Филтри 0
Филтри 0
NEWFEEL Реф. 965428 4094088

ОБУВКИ ЗА СКАНДИНАВСКО ХОДЕНЕ NW 900, ДИШАЩИ, СИНИ

129,00 лв.
Цвят: ЗЕЛЕНО / СИНЬО
  • ЗЕЛЕНО / СИНЬО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерският екип на Newfeel и състезатели по скандинавско ходене създадоха тези обувки за любителите на спорта, които искат да подобрят резултатите си. Тегло 304 г за номер 43.

ПРЕДИМСТВА

Лесно използване

Джобче на езика, в което да прибирате връзките.

Оттласкване

Много добра динамика благодарение на вложката Kalensole от EVA. Дроп 7 мм.

Cцепление

Грайфери 5 мм и ексклузивен дизайн за сцепление.

Удобно използване

С вграден чорап, който не позволява навлизане на камъчета.

Фиксиране на стъпалото

Осигуряват стабилност благодарение на страничните елементи и стелката.

Дишане на стъпалото

Отвеждат изпотяването благодарение на мрежестата материя на горната част.

Гъвкавост

Система Flex-H за оптимална гъвкавост.

Техническа информация

NW 900 - състезателни обувки за скандинавско ходене

Нашият дизайнерски екип ви представя обувките NW 900, разработени за скандинавско ходене. Предлагат динамика и сцепление благодарение на новата, гъвкава подметка. Запазихме горната част тип чорап, за да не позволява навлизане на камъчета, и джобчето за връзките, за да не ви пречат.

Необходими ли са ви специални обувки за скандинавско ходене?

При скандинавското ходене посрещате земята с пета, след това разгъвате цялото стъпало до пръстите, за да се придвижите напред. Обувките гарантират оптимална гъвкавост, както и ефикасно омекотяване в зоната на петата и предходилните кости (зоните, изложени на най-голямо натоварване при спортно ходене).

Система Flex-H

Системата Flex-H представлява три Н-образни гъвкави канала в предната част на обувката. Проведените от Спортната лаборатория на Декатлон тестове показаха, че по време на фазата на оттласкване ставата на метатарзалната кост и фалангата на палеца е зоната на огъване и основна опора на стъпалото. Разположихме в тази част на подметката гъвкави канали, за да оптимизираме огъването на стъпалото и същевременно да запазим комфорта.

За да бъдат обувките удобни,Обувките трябва да са точния номер. Обувките за ходене не трябва задължително да са с един номер по-големи от обичайния ви размер.

Изберете обувки с форма, подходяща за стъпалото ви. Стегнете връзките, така че обувките да стоят стабилно на крака, и не се колебайте да ги отпуснете при необходимост. Не използвайте нови чорапи при първото обуване на обувките. Чорапите трябва да излизат над горната част на обувките или вградения чорап.

Какво е скандинавско ходене?

Скандинавското ходене се практикува със специални щеки на всякакъв терен с лек наклон и спомага за тонизиране на цялото тяло.

Ползи от скандинавското ходене

Скандинавското ходене е комплексен и достъпен за всички спорт. То тонизира тялото, подобрява дишането, допринася за намаляване на теглото и укрепване на костите. Към тези многобройни физически ползи, можем да добавим усещането за благосъстояние, което носи практикуването на спорт на открито.

Състав

Състав

Външна част: 15.0% Полиуретан, 10.0% Полиестер, 72.0% Полиестер, 3.0% Полиамид; Подметка: 20.0% Синтетичен каучук, 70.0% Етиленвинил ацетат, 10.0% Каучук; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Съхранявайте обувките на сухо и проветриво място, далече от пряка слънчева светлина.

Ограничения при използване

Не са подходящи за дъждовно време.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

При реални условия: всички продукти Newfeel се тестват от представителна група спортуващи в реални условия, идентични на тези, при които ще бъдат използвани (продължителност на ходене, скорост, климатични условия и т.н.). В лаборатория: Характеристиките и предимствата на всички продукти Newfeel се тестват в лаборатория. Тези тестове ни позволяват да проверим характеристиките на обувките, преди да ги пуснем в продажба.

Гаранция

2 Години

Видеа