Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8739074 4533482

ДЕТСКО НЕПРОМОКАЕМО ЯКЕ ТИП ПАРКА ЗА ПРЕХОДИ SH900, -23°C, 7 - 15 Г., СИНЬО/КАФЯВО

134,00 лв.
Цвят: СИНЬО / КАФЯВО / ОРАНЖЕВО
  • СИВО / ОРАНЖЕВО
  • КАФЯВО / СИВО / ОРАНЖЕВО
  • СИНЬО / КАФЯВО / ОРАНЖЕВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Открийте предимствата на нашето яке за силен студ, сняг и вятър, създадено в подножието на Монблан за вашите деца.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Циповете и копчетата се използват лесно с ръкавици.

Персонализиране

Възможност за изписване на име върху етикета на яката.

Топлина

Температура на комфорт -23°C. Двойна вата на торса (2x200 г/м²).

Защита от вятър

Ветроупорността на материята е осъществена с покритие от външната страна.

Непромокаемост

Непромокаемо яке с 5 000 мм воден стълб и непропускливи основни шевове.

Джобове

Външна част: 2 джоба с капак. Вътрешна: джоб с цип и 2 джоба с мрежа.

Ограничанване на навлизането на сняг

Качулка за защита от буря със сваляща се периферия, маншети, двойно защитен цип.

Техническа информация

Как това яке ще топли детето?

Разработихме това яке за най-тежките зимни условия - силен студ, сняг, снежна буря. Топлината се осигурява от дебелата вата (два слоя на торса) - синтетична материя, която изолира чрез затворения между влакната въздух. Добавихме широка платка под ципа, която да спира навлизането на студен въздух. Съгласно извършения лабораторен тест 70% от децата изпитват термокомфорт с това яке при температура -23°C.Все пак трябва да се има предвид, че чувствителността на студ на всеки човек е различна.

Как якето предпазва детето от външните условия?

Непромокаемата външна тъкан на това яке спира проникването на вода и вятър. За да ви е топло през зимата, е важно да защитите също главата и крайниците си (глава, ръце, крака). Качулката със сваляща се периферия от изкуствена кожа за защита при снежна буря, маншетите на китките и високата яка спират проникването на студа.

Непромокаемост на якето

Непромокаемостта на якето не се ограничава само до непромокаемостта на материята: техниката на съединяване на различните части също е критерий за оценка.

Без значение дали е термолепено или шито и след това промазано, общата водоустойчивост на вашето яке се измерва с тест под душ, който симулира дъжд с различна интензивност, разработен от DECATHLON.

Според него това непромокаемо яке предпазва при умерен дъжд (около 12 см за 2 часа).

Непромокаемост на материята

Непромокаемостта на материята, постигната чрез промазка или мембрана, се измерва по Schmerber или в милиметри воден стълб (налягането, което упражнява водния стълб). Колкото по-голям е показателят, толкова по-непромокаема е тъканта.

Това яке е изработено от непромокаема материя (стандарт JIS 1092), устойчива на 5 000 мм воден стълб (Schmerber) преди изпиране.

КАКВО ОЗНАЧАВА 100% НЕПРОПУСКЛИВИ ШЕВОВЕ?

За пълната непромокаемост на якето допринасят и водоустойчивите шевове. Непропускливостта им е осъществена чрез подлепване с непромокаеми ленти от вътрешната страна на дрехата, които предотвратяват проникването на вода през тази уязвима заради бодовете зона.

Уверихме се в непромокаемостта на якето чрез тест под душ, възпроизвеждащ условията на 2 часа проливен дъжд. След това то беше изпробвано от деца при преходи, за да сме напълно сигурни, че притежава всички очаквани качества.

Практично яке с функционални елементи

Практични функционални елементи: 2 външни джоба с капаци, 1 обезопасен вътрешен джоб, в който може да се носи телефон, 2 външни джоба с мрежа за ръкавици. Ципът е с езиче на машинката, а капакът му - с копчета тик-так, така че децата да могат да откопчават и закопчават якето, без да свалят ръкавиците си. Вие също.

Децата лесно цапат дрехите си - може ли да перете редовно това яке, без да го повредите?

За да се уверим в дълготрайността на продуктите си, ние подлагаме на изпитания използваните материи за устойчивост на триене, издържливост на цветовете и устойчивост на многократно пране. Не се препоръчва да се пере синтетичната кожа с косъм. Тя може да се свали, което позволява да я махнете, преди да сложите якето в пералнята.

Ако изпирането ѝ е наложително, изперете я на ръка и я оставете да изсъхне на открито.

Как да обличате детето си за преходи в сняг?

За да изберете подходящото зимно облекло, независимо от активността, която практикувате, ви съветваме да прилагате принципа на 3-те слоя.

Слой 1: високотехнологичното бельо отвежда влагата от изпотяване, за да поддържа кожата суха.

Слой 2: вторият слой (полар, пуловер) осигурява топлина, както и отвежда влагата навън.

Слой 3: якето защитава от външните условия като дъжд, сняг, вятър.

Всички дрехи трябва да са дишащи, за да позволяват отвеждане на влагата.

Как да запазите техническите качества на това яке?

Продукти за поддръжка: спрей или течност, възвръщащи непромокаемостта при пране Препоръчваме ви да използвате тези продукти поне при всяко пране с цел възстановяване на водоустойчивостта на тъканта и оптимизиране на качествата на дрехата през целия ѝ експлоатационен период.

Как да поддържате правилно този продукт?

Да се затварят циповете при пране. Да се пере в пералня да 30° - нормален цикъл. Да не се избелва. Може да се суши в сушилня на умерена температура. Да не се глади. Да не се подлага на химическо чистене. Винаги се уверявайте, че тази дреха е идеално суха, преди на я приберете за съхранение на сухо място без достъп на пряка светлина. Избягвайте третирането с химикали като белина, които биха могли да се отразят негативно на цвета и термоизолационните свойства на дрехата.

Състав

Състав

Пълнеж: 100.0% Полиестер; Основна материя: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Платка: 100.0% Полиамид; Изкуствена кожа: 92.0% Акрил, 8.0% Полиестер; Джоб: 100.0% Полиестер; Кора: 18.0% Еластан, 82.0% Полиамид; Импрегнация: 100.0% Полиуретан; Мембрана: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 40°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 40°C. Много умерено третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Препоръчваме да перете якето със затворен цип.<br /> Винаги проверявайте дали непромокаемото яке е напълно сухо, преди да го приберете в гардероба.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Дизайнерският ни екип работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). Целогодишно нашите дизайнери разработват стилни и функционални високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.

Гаранция

2 Години