Филтри 0
Филтри 0
STAREVER Реф. 8527700 2656097

МЕКИ КОЖЕНИ ТУФЛИ ЗА БАЛЕТ С РАЗДЕЛЕНА ПОДМЕТКА, НОМЕР 41-42, БЕЖОВИ

45,90 лв.
Цвят: БЕЖОВО
  • БЕЖОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тези кожени туфли с разделена подметка за напреднали балерини.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Шитите X-образни ластици осигуряват плътно прилягане и подчертават глезена.

Еластичност

Еластичната платка между подметките осигурява свобода и гъвкавост на стъпалото.

Гъвкавост

Разделената подметка осигурява гъвкавост на стъпалото.

Техническа информация

Предимства на туфлите с разделена подметка

Кожените туфли с разделена подметка се препоръчват за средно напреднали и напреднали, които вече имат изградена техника. Те са по-гъвкави в зоната на свода, подчертават стъпалото и осигуряват свобода на движение. Препоръчваме да се консултирате с преподавателя си преди закупуване на обувки за балет.

Предимства на кожените туфли

Меките кожени туфли с разделена подметка са идеален избор за подчертаване и свобода на движение на стъпалото. Изработката от кожа и разделената подметка осигуряват дълготрайна издръжливост на продукта.

Защо няма връзки за стягане?

Връзките за стягане често са прекалено видими, поради което е необходимо да се регулират и отрязват. Скриването на възела под обувката може да причини дискомфорт. Този модел туфли с ластик и без връзки за стягане осигурява максимален комфорт и елегантност. Естетичната визия и комфорта на този нов модел без връзки са потвърдени от техническите ни партньори - треньори и професионални танцьори.

Как да изберете номер?

Когато пробвате, за да изберете размер, имайте предвид, че пръстите ви не трябва да са свити. При избора на размер е достатъчно да се изправите няколко пъти на пръсти, за да усетите дали пръстите са свити или свободни.Ако стъпалата ви са по-тънки, изберете обичайния си номер. Ако стъпалата ви са нормални или широки, изберете един номер по-голям от този, който носите обикновено.

Чанта за облекло за балет

Можете да завършите екипировката си с елегантна чантичка за прибиране на аксесоарите. На щанда за танци във вашия магазин ДЕКАТЛОН ще откриете чантичка с 2 отделения за самостоятелно прибиране на обувките и аксесоарите като комплект за кок, колофон или превръзки.

Състав

Състав

Външна част: 100.0% Говежда кожа; Подплата на обувка: 100.0% Цепена свинска кожа; Подметка: 100.0% Говежда кожа; Ластична лента: 45.0% Еластан, 55.0% Полиамид

Съвети за съхранение и поддръжка

Ограничения при използване

Да не се използват на открито.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Изработката на продуктите ни в сътрудничество със спортни консултанти е задължителна част от производствения процес. Туфлите са разработени и тествани съвместно с техническите ни партньори - треньори и професионални танцьори. В процеса на изработване и тестване на продуктите участват и външни сътрудници и преподаватели по танци.