Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8668426 4399040

ДЕТСКИ ОБУВКИ BABYLIGHT, С ПРИНТ

27,90 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
  • РОЗОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Иновативни детски обувки, одобрени от специалист по психомоторно развитие. Идеални за първите крачки на вашето дете.

ПРЕДИМСТВА

Развитие на психомоториката

Стабилна поддръжка на стъпалото и добро сцепление улесняват движението и баланса

Сцепление

Отлична стабилност благодарение на подметката, която не се хлъзга.

Дишане на стъпалото

Материята на обувките позволява въздухът да циркулира за по-голямо удобство.

Гъвкавост

Изключително мека подметка, която следва всички движения на стъпалото.

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ

Широк отвор на обувката, закопчаване с велкро, ориентир за ляв/десен крак.

Техническа информация

Обувки Baby Light на Domyos са одобрени от специалист по психомоторно развитие

При наблюдение на деца от 10-месечна до 4-годишна възраст, практикуващи гимнастика с и без обувки, беше установено, че обувки Baby Light на Domyos спомагат за психомоторното развитие на детето и са по-подходящи от ходене бос. По-доброто сцепление и поддръжка на стъпалото улесняват пазенето на равновесие и координацията на движение на детето, а освен това защитават стъпалото.

Ползи от физическата активност от най-ранна детска възраст

Редовните физически занимания от най-ранна детска възраст оказват положително влияние върху физическото и интелектуалното развитие на детето. Създаването на някои полезни навици и добра хигиена на живот ще намалят риска от здравословни проблеми Освен това практикуването на колективни спортове ще допринесе за социалното интегриране на детето и за личностното му израстване.

Ползи за физическото и интелектуалното развитие на детето

Ползи за физическото развитие:

усвояване и развиване на основни физически умения (психомоторно развитие), стимулиране на растежа, борба със затлъстяването.Ползи за интелектуалното развитие:

изграждане на увереност в собствените възможности, интегриране в групата, личностно развитие на детето.


Съвети за употреба

Обувките са предназначени за употреба в затворени помещения, за предпочитане по гладки и меки настилки. Не е необходимо да се слага чорап, за да може детското краче да е в по-добър контакт с пода. По този начин нервите по стъпалото усещат по-добре контакта със земята и детето пази по-лесно равновесие.

Характеристики на детското стъпало

Ходенето с боси крака се препоръчва за бебета, тъй като им позволява да различават по-лесно усещането на контакт с повърхността. Нервите на стъпалото спомагат да се определи къде да се разпредели тежестта на тялото, за да се запази равновесие. Обувките Domyos са широки и гъвкави и позволяват на детските крака да се развиват и укрепват без ограничения, като същевременно ги предпазват от студ и опасни повърхности. Всички наши модели са адаптирани за специфичната форма на стъпалата на най-малките.

Гимнастика за най-малките

Какво представлява гимнастика за най-малките или бебешка гимнастика?

Това е забавна спортна дейност в игрова форма, която се извършва с помощта на адаптирани за целта препятствия и екипировка, подходяща е за деца от 10-месечна до 6-годишна възраст.

Тази гимнастика

помага на детето да открие и развие моторните си умения благодарение на различни упражнения и задачи.

Първа стъпка към всички спортове.

Ползи от гимнастиката

Гимнастиката благоприятства психомоторното развитие на най-малките и развива двигателните функции, координацията и запазването на равновесие. Скачането, катеренето, тичането, пълзенето и пазенето на равновесие са дейности, които ще направят детето по-уверено и самостоятелно.

Облекло за гимнастика

Детето трябва да се чувства удобно в облеклото си по време на спортна дейност, да може да свали слой дрехи, ако се налага, и да не ги придърпва на всеки 5 минути. Старайте се да го обличате с удобни дрехи, подходящи за сезона и температурата на средата: блуза с къс или дълъг панталон, яке или горнище, за да не му е студено. За да не се хлъзга, му обуйте обувки Domyos.

Избор на правилен номер обувки

Децата растат много бързо. Толкова бързо растат и краката им. Уверете се, че детето ви носи правилния номер обувки.Неподходящият номер, макар и само с милиметри, може да ограничи подвижността на детето или да повреди глезените и пръстите му. По-големият номер може да промени походката и да предизвика появата на пришки.

При деца от 1 до 2 години се налага смяна на обувките средно на всеки 3-4 месеца. Редовно проверявайте номера на обувките.

Състав

Състав

Външна част: 5.0% Полиуретан, 95.0% Полиестер; Подметка: 30.0% Силикон, 30.0% Синтетичен каучук, 40.0% Полиестер; Подплата на обувка: 60.0% Етиленвинил ацетат, 40.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Съхранявайте обувките Domyos на сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина и влага.

Ограничения при използване

За употреба в закрити помещения, на суха настилка.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Обувки Baby Light на Domyos са тествани в реални условия по време на занимания по детска гимнастика. Обувките са предназначени за ходене и катерене по различни препятствия и спортни съоръжения за деца.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Обувки Baby Light на Domyos са одобрени от специалист по психомоторно развитие При наблюдение на деца от 10-месечна до 4-годишна възраст, практикуващи гимнастика с и без обувки, беше установено, че обувки Baby Light на Domyos спомагат за психомоторното развитие на детето и са по-подходящи от ходене бос. По-доброто сцепление и поддръжка на стъпалото улесняват пазенето на равновесие и координацията на движение на детето. Освен това защитават стъпалото.

Видеа