Филтри 0
Филтри 0
NEWFEEL Реф. 8539927 2835668

НЕПРОМОКАЕМИ ОБУВКИ ЗА СКАНДИНАВСКО ХОДЕНЕ NW 580, каки

94,90 лв.
Цвят: КАКИ / БЕЖОВО / ЧЕРНО
  • КАКИ / БЕЖОВО / ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде тези обувки за редовно скандинавско ходене (2-3 пъти седмично, 20-30 км).

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Ластик, под който промушвате връзките.

Cцепление

Грайфери 5 мм и ексклузивен дизайн за сцепление.

Омекотяване

Предлагат комфорт благодарение на омекотващата подметка от EVA.

Удобно използване

С вграден чорап, който не позволява навлизане на камъчета.

Непромокаемост

Непромокаема мембрана, която запазва сухи краката в продължение на 3 часа.

Гъвкавост

Система Flex-H за оптимална гъвкавост.

Техническа информация

Подобрен модел

Нашият дизайнерски екип ви представя обувките NW 580, разработени за скандинавско ходене - по-стилни, по-гъвкави и с по-добро сцепление. Подобрихме ги благодарение на вашата обратна връзка. Запазихме горната част тип чорап, за да не позволява навлизане на камъчета, и джобчето за връзките, за да не ви пречат.

Какво е скандинавско ходене?

Скандинавското ходене се практикува със специални щеки на всякакъв терен с лек наклон и спомага за тонизиране на цялото тяло.

Ползи от скандинавското ходене

При скандинавското ходене посрещате земята с пета, след това разгъвате цялото стъпало до пръстите, за да се придвижите напред. Обувките гарантират оптимална гъвкавост, както и ефикасно омекотяване в зоната на петата и предходилните кости (зоните, изложени на най-голямо натоварване при спортно ходене).

Система Flex-H

Системата Flex-H представлява три Н-образни гъвкави канала в предната част на обувката. Проведените от Спортната лаборатория на Декатлон тестове показаха, че по време на фазата на оттласкване ставата на метатарзалната кост и фалангата на палеца е зоната на огъване и основна опора на стъпалото. Разположихме в тази част на подметката гъвкави канали, за да оптимизираме огъването на стъпалото и същевременно да запазим комфорта.

Какви обувки да изберете за дъждовно време?

Мрежестата материя не е подходяща за дъждовно време. За дъждовно време ви съветваме да изберете модел NW 580, чиито конструкция и обработка на горната част гарантират необходимата непромокаемост.

Състав

Състав

Външна част: 20.0% Еластан, 80.0% Полиестер; Подметка: 20.0% Синтетичен каучук, 80.0% Етиленвинил ацетат; Подплата на обувка: 90.0% Полиуретан, 10.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Съхранявайте обувките на сухо и проветриво място, далече от пряка слънчева светлина.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

При реални условия: всички продукти Newfeel се тестват от представителна група спортуващи в реални условия, идентични на тези, при които ще бъдат използвани (продължителност на ходене, скорост, климатични условия и т.н.). В лаборатория: Характеристиките и предимствата на всички продукти Newfeel се тестват в лаборатория. Тези тестове ни позволяват да проверим характеристиките на обувките, преди да ги пуснем в продажба.

Гаранция

2 Години

Видеа