Филтри 0
Филтри 0
NEWFEEL Реф. 8539910 2835514

НЕПРОМОКАЕМИ ОБУВКИ ЗА СКАНДИНАВСКО ХОДЕНЕ NW 580, сини

94,90 лв.
Цвят: СИНЬО / РОЗОВО / ТЮРКОАЗЕНО
  • СИНЬО / РОЗОВО / ТЮРКОАЗЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде тези обувки за редовно скандинавско ходене (2-3 пъти седмично, 20-30 км).

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Ластик, под който промушвате връзките.

Cцепление

Грайфери 5 мм и ексклузивен дизайн за сцепление.

Омекотяване

Предлагат комфорт благодарение на омекотващата подметка от EVA.

Удобно използване

С вграден чорап, който не позволява навлизане на камъчета.

Непромокаемост

Непромокаема мембрана, която запазва сухи краката в продължение на 3 часа.

Гъвкавост

Система Flex-H за оптимална гъвкавост.

Техническа информация

Подобрен модел

Нашият дизайнерски екип ви представя обувките NW 580, разработени за скандинавско ходене - по-стилни, по-гъвкави и с по-добро сцепление. Подобрихме ги благодарение на вашата обратна връзка. Запазихме горната част тип чорап, за да не позволява навлизане на камъчета, и джобчето за връзките, за да не ви пречат.

Какво е скандинавско ходене?

Скандинавското ходене се практикува със специални щеки на всякакъв терен с лек наклон и спомага за тонизиране на цялото тяло.

Ползи от скандинавското ходене

При скандинавското ходене посрещате земята с пета, след това разгъвате цялото стъпало до пръстите, за да се придвижите напред. Обувките гарантират оптимална гъвкавост, както и ефикасно омекотяване в зоната на петата и предходилните кости (зоните, изложени на най-голямо натоварване при спортно ходене).

Система Flex-H

Системата Flex-H представлява три Н-образни гъвкави канала в предната част на обувката. Проведените от Спортната лаборатория на Декатлон тестове показаха, че по време на фазата на оттласкване ставата на метатарзалната кост и фалангата на палеца е зоната на огъване и основна опора на стъпалото. Разположихме в тази част на подметката гъвкави канали, за да оптимизираме огъването на стъпалото и същевременно да запазим комфорта.

Какви обувки да изберете за дъждовно време?

Мрежестата материя не е подходяща за дъждовно време. За дъждовно време ви съветваме да изберете модел NW 580, чиито конструкция и обработка на горната част гарантират необходимата непромокаемост.

За да бъдат обувките удобни,Обувките трябва да са точния номер. Обувките за ходене не трябва задължително да са с един номер по-големи от обичайния ви размер.

Изберете обувки с форма, подходяща за стъпалото ви. Стегнете връзките, така че обувките да стоят стабилно на крака, и не се колебайте да ги отпуснете при необходимост. Не използвайте нови чорапи при първото обуване на обувките. Чорапите трябва да излизат над горната част на обувките или вградения чорап.

Състав

Състав

Външна част: 20.0% Полиуретан, 80.0% Полиестер; Подметка: 20.0% Синтетичен каучук, 80.0% Етиленвинил ацетат; Вътрешна част: 90.0% Полиуретан, 10.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Съхранявайте обувките на сухо и проветриво място, далече от пряка слънчева светлина.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

При реални условия: всички продукти Newfeel се тестват от представителна група спортуващи в реални условия, идентични на тези, при които ще бъдат използвани (продължителност на ходене, скорост, климатични условия и т.н.). В лаборатория: Характеристиките и предимствата на всички продукти Newfeel се тестват в лаборатория. Тези тестове ни позволяват да проверим характеристиките на обувките, преди да ги пуснем в продажба.

Гаранция

2 Години

Видеа