Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8526064 2647122

МЪЖКО ПОЛАРЕНО ЯКЕ ЗА ПРЕХОДИ SH500 X-WARM

72,90 лв.
64,90 лв.
-10%
Цвят: ОРАНЖЕВО / СИНЬО
  • ОРАНЖЕВО / СИНЬО
  • КАКИ / СИВО
  • СИВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Обичате преходите? Това поларено яке е създадено за преходи в студено време. Отворите за проветрение и еластичните платки осигуряват добър термокомфорт.

ПРЕДИМСТВА

Топлина

Поларено яке от полиестерна материя с плътност 280 г/м².

Еластичност

Разтегливи странични платки за повече удобство при движение.

Непромокаемост

Непромокаеми качулка и платки (на раменете, ръкавите и в долната част).

Джобове

Два джоба с ципове.

Дишане на тялото

Отвор на гърба за отвеждане на влагата. Бързо съхнене - полиестер с RET 11,06.

Техническа информация

Можете ли да сте сигурни, че поларът е достатъчно топъл за преходи през зимата?

Вътрешната страна на полара е кардирана - процес, който се използва за запазване на топлината. Принципът е прост - материята се развласява, за да добие обем и да задържа между власинките си въздух, който е естествен изолатор. Принципът е същият като при козината или перата на животните. Освен това дрехата разполага с маншети в долната част на ръкавите, които предотвратяват проникването на студен въздух.

Какво представлява поларената материя и защо е толкова топла?

Поларената материя е съставена от синтетични влакна и възпроизвежда качествата на вълната - топлина и термоизолация, като същевременно е по-лека. Тя е мека, удобна, съхне бързо и оставя кожата да диша.

Мека и приятна материя, която е същевременно здрава и устойчива

За да се уверим в дълготрайността на продуктите си, ние подлагаме на изпитвания използваните материи. Така например проверяваме дали върху поларите се образуват топчета, дали цветовете не избледняват, дали многократното пране не променя качествата на материите.

Устойчивостта на протриване на дадена материя се измерва чрез тест на Мартиндейл. При него парче от тъканта се подлага на триене от машина, докато не се забележи промяна във външния му вид.

Добро проветрение за оптимален термокомфорт

Термокомфортът е балансът между топлината, която осигурява дрехата, и способността ѝ да позволи на тялото да диша. Ако под дрехата се задържи влага, във фазите с по-малко натоварване (почивка, слизане) ще ви бъде студено. Създадохме този полар с отвор на гърба и еластични платки на подмишниците с мисълта, че понякога заниманията ви могат да бъдат свързани с по-интензивни натоварвания. Добро съотношение топлина/проветрение за оптимален термокомфорт

Как поларът ви предпазва от външните условия?

През зимата защитата от влага (сняг, дъжд) и от вятър е изключително важна, както при активно движение, така и при почивка, тъй като вятърът има силен охлаждащ ефект. Якето има непромокаеми платки на раменете, ръкавите, долна част на якето и качулката. Така то ще може да бъде с вас дори във влажно време или при лек снеговалеж.

Удобен и практичен полар за преходи в сняг

Кройката по тялото и платките от разтеглива материя при подмишниците гарантират свобода на движение, така необходима при преходи в сняг. Джобове с цип, за да приберете на сигурно място всичко, което трябва да ви е подръка (кърпички, балсам за устни, ръкавици, ключове). Непромокаемите качулка и рамене превръщат якето ви в универсална дреха - нещо средно между втори и трети слой. Незаменима част от комплекта ви за преходи в сняг.

Идеалното облекло за преходи в сняг

Създадохме този полар като част от идеалния комплект за преходи извън утъпканите пътеки - комплектът SH500. С полар SH500, панталон SH520, обувки SH520 и снегоходки SH500 можете да се насладите на преходите в сняг във всякакво време. Изберете подходяща и лека екипировка за преходи в сняг.

Как да се обличате за преходи в сняг?

За да изберете подходящото зимно облекло, независимо от активността, която практикувате, ви съветваме да прилагате принципа на 3-те слоя.

Слой 1: високотехнологичното бельо отвежда влагата от изпотяване, за да поддържа кожата суха.

Слой 2: вторият слой (полар, пуловер) осигурява топлина, както и отвежда влагата навън.

Слой 3: якето защитава от външните условия като дъжд, сняг, вятър.

Всички дрехи трябва да са дишащи, за да позволяват отвеждане на влагата.

Какво включва гаранцията на продукта?

Гаранционният срок на този продукт е 2 години, считано от датата на покупка върху касовата бележка. Намиращият се в гаранция продукт ще бъде заменен безплатно. Гаранцията покрива фабрични дефекти на продукта, с изключение на тези, които са резултат от нормално износване, и тези, които са резултат от необичайни условия на употреба.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Платка: 100.0% Полиестер; Подмишница: 8.0% Еластан, 92.0% Полиестер; Материя на качулката: 13.0% Еластан, 71.0% Полиамид, 16.0% Полиестер; Кора: 20.0% Еластан, 80.0% Полиамид; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 40°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 40°C. Много умерено третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Да се съхранява на сухо място без светлина.<br /> Съветваме ви да избягвате химични препарати като белина, които могат да повлияят на термоизолацията на дрехата.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Извършваме 2 вида термични тестове: - тест на материята на поларите, - изпитване върху термоманекен в изотермична камера, където възпроизвеждаме условията на температура, вятър (5 км/ч) и влажност, каквито се срещат в планината при ход с 5 км/ч. Тези тестове дават възможност да потвърдим дизайнерския избор и така разполагаме термоизолацията там, където най-много се нуждаете от нея.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Всички наши продукти се тестват както в лабораторни, така и в реални условия от представителна група потребители. По този начин продуктите QUECHUA са подложени на двойна щателна проверка както при създаването си, така и при усъвършенстването на дизайна и на използваните технологии. Обратната връзка, която ни давате, също ни помага да подобряваме непрекъснато продуктите си.

Видеа