Филтри 0
Филтри 0
INESIS Реф. 8546437 2690448

ЛАЗЕРЕН ДАЛЕКОМЕР ЗА ГОЛФ INESIS 900, ЖЪЛТО/ЧЕРНО

274,00 лв.
Цвят: ЖЪЛТО
  • ЖЪЛТО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме този лазерен далекомер за експертите в голфа, които искат да проверят разстоянията по време на игра на голф.

ПРЕДИМСТВА

Автономност

5000 измервания.

Компактност

105 x 73 x 39 мм 4,1 x 2,9 x 1,5 инча.

Увеличение

x6

Обхват

Обхват: 5-1200 м/5,4-1300 ярда. Флаг: 320 м/350 ярда. Дървета: 640 м/700 ярда.

Точност

+/-1 м (+/-1 ярда).

Регулиране

Регулиране на диоптъра на окуляра, за да се адаптира към вашето зрение.

Тегло

175 г

Указания


Техническа информация

БЪРЗО И ТОЧНО ИЗМЕРВАНЕ НА РАЗСТОЯНИЯТА

С лазерния далекомер 900 Inesis можете бързо да измерите всички важни разстояния за играта си на игрището, в метри или ярдове, по ваш избор. Независимо дали искате да разберете разстоянието до флага, да прескочите препятствие или да разположите топката си пред доглег, този далекомер е идеалният инструмент, за да направите правилен избор на стик.

БЪРЗО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ИГРАТА

Лазерният далекомер 900 Inesis е идеален инструмент за усъвършенстване на играта. Измерването на разстоянията с далекомер е най-добрият начин да проверите действителното изминато разстояние при всеки удар, за да можете да калибрирате стиковете си.

Това ще ви позволи да установите доколко ефикасен е вашият суинг и да избирате правилно стиковете, от които се нуждаете, за да покриете всички разстояния.

МОМЕНТНО ИЛИ ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ИЗМЕРВАНЕ

Краткото натискане на бутона за измерване измерва разстояние, а продължителното натискане позволява сканиране на зона и актуализиране на разстоянието в реално време.

ФУНКЦИЯ ЗА НАКЛОН И КОМПЕНСИРАНЕ НА ДИСТАНЦИЯТА

Когато флагът е високо, трябва да използвате стик, който ще ви позволи да покриете по-голямо разстояние, отколкото ако удряте върху равна повърхност. По същия начин за флаг, който се намира по-ниско от вас, трябва да вземете стик, който покрива по-малко разстояние.

Лазерният далекомер 900 Inesis ви дава ъгъла, както и компенсираното разстояние, за да можете да изберете по-лесно подходящия стик.

ОДОБРЕН ЗА СЪСТЕЗАНИЯ

Компенсирането на разстояние не е позволено на състезания. Можете да го включите, като издърпате халката около визьора, и да го изключите, като натиснете обратно тази халка.

По този начин ще можете да напредвате по време на тренировките, като измервате компенсираното разстояние при ударите върху неравна повърхност, и в същото време да използвате лазерния си далекомер 900 Inesis на състезания, ако сте изключили функцията за компенсирано разстояние.

ФУНКЦИЯ ЗА ПРИОРИТЕТ НА ФЛАГА

За да сте сигурни, че измервате разстоянието до флага, а не до дърветата зад него, лазерният далекомер 900 Inesis притежава функцията да показва с приоритет най-близката цел, с която изолира флага от обектите на заден план за по-точно и бързо измерване.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ИЗМЕРВАНЕТО С ВИБРАЦИЯ

Когато лазерният далекомер 900 Inesis направи измерване на разстояние, това се потвърждава с вибрация. Това потвърждение на измерването с вибрация може да се деактивира, ако е необходимо.

ДОСТЪПЕН И ЗАЩИТЕН

Полутвърдият калъф предпазва лазерния далекомер 900 Inesis по време на игра и при пренасяне.Докато играете, можете да оставите ципа отворен за бърз достъп до далекомера и да затворите лесно калъфа с ластика против изпадане.Този далекомер е с клас на защита IPX2 (устойчив на лек дъжд).

СЪДЪРЖАНИЕ НА КОМПЛЕКТА

- Лазерен далекомер 900 Inesis

- Предпазен калъф

- Карабинер

- Кърпичка за почистване

- Литиева батерия CR2

- Инструкция за употреба

КОНЦЕПЦИЯТА НА INESIS

Разработваме нашите продукти спрямо практическите нужди на играчите на голф. INESIS е екип от експерти в областта на голфа, който предлага висококачествени продукти, усъвършенствани благодарение на обратната връзка на потребителите.

Състав

Състав

Конструкция: 50.0% Акрилонитрил-бутадиен-стирен, 30.0% Поликарбонат-акрилонитрил-бутадиен-стирен, 20.0% Латекс от стирен-бутадиен каучук; Дъска: 20.0% Мед, 50.0% Литиево-йонна батерия, 30.0% Епоксидна смола; Лещи: 100.0% Минерално стъкло; Рама: 100.0% Никел

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Отзиви от тестовете на далекомера 900 можете да намерите на независимия сайт MyGolfSpy: https://mygolfspy.com/best-laser-rangefinder-of-2019

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Доверяваме се напълно на играчите на голф за оценка и одобрение на нашите аксесоари за голф. Отчитаме коментарите и мненията на клиентите за даден продукт и взимаме съответните мерки, когато оценката не е задоволителна. Бихте могли да прегледате бележките на други клиенти за далекомера 900, а също и да участвате в усъвършенстването на продукта, като споделите своите впечатления.

Видеа