Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8528961 2663105

КРОСТРЕНАЖОР 500

649,00 лв.
  • КРОСТРЕНАЖОР 500
  • КРОСТРЕНАЖОР 500
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип създаде този кростренажор за редовни тренировки (до 5 ч седмично).

ПРЕДИМСТВА

Свързване с други устройства

Компютърът е съвместим с партньорски приложения като KINOMAP и E-CONNECTED.

Данни за тренировката

Компютър с 6 функции и 9 тренировъчни програми.

Плавно въртене на педалите

Плавно педалиране благодарение на маховика 7 кг. Моторизирано съпротивление.

Маневреност

Колелца за лесно преместване.

Време за монтаж

Лесно монтиране за по-малко от 60 мин.

Кардио тренировки

Дължина на крачката 33 см и 15 нива на трудност.

Указания


Техническа информация

Дължина на стъпката

Кростренажорът натоварва мускулите на цялото тяло (крака, ръце, гърди, кръб и корем). Колкото по-голяма е амплитудата на движението ви, толкова по-голямо е натоварването на мускулите и на сърдечнсъдовата дейност. Кростренажорът 500 е с дължина на стъпката 33 см, за да осигури истински комфорт по време на тренировка.

Маховик - фактор за комфорт при педалиране

В Decathlon искаме да предоставим надеждна и ясна информация на нашите клиенти и спортуващи потребители. Много търговци на пазара комуникират стойности за "инерция", "маховик" или дори "маса на маховика", което прави сравнението между продуктите неясно. Ние решихме да комуникираме стойността на реалното тегло на маховика, което има по-голямо влияние върху кинетичната енергия и следователно върху комфорта при въртене на педалите. Маховикът на този уред е 7 кг.

КОМПЮТЪРЪТ, ВАШИЯТ ВИРТУАЛЕН ТРЕНЬОР

Кростренажорът EL500 е с 6 функции:

изгорени калории, разстояние, време, скорост,

сърдечна честота (с датчици "Hand Pulse") и обороти в минута.

На ваше разположение са и 9 тренировъчни програми (3 за горене на калории, 3 за подобряване на физическата форма и 3 за издръжливост), които ви помагат да не губите мотивация.

Съвместимост с приложения

За да се мотивирате, да преминете границите на възможностите си или да се забавлявате, свържете уреда към приложение Econnected или Kinomap.

С Econnected можете да определяте седмична цел за време, разстояние или калории. Резултатите ви се запаметяват и ги следите лесно. С Kinomap преминавате през виртуални маршрути при пълна синхронизация с вашия уред. С вашия ритъм или при режим "challenge", самостоятелно или в група, Kinomap ще ви предложи незабравимо преживяване.

Измерване на сърдечния ритъм

Кростренажорът EL500 се предлага с датчици за пулс. След няколко секунди сърдечната ви честота се изписва на екрана на компютъра.Може да се използва и с кардио колан (продава се отделно), който се свързва с компютъра на уреда.

Функцията Hand-Pulse (измерване на пулса на ръката) не е разрешена за хора с пейсмейкър.

Регулиране

Регулиране позицията на педалите (близо, по средата или отдалечени от кормилото). Така уредът се адаптира идеално към телосложението.Разполага с бутон с бърз достъп за регулиране на съпротивлението директно от централното кормило, което ще направи вашите тренировките още по-гладки.

Преместване на уреда

Уредът има колелца за преместване в предната част. За да го преместите, застанете пред уреда. С единия си крак го стабилизирайте и натиснете кормилото, за да преместите тежестта върху колелцата. След това започнете бавно да го придвижвате в желаната посока.

Поддръжка и поправка

Decathlon и Domyos обръщат голямо внимание на проследяването на своите продукти. Ние сами управляваме следпродажбеното обслужване на нашите продукти и гарантираме наличността на резервни части за период от 10 години, така че вашият продукт да издържи възможно най-дълго.Гаранция 2 год. за частите и 5 год. за металната конструкция.

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО

Размери продукт: 124 x 68 x 155 см. Тегло продукт: 46,7 кг. Размери на опаковка: 110 x 62 x 33 см. Тегло с опаковка: 51 кг

Състав

Състав

Рамка/ шаси на ролери: 100.0% Стомана; Защитна капачка: 100.0% Полистирол

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да се съхранява на закрито. Да се съхранява на сухо място.

Ограничения при използване

Максимално тегло на трениращия 130 кг.Само за домашни условия.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Decathlon обръща особено внимание на качеството на своите продукти. Ето защо имаме много взискателен протокол за провеждане на тестове. Започваме с тестове за възприятие, за да могат потенциалните потребители да дадат своето мнение за проекта. По време на фазата на разработване провеждаме тестове в реални условия с външни потребители, за да потвърдим употребата и функциите. Завършваме с ускорени тестове за издръжливост, за да потвърдим качеството на крайния продукт.

Съгласие от

Продуктът е създаден от инженерите на Decathlon, за да ви предложи комфорт, безопасност и мотивация при тренировка.

Гаранция за частите

2 години гаранция за частите и сглобяването. 5 години за металната конструкция. Предлагат се резервни части.

Видеа