Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8529458 2665617

ВЕЛОЕРГОМЕТЪР ESSENTIEL 120

369,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип разработи този велоергометър, за да ви помогне да поддържате формата си и да горите калории. Да се използва до 2 пъти седмично.

ПРЕДИМСТВА

Данни за тренировката

5 функции (време, разстояние, скорост, изгорени калории, пулс).

Плавно въртене на педалите

Маховик 4 кг.

Маневреност

Колелца за лесно преместване.

Удобно използване

Ергономично кормило за повече комфорт

Указания


Техническа информация

Защо да изберете велоергометър?

Тренировките с велоергометър са комплексно физическо натоварване.Те позволяват постепенно да влезете във форма, да подобрите издръжливостта си и да тонизирате мускулите на долната част на тялото си. За да подобрите сърдечносъдовата и дихателната си издръжливост, състоянието на мускулите и костите си и да поддържате добро здраве, Световната здравна организация препоръчва да практикувате умерено интензивна физическа активност за издръжливост общо два часа и половина седмично.

Маховик и плавност на въртене

Колкото по-тежък е маховикът, толкова по-плавно и приятно е въртенето на педалите.

КОМПЮТЪРЪТ, ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР

Компютърът на велоергометъра EB 120 осигурява 5 функции: (изгорени калории, разстояние, време, скорост и отчитане на пулса чрез датчици в кормилото),

Благодарение на него постигате целите си и измервате напредъка си.

Измерване на сърдечния ритъм

Велоергометърът EB 120 има датчици на кормилото. Те са надежден начин за измерване на сърдечния ритъм. Поставете длани върху датчиците, след няколко секунди сърдечният ви ритъм се изписва на екрана.

Съвети за регулиране на велоергометъра

Регулирането на височината на седалката е важно за заемане на правилна позиция. Застанете до велоергометъра и регулирайте височината на седалката, така че тя да е на нивото на ханша.

Благодарение на каишките на педалите тренирате по-ефективно, тъй като спомагат както за натискането на педалите надолу, така и за избутването им нагоре при връщането им в начална позиция. Затегнете добре каишките на педалите за оптимална стабилност на краката.

Съвети за регулиране на стабилността на велоергометъра

За още по-голямо удобство се препоръчва уредът да бъде поставен върху модулна постелка (Модулна постелка DF 920). Благодарение на модулната постелка от пяна повишавате стабилността на велоергометъра, намалявате вибрациите и шума и предпазвате настилката на пода.Велоергометрите на Domyos разполагат с 2 стабилизатора в задната част на основата, осигуряващи отлична стабилност при тренировка, независимо от вида на подовата настилка.

Съвети за преместване на велоергометъра

Велоергометърът има колелца за транспортиране в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. Стабилизирайте го с крак и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО

Продукт: 91 x 54 x 130 см. Тегло: 25 кг. Размери опаковка: 80 x 26 x 58 см. Тегло с опаковка: 29 кг.

Поддръжка и поправка

2 год. за частите и сглобяването, 5 год. за металните елементи.

Ограничения при употребаФункцията Hand-Pulse (измерване на пулса на ръката) не е разрешена за хора с пейсмейкър. Максимално тегло на трениращия 110 кг.Само за домашни условия.

Състав

Състав

Рамка/ шаси на ролери: 100.0% Стомана; Съдържа латекс.: 100.0% Пяна нитрил бутадиен каучук; Защитна капачка: 100.0% Полипропилен; Винт: 100.0% Стомана

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Не оставяйте уреда на влажно място. Не оставяйте уреда на открито.

Ограничения при използване

Максимално тегло на трениращия 110 кг.Само за домашни условия.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Продуктът е тестван от хора с ръст от 1,55 до 1,85 м.

Гаранция за частите

2 години гаранция за частите и сглобяването. 5 години за металната конструкция.

Видеа