтри 0
Филтри 0
OUTSHOCK Реф. 8546429 2690403

КИМОНО ЗА ДЖУДО И АЙКИДО 100

74,90 лв.
Цвят: БЯЛО
  • БЯЛО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха това кимоно за начинаещи джудисти. Подходящо е за първите тренировки по джудо.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Лесна за захващане яка за лесно усвояване на захватите.

Свобода на движение

Широка кройка на раменете за свободно движение във всички позиции.

Устойчивост на опън

Материята с тегло 350 г/м² е устойчива на захвати и дърпане.

Техническа информация

Плътност и състав на материята: допълнителна информация

Дебелината на материята и теглото на кимоното са изчислени в грама на квадратен метър. Обозначени са с термина "плътност". Подходящото кимоно за джудо трябва да бъде от здрава и устойчива материя, издръжлива както на захвати, така и на редовно пране.

Затова екипите ни изработиха кимоното от смесена материя от 65% полиестер и 35% памук, която осигурява оптимална устойчивост на дърпане и пране.

Това кимоно с тегло 350 г/м² е адаптирано за начинаещи джудисти.

Адаптирана за джудо яка

Джудото принадлежи към хватовите бойни спортове: целта е хващане на кимоното на противника и поваляне на земята. Затова, с цел по-лесно усвояване на хватките, кимоното е разработено с по-широка яка. Това осигурява по-лесен захват за яката.

Предната част на яката е извита, за да запазва вида си и да се намества лесно. По този начин горнището приляга по формата на тялото и застава естествено в затворено положение.

Дизайн на кимоното за джудо 100

Екипите ни изработиха адаптирано за начинаещи джудисти кимоно, осигуряващо по-лесно усъвършенстване на уменията: дължината на ръкавите и кройката, широка на раменете и вталена на кръста, осигуряват пълна свобода на движение. Долнището е подсилено на коленете, оптимално адаптирано за битка на земя. Снабдено е с ластик на кръста за по-лесно обуване.

Няколко думи от продуктовия мениджър на Outshock за предимствата на джудото

"Аз се занимавам с карате, но това, което винаги ме е впечатлявало в джудото, е съчетанието на сила и гъвкавост. Джудистите притежават изключителна елегантност. Харесвам също идеята за доджото, което не е просто зала за тренировки: там джудистите се учат на много неща, извън обикновената тренировка. Джудото учи на справедливост и ценности, които откриваме и в работата на Outshock, и които искахме да предадем и в нашите кимона."

Избор на размер на кимоно

Размерът на кимоното се определя според ръста. Размерите на кимоната са между 160 и 200 см и ви съветваме да изберете кимоно с минимум 5 см по-голямо от ръста ви. Например, ако ръстът ви е 1, 74 м, изберете кимоно 180 см.

Поддръжка и грижи за кимоното

Съветваме ви да проветрявате кимоното след всяка употреба. Перете редовно, за да запазите белия му цвят. Допълнителни съвети: първите пъти изпирайте със студена вода. Силно препоръчително е да оставяте кимоното да изсъхне на проветриво място и да не използвате сушилня.

Състав

Състав

Основна материя: 35.0% Памук, 65.0% Полиестер; Основна материя: 35.0% Памук, 65.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Само с кислородна, нехлорирана белина. Само с кислородна, нехлорирана белина.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа