Филтри 0
Филтри 0
FOUGANZA Реф. 8735119 4494740

НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ТЪМНОСИНИ

27,90 лв.
  • НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ЗЕЛЕНИ
  • НАГЛЕЗЕНКИ ЗА КОН 500, 2 БР., ЗЕЛЕНИ
Цвят: КАФЯВО
  • ЧЕРНО
  • БОРДО / СИНЬО
  • СИНЬО
  • СИНЬО
  • КАФЯВО
  • ЗЕЛЕНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Инженерните ни екипи разработиха тези универсални наглезенки, осигуряващи защита на задните крайници на коня, комфорт и здравина.

ПРЕДИМСТВА

Лесна поддръжка

Наглезенките се почистват много лесно с четка и гъба.

Лесно използване

Широките регулируеми закопчалки осигуряват по-лесен захват и настройка.

Мултифункционалност

Многофункционален продукт, подходящ за тренировки и любителска езда.

Противоударна защита

Здравата черупка е усъвършенствана с пяна, покриваща сухожилието.

Удобно използване

Гладка пяна от вътрешната страна на черупката за оптимален комфорт.

Техническа информация

Защита и комфорт

Целта на дизайнерските ни екипи е разработването на ефективни и удобни продукти, осигуряващи максимален комфорт на коня по време на работа. Затова те създадоха тези многофункционални наглезенки, които се адаптират към телосложението на коня. Усъвършенстваната им черупка от здрава и гъвкава пластмаса с гладка пяна 6 мм от вътрешната страна обгръща крайника на коня, предотвратява триенето и предпазва глезена и сухожилията от удари.

Комбиниране с отворени гамаши 500 JUMP и/или затворени гамаши 500

За пълна защита на крайниците на коня по време на тренировка или състезание можете да комбинирате наглезенките с гамаши 500. Те са изработени от същите материали, осигуряват защита на коня и прилягат към крака му. Комплектът се предлага в няколко цвята и употребата му отговаря на изискванията за състезания по прескок. Отличен избор за гарантиране на максимална защита на коня.

За всякакъв вид езда

Наглезенките се поставят бързо и лесно с регулируема велкро лента и могат да се използват в различни дисциплини. Те са идеални за езда на манеж или прескок и осигуряват защита на коня дори по време на разходка.

За всякакво телосложение

Тези наглезенки се адаптират към индивидуалното телосложение на коня. Благодарение на синтетичната пяна от вътрешната страна и на системата за закопчаване с регулируеми велкро ленти, тази защитна екипировка приляга плътно към крака на коня и осигурява оптимален комфорт. Черупката е тествана върху различни породи коне и гарантира оптимално прилягане към формата на крака на коня.

Защита на крайниците на коня

Конете са едри животни, но също са податливи на травми. Сухожилията и глезените на конете са чувствителни зони, които се нуждаят от защита. Не забравяйте да защитите задните крайници на коня си по време на разходка или тренировка чрез подходящите наглезенки или бинт. Едно търкане или удар с подковата на единия крайник върху другия бързо могат да доведат до сериозно нараняване. Тези наглезенки се поставят лесно и осигуряват оптимална защита.

Лесна поддръжка

Тези високотехнологични и анатомични наглезенки се поддържат много лесно. Яздили сте в кал? Оставете протекторите да изсъхнат, след което ги изчеткайте леко, като наблегнете на частите, които са в контакт с крайниците на коня. След това можете да почистите с влажна гъба или да изплакнете изцяло наглезенките, за да ги подготвите за следващата употреба.

Размери

S = PSM = CS

Дължина: 27,6 см.

Височина: 14,5 см.L = FS

Дължина: 30 см.

Височина: 15,5 см.

Състав

Състав

Защитна капачка: 100.0% Термопластичен полиуретан; Материя на гърба: 100.0% Полиестер; Съдържа латекс.: 100.0% Пяна нитрил бутадиен каучук

Съвети за съхранение и поддръжка

Професионално химическо чистене с тетрахлоретилен и всички разтворители, изброени срещу символа F. Нормално третиране. Професионално химическо чистене с тетрахлоретилен и всички разтворители, изброени срещу символа F. Нормално третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Оставете да изсъхнат преди да ги приберете на чисто и проветриво място.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години