Филтри 0
Филтри 0
VAN RYSEL Реф. 8529358 2665036

МЪЖКО ЯКЕ ДЪЖДОБРАН С ДЪЛЪГ РЪКАВ RACER ULTRALIGHT, ЧЕРНО

74,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Този дъждобран, разработен от нашите инженери и изпробван от тях в дъждовни условия, ще ви предпазва при кратки превалявания по време на колоездене.

ПРЕДИМСТВА

Компактност

Сгъва се и се прибира в своя вътрешен джоб.

Лекота

Свръхлека материя: 140 г (размер L).

Непромокаемост

Напълно непромокаема и ветроупорна материя, водоустойчиви шевове.

Дишане на тялото

Отвори за проветрение на гърба и подмишниците.

Техническа информация

Непромокаемост на продукта

Непромокаемостта представлява способността на материята да не пропуска дъждовната вода. Устойчивостта на дадена тъкан на воден напор се изразява в мм воден стълб (тест на базата на стандарт ISO 811). Колкото по-голямо е налягането, толкова по-непромокаема е тъканта.

Материя с непромокаемост от 2000 мм издържа на налягане, упражнявано от 2000 мм воден стълб (което се равнява приблизително на 2 часa проливен дъжд).Степента на непромокаемост на нашето яке-дъждобран Ultralight е 2000 мм.

Дишащи свойства на материята

Дишащите свойства на материята се установяват чрез тест, измерващ нейната устойчивост на паропреминаване - RET (по стандарт ISO 11092).

Колкото по-ниска е RET, толкова по-висока е способността на тъканта да диша, тоест да благоприятства изпаряването на влагата, отделена от тялото при физическа дейност.Например: RET < 9 = изключително добре дишаща тъкан.

RET на нашето яке-дъждобран Ultralight е 6.

Продуктови изпитания

Нашият дизайнерски екип е базиран в "B'TWIN VILLAGE" в Лил, (Франция). През цялата година екипът ни разработва стилни и семпли високотехнологични продукти за колоездене.

Впоследствие крайните изделия се подлагат на строги полеви изпитвания с помощта на потребители, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия при колоездене е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.

Съвети за поддръжка

Да се пере на ръка, обърнато наопаки. Да се използва малко прах за пране. Да не се добавя омекотител. Да се суши на закачалка, на топло и проветриво място. Да не се суши в сушилня. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се третира с хлор. Да не се поставя върху радиатор.

Състав

Състав

Мембрана: 100.0% Полиуретан; Основна материя: 100.0% Полиамид

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

нашият технически партньор U19 BTWIN RACING TEAM