Филтри 0
Филтри 0
STAREVER Реф. 8527696 2656078

ТУФЛИ ОТ ЕЛАСТИЧЕН ПЛАТ С РАЗДЕЛЕНА ПОДМЕТКА, НОМЕР 41-42, ЧЕРНИ

36,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тези гъвкави туфли от плат с разделена подметка за напреднали в балета.

ПРЕДИМСТВА

Мекота

Подплатата и ластиците осигуряват комфорт.

Лесно използване

Шитите X-образни ластици осигуряват плътно прилягане и подчертават глезена.

Няколко начина на използване

Връзката за стягане позволява адаптиране към формата на стъпалото.

Еластичност

Еластичната материя (с еластан) приляга по формата на стъпалото.

Гъвкавост

Разделената подметка и еластичната материя осигуряват гъвкавост на стъпалото.

Техническа информация

Предимства на туфлите с разделена подметка

Туфлите от плат с разделена подметка са адаптирани за напреднали, владеещи основните техники. Разделянето на подметката осигурява по-голяма гъвкавост в зоната на стъпалото и свобода на движение. Гъвкавите туфли с разделена подметка подчертават извивките на стъпалото и гърба на ходилото. При закупуване на обувки за балет препоръчваме да се консултирате с преподавателя си.

Предимства на еластичните туфли

Ако търсите гъвкави и прилягащи към формата на стъпалото обувки за балет, тези туфли от еластичен плат са отличен избор за вас. Разтегливата им материя осигурява свобода на движение на ходилото и подчертава формата му. Туфлите от еластичен плат с разделена подметка се перат на ръка, без сушене в сушилня.

Предлагаме и туфли с разделена подметка от кожа, гарантиращи дълготрайна издръжливост.

Защо има връзки за стягане?

Екипите ни анализираха отзивите на потребителите.

В новия модел е запазена връзката за стягане, която позволява адаптиране на ширината на обувката към крака. След регулиране на дължината не забравяйте да завържете връзката и да отрежете излишната част. След това е необходимо да прикривате краищата на връзката в обувката при всяко обуване. Практичен съвет: можете да я фиксирате от горната вътрешна част на обувката с лепяща лента.

Има ли различни туфли в зависимост от пола?

Независимо от възрастта, туфлите за балет трябва да бъдат адаптирани към нивото. По принцип начинаещите започват с туфли с цяла подметка, след това преминават на туфли с разделена подметка. Разграничаването на туфлите спрямо пола е в зависимост от цвета. Бледорозовите и розовите туфли се препоръчват за балерини, а белите и черните - за балетисти.

Как да изберете номер?

Когато пробвате, за да изберете размер, имайте предвид, че пръстите ви не трябва да са свити. При избора на размер е достатъчно да се изправите няколко пъти на пръсти, за да усетите дали пръстите са свити или свободни.Ако стъпалата ви са по-тънки, изберете обичайния си номер. Ако стъпалата ви са нормални или широки, изберете един номер по-голям от този, който носите обикновено.

Чанта за облекло за балет

На щанда за танци във вашия магазин Декатлон предлагаме елегантна чантичка, в която можете да подредите всички аксесоари за балет. Тя е разработена с 2 отделения и позволява самостоятелно прибиране на туфлите от останалите аксесоари като комплект за кок, колофон и протектори.

Състав

Състав

Външна част: 71.0% Памук, 6.0% Еластан, 23.0% Полиамид; Подплата на обувка: 10.0% Еластан, 40.0% Полиамид, 50.0% Цепена свинска кожа; Подметка: 100.0% Цепена говежда кожа

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Изработката на продуктите ни в сътрудничество със спортни консултанти е задължителна част от производствения процес. Туфлите са разработени и тествани съвместно с техническите ни партньори - треньори и професионални танцьори. В процеса на изработване и тестване на продуктите участват също външни сътрудници и преподаватели по танци.

Видеа