Филтри 0
Филтри 0
DREAMSCAPE Реф. 8641010 4267823

ДАМСКИ ПАНТАЛОН ЗА СНОУБОРД 100, ЧЕРЕН

99,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип от страстни любители на сноуборда създаде този този панталон за епизодично каране на сноуборд. С по-топли платки в чувствителните зони за повече комфорт.

ПРЕДИМСТВА

Свобода на движение

Права кройка за свобода на движение.

Регулиране

Регулиране на кръста и свалящи с протектори от пяна на коленете.

Устойчивост

Устойчива на триене и скъсване материя.

Топлина

Рециклирана вата 90% с плътност 60 г/м2 и технология Warmseat.

Непромокаемост

10000 мм воден стълб. Основни непромокаеми шевове.

Джобове

2 странични джоба.

Дишане на тялото

Дишаща материя 10000 г/м²/24 ч, осигуряваща отвеждане на изпотяването.

Удобно използване

Свалящи се протектори от пяна на коленете.

Техническа информация

Помощ при избор на размер

Манекенката на снимката е с ръст 176 см и носи размер М.Мерките му са:

Обиколка на талията: 70 см, обиколка на ханша: 100,5 см, дължина на крака, измерена от вътрешната страна: 86 см.

Как гарантираме здравината и издръжливостта на дрехата?

Даваме на нашите продукти Dreamscape 5-годишна гаранция за фабрични дефекти.

Винаги избираме най-добрата комбинация от материали и съединитени елементи за нашите продукти, за да гарантираме възможно най-голяма издръжливост.

Ограничаване на въздействието върху околната среда

Стремим се да ограничаваме до минимум въздействието на спортните ни продукти върху околната среда и да опазим нашите спортни терени чисти. Панталонът е със следните характеристики:- Вата от 90% рециклирани материали.

- Основна материя без флуор. - Подплата, багрена по технология Dope Dyed.

Технология Dope Dyed

При багренето на текстилните материи се изразходват много вода и електроенергия и се използват химически продукти.При все това обичаме цветния текстил. За да ограничим въздействието от багренето, използваме технология "Dope Dyed", при която багрилните пигменти се въвеждат под формата на прах при производството на самото влакно (а не чрез потапяне на текстила в багрилни бани, както се прави обикновено). Така ограничаваме разхода на вода и количеството отпадни води, свързани с боядисването на тъканите.

Проекти, върху които работим

Въпреки усилията ни, не винаги е лесно да намалим въздействието а продуктите ни върху околната среда толкова, колкото бихме искали.За да изпълним това работим по следните точки:

- използване на рециклирани материали за основната материя; - използване на технология Dope Dyed за всички материи;

- откриване на метод на импрегнация с рециклиран PU; - създавне на метод за отделяне на имрегнацията/промазката от продукта или изработването им от един и същи материал.

Въздействие върху околната среда

Въздействието върху околната среда на продуктите се изчислява въз основа на цикъла им на живот, като се взимат предвид различни показатели. Продуктите се оценяват по скалата ABCDE, за да можете лесно да идентифицирате тези с най-малко въздействие върху околната среда, като ги сравните с други продукти от същия вид. Decathlon е доброволен участник в инициативата за информиране относно въздействието върху околната среда.

Повече информация на http://developpement-durable.decathlon.com/

Как гарантираме непромокаемостта на дрехата?

За да предпазва ефикасно от дъжд, сняг и вятър, панталонът е изработен от материя, която не позволява проникване на вода и намалява усещането за вятър. Накрая проверихме качествата на дрехата при реални условия.

Какво е промазка?

Промазката е специална обработка на тъканите, която гарантира способността им да задържат водата на повърхността, без да я абсорбират. Така дрехата не се напоява с вода и остава суха и топла. Третирането трябва да се прилага многократно през целия период на използване на дрехата (средно след всеки 2 или 3 изпирания) със специални продукти, които се предлагат в нашите магазини. Всички якета панталони за сноуборд са промазани.

Понякога водата прониква в дрехата през шевовете. Шевовете на дрехата непромокаеми ли са?

Панталонът е с непромокаеми шевове. Шевовете на дрехата са подлепени от вътрешната страна с непромокаеми ленти, за да не позволяват проникване на вода.

Това са шевовете в зоните, които са изложени на сняг в най-голяма степен (седалище, ханш).

Как панталонът предпазва от студа?Ние използваме вата за изолация. Това е синтетичен материал на основата на полиестер, който задържа въздуха в различна степен, в зависимост от дължината на влакната си. Съществуват няколко вида вата - стандартна, техническа, силиконова, които имат различни характеристики (топлина, лекота, еластичност и т.н.)Дрехата е с технология WARM SEAT, която увеличава с 54% изолацията от студа, когато сте седнали на снега.

Импрегниран панталон - какви са предимствата на импрегнацията?

Импрегнацията представлява напояване на тъканта със специален разтвор, който създава защитен филм. Дишащата импрегнация е непромокаема бариера, която позволява отвеждане на водната пара, отделяна от тялото по време на практикуване на сноуборд.

Инструкции за пране

Инструкции за пране на дрехата: Машинно пране при 30°С на програма за синтетични тъкани. Обърнете дрехата наопаки. Използвайте малко количество препарат за пране. Не използвайте омекотител. Изстисквайте на ръка. Оставяйте дрехата да изсъхне на проветриво място. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.Възможност за подновяване на непромокаемостта с импрегниращ спрей за текстил. Спазвайте инструкциите за пране и поддръжка.

Съвети за избор на облекло за сноуборд?

За да запазите краката си по-дълго сухи и топли, заложете на облекло от 2 слоя. Термобельо за отвеждане на изпотяването и панталон за защита от неблагоприятни климатични условия и топлина.

Как да се предпазите от навлизане на сняг в дрехата?

Нашите панталони имат вградени гети с ластик, които покриват ски обувките. Те не позволяват навлизане на сняг в дрехата в случай на падане.

Защо стойността на водния стълб в сайта и на етикета на дрехата е различна?

Панталонът е с мембрана 10000 мм воден стълб (в момента на покупката). При всяко пране мембраната губи ефикасността си. Ето защо тествахме продукта и след пране, за да гарантираме оптимална непромокаемост дори след 5 цикъла на пране. На етикета на дрехата сме отбелязали стойността на водния стълб след 5 цикъла на пране, за да бъде вярна информацията дори след няколко години.

Състав

Състав

Пълнеж: 100.0% Полиестер; Основна материя: 100.0% Полиамид; Основна подплата: 100.0% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан; Съдържа латекс.: 100.0% Етиленвинил ацетат

Съвети за съхранение и поддръжка

Професионално химическо чистене с тетрахлоретилен и всички разтворители, изброени срещу символа F. Нормално третиране. Професионално химическо чистене с тетрахлоретилен и всички разтворители, изброени срещу символа F. Нормално третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Съхранявайте на закачалка, за да се избегне образуването на гънки, които могат да повредят обработката на плата. Убедете се, че чорапите са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички наши продукти Dreamscape се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

5 Години

Съгласие от

Сноубордисти в реални условия. Свържете се с нас на decathlon.com.