ROCKRIDER Реф. 8530112 2669227

КАСКА ЗА ПЛАНИНСКО КОЛОЕЗДЕНЕ EXPL 50, ЧЕРНА

36,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Предназначена за първите ви велопреходи.

ПРЕДИМСТВА

Регулиране

Въртящ механизъм за стягане.

Тегло

Размер M: 320 г. Размер L: 360 г.

Фиксиране

Регулиране чрез 2 катарами под ушите и 1 под брадичката.

Противоударна защита

Стандарт EN 1078.

Вентилация

15 вентилационни канала.

Удобно използване

Свалящите се вложки от пяна осигуряват удобство.

Техническа информация

ХАРАКТЕРИСТИКИ

15 вентилационни отвора.

Захващане под брадата: с клипс.

Регулиране на тила: с въртящ механизъм.

Елементи от пяна: свалят се.

Козирка: фиксирана позиция, може да се сваля. Външна черупка: лепен поликарбонат.

Големина на размер М: дължина 31 см Х ширина 22 см Х височина 15 см.

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ РАЗМЕР КАСКА?

За да установите кой размер каска е подходящ за вас, трябва да измерите обиколката на главата си (през челото). Тази велосипедна каска се предлага в два размера:

M: 54-58 см; L: 58-62 см.

СЕРТИФИЦИРАНА ПО СТАНДАРТ EN 1078

Европейски стандарт, определящ изискванията и методите за изпитване на каски, предназначени за колоездачи и потребители на ролери, скейтборд и тротинетки.

Съответните изисквания и методи за изпитване включват следните аспекти: конструкция, включително поле на видимост; свойства на материала да поглъща сътресения; характеристики на системата за закопчаване, включително на подбрадника и механизмите за затягане; маркировка и информация за продукта.

КОГА ДА СМЕНИТЕ КАСКАТА?

Препоръчваме ви да смените каската си в следните два случая:1. След падане:

при падане материалът, от който е изработена каската, може да се повреди и дори да се счупи. В някои случаи повредата е незабележима. Ето защо ви съветваме да смените каската при най-малкото съмнение.2. След 5 години експлоатация:

пяната остарява и променя свойствата си. Ударите, мястото на съхранение, климатът и износването оказват влияние върху качествата ѝ. Съветваме ви да сменяте каската си поне веднъж на 5 год.

КАК ДА РЕГУЛИРАТЕ КАСКАТА СИ?

Регулирайте каската си за 5 минути в 3 бързи стъпки:1. Закопчайте катарамата на подбрадника: така че да можете да прокарате 2 пръста между ремъка и брадичката си.2. Нагласете ремъците от всяка страна под формата на буквата "Y", така че да минават от двете страни на ухото и да се събират точно под него.3. Регулирайте околожката с разположения отзад механизъм.Каската трябва да приляга плътно по главата, без да се мести напред, назад или настрани, дори когато се движите.

Продуктови изпитания

Дизайнерският ни екип, работещ в BTWIN VILLAGE в Лил, полага непрестанни усилия за подобряване на комфорта на велосипедистите.

Мисията ни е да разработваме продукти, които отговарят на безусловно на изискванията на потребителя.

Каската е ЛПС и не подлежи на връщане

Уверете се, че сте избрали подходящия за вас продукт.Каските са лични предпазни средства. Те не подлежат на връщане и замяна, тъй като не можем да гарантираме, че каската не е претърпяла удар, вследствие на който вече не изпълнява функциите си за опазване на здравето и живота на спортуващия.

Състав

Състав

Защитна капачка: 60.0% Полистирол, 40.0% Поликарбонат; Съдържа латекс.: 60.0% Полиуретан, 40.0% Полиестер; Колан: 100.0% Полипропилен

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да се съхранява на сухо място, защитено от UV лъчи и високи температури (> 60°C). <br /> Външната страна се почиства с мека гъба и неутрален сапун.

Ограничения при използване

Подходяща е за ролери и скейтборд. Не е подходяща за моторни спортове.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Инженерите ни подлагат всички наши продукти на методични проверки в реални условия с помощта на страстни любители на планинското колоездене. Тези тестове допълват лабораторните тестове и гарантират одобрението на всички наши продукти преди пускането им в продажба. Каската е защитен елемент: ето защо ние извършваме много тестове, а изискваните от стандарта са с приоритет. Тази каска е в съответствие със стандарта за каски за колоездачи и потребители на скейтборд и ролкови кънки: EN 1078.

Гаранция

2 Години