Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8526538 2650483

ГИМНАСТИЧЕСКА ТОЯЖКА, ДЪРВЕНА

12,90 лв.
  • ГИМНАСТИЧЕСКА ТОЯЖКА, ДЪРВЕНА
Цвят: БЕЖОВО
  • БЕЖОВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме тази гимнастическа тояжка с дължина 120 см и диаметър 22 мм за подобряване на мобилността на ставите при стречинг и тренировка.

ПРЕДИМСТВА

Мултифункционалност

Работите за точност, контрол и позициониране.

Стабилност

Помага да пазите равновесие при изпълнение на напади.

Техническа информация

Как тояжката помага за постигане на добра мобилност?

Под "добра мобилност" ние разбираме ефикасно изпълнение на движение без дискомфорт и усилие. Като знаем, че мобилността осигурява амплитуда, комфорт, точност и прецизност на движението, като същевременно предотвратява възможни наранявания, тогава разбираме цялото ѝ значение. Тази тояжка ще ви помогне да постигнете добро ниво на мобилност. Като я използвате за опора, тя ви помага по-специално при правилното техническо изпълнение на клек, като държи гърба ви изправен.

Знаете ли, че...

Как да се разтягате? Разтягайте се бавно и внимателно, като се концентрирате върху натоварвания мускул. Задръжте в тази позиция 30 сек, като дишате дълбоко.

Защо да се разтягате? Стречингът допринася за подобряване гъвкавостта на мускулите и намалява риска от болка и травми.Колко често да се разтягате? Всеки ден в продължение на 5-10 мин, за да поддържате гъвкавостта си.

Предимство

За да усещате по-добре тялото си, затваряйте очи по време на разтягане. Тояжката ще бъде вашия незаменим помощник при изпълнение на движенията.

Маркировка FSC

Продуктът е със сертификат FSC®. FSC е система за сертифициране, която гарантира отговорно управление на горите. Повече информация на plus www.fsc.org.

Състав

Състав

Дръжка/ръкохватка: 100.0% Дървесина

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да не се поставя в близост до източници на топлина. Да се съхранява в хоризонтално положение на сухо и чисто място при температура до 25°C.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

За да гарантираме качествата на продукта, го подлагаме на многобройни тестове (по-специално за устойчивостта му на UV лъчи и за правата му форма).Не сме използвали вредни субстанции за изработването му.

Гаранция

2 Години