Филтри 0
Филтри 0
VAN RYSEL Реф. 8524850 2639788

ДАМСКИ ТРИФУНКЦИОНАЛЕН КОСТЮМ ЗА ТРИАТЛОН, ДЪЛГИ ДИСТАНЦИИ, ЛИЛАВ

84,90 лв.
59,90 лв.
-29%
Цвят: ВИОЛЕТОВО
  • ВИОЛЕТОВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха този трифункционален костюм, емблематична и задължителна екипировка за триатлон на дълги дистанции.

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

Мрежеста материя в зоните на интензивно изпотяване - на гърба и под мишниците.

Свобода на движение

Термолепени елементи за оптимална еластичност.

Ограничаване на дразненето на кожата

По-малко шевове и повече термолепени елементи за ограничаване на триенето.

Бързо изсъхване

Бързосъхнеща материя за колоездене със суха екипировка.

Покриване

Пълно покриване на гърба и раменете за защита от изгаряне.

Удобно сядане

Тънък и гъвкав слой от гел, адаптиран за 3-те дисциплини в триатлона.

Джобове

2 мрежести джоба на гърба и 2 термоформовани джоба на бедрата.

Дишане на тялото

С цял цип до коремната област за проветрение на тялото.

Техническа информация

Трифункционален костюм - продукт 3 в 1

Трифункционалният костюм е емблематична и задължителна екипировка за триатлон.- При плуване материята му е сходна с тази на бански костюм.

- При колоездене тънкият и гъвкав слой пяна приляга към телосложението и осигурява комфорт на седалката. Освен това, трифункционалният костюм се облича като клин за колоездене, без необходимост от бельо.

- При бягане тънкият слой гел не възпрепятства движенията и осигурява лекота.

Тази екипировка гарантира максимална ефективност за триатлон.

Малки детайли, осигуряващи големи предимства

- Термоформованите еластични елементи на ръцете и бедрата осигуряват стабилно прилягане при движение или обличане на неопренов костюм за плуване.

- Целият цип се отваря като жилетка и позволява проветрение на тялото по време на бягане. Практичен и при физиологични нужди.

- Материята в горната част е много лека за повече комфорт и бързо изсъхване. Цялата долна част осигурява много добра поддръжка.

Адаптиран към телосложението трифункционален костюм

Този трифункционален костюм е с по-изрязана кройка от мъжките модели. Материята не притиска тялото и осигурява необходимата стабилност за естествени и свободни движения. Тънкият слой от изключително еластичен гел приляга идеално към телосложението и осигурява максимален комфорт. С подплата на гърдите за дискретно прикриване на бюста при жени, спортуващи без бюстие. Въпреки това носенето на спортно бюстие е препоръчително.

Пренасяне на храна

Триатлонът на дълги разстояния е с продължителност 3-6 часа, затова е необходимо хранене. Този трифункционален костюм е снабден с 2 термоформовани джоба на бедрата: те са с безшевна конструкция, не се затварят, не възпрепятстват движенията, а продуктите в тях стоят стабилно и не се разместват.

Предвидени са и 2 мрежести джоба на кръста. Общо във всички 4 джоба могат да се съхраняват 10 енергийни блокчета или гелове.

Трифункционален костюм, костюм за триатлон, костюм 3 в 1: има ли разлика?

Няма разлика. Видовете костюми за триатлон предлагат едно и също: 3 в 1 костюм, подходящ за 3-те дисциплини, без значение как са наречени. Костюмът за триатлон е различен от неопреновия костюм, който осигурява по-добра плаваемост и топлина, и е предназначен за дисциплината плуване.

Трябва ли да носите допълнително костюм за плуване?

Това зависи от температурата на водата.

Благодарение на подобрената плаваемост използването на неопрен дава предимство при плуване. Полезна информация: Френската федерация по триатлон забранява използването на изотермични костюми, когато температурата на водата е над 24°C и задължава използването им, ако водата е под 16°C. При температура от 16 до 24°C решението е въз основа на преценката на триатлониста.

Състав

Състав

Основна материя: 20.0% Еластан, 80.0% Полиестер; Материя на рамото: 31.0% Еластан, 69.0% Полиестер; Платка: 22.0% Еластан, 78.0% Полиестер; Материя на гърба: 8.0% Еластан, 5.0% Полиамид, 87.0% Полиестер; Подплата: 26.0% Еластан, 74.0% Полиестер; Подплънка: 25.0% Еластан, 60.0% Полиамид, 15.0% Експандиран полиолефин

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Този трифункционален костюм е тестван на тренировки и състезания от представителна група триатлонисти през целия период на разработка. Вътрешните и външните ни екипи проведоха тестове за прилягане, комфорт, устойчивост и удобство на шевовете и други.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Трифункционалният костюм за дълги дистанции е тестван и единодушно одобрен от нашите тестови екипи и външни потребители.

Видеа