Филтри 0
Филтри 0
DREAMSCAPE Реф. 8589604 4051490

ДАМСКО ЯКЕ ЗА СНОУБОРД 100, РОЗОВО

114,00 лв.
99,90 лв.
-12%
Цвят: РОЗОВО
  • РОЗОВО
  • БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият екип от страстни любители на сноуборда създаде това яке за първи стъпки в сноуборда. Може да се носи с протектор за гърба.

ПРЕДИМСТВА

Свобода на движение

Права кройка - осигурява свобода на движение, дори с протектор за гръб.

Регулиране

Регулируема качулка, регулируеми маншети.

Устойчивост

Устойчива на триене и скъсване материя.

Топлина

Рециклирана вата 90% с плътност 80 г/м2 на торса и 60 г/м2 на ръкавите.

Непромокаемост

10 000 мм воден стълб. Основни непромокаеми шевове.

Джобове

4 джоба - 2 странични, 1 на гърдите, 1 вътрешен.Джоб за карта.

Дишане на тялото

Дишаща материя, осигуряваща отвеждане на изпотяването. (RET =9,4)

Техническа информация

Помощ при избор на размер

Розово яке:

Манекенката на снимката е с ръст 176 см и носи размер М.Мерките му са:

Гръдна обиколка: 88,5 см, обиколка на талията: 70 см, дължина на ръката: 57 см. Яке в бял цвят: Манекенката на снимката е с ръст 175 см и носи размер М.Мерките му са:

Гръдна обиколка: 92 см, обиколка на талията: 66 см, обиколка на ханша: 89 см.

Как гарантираме здравината и издръжливостта на дрехата?

Даваме на нашите продукти Dreamscape 5-годишна гаранция за фабрични дефекти.

Винаги избираме най-добрата комбинация от материали и съединитени елементи за нашите продукти, за да гарантираме възможно най-голяма издръжливост.

Ограничаване на въздействието върху околната среда

Стремим се да ограничаваме до минимум въздействието на спортните ни продукти върху околната среда и да опазим нашите спортни терени чисти. Якето е разражотено със следните характеристики:- Вата от 90% рециклирани материали.

- Основна материя без флуор. - Подплата, багрена по технология Dope Dyed.

Технология Dope Dyed

При багренето на текстилните материи се изразходват много вода и електроенергия и се използват химически продукти.При все това обичаме цветния текстил. За да ограничим въздействието от багренето, използваме технология "Dope Dyed", при която багрилните пигменти се въвеждат под формата на прах при производството на самото влакно (а не чрез потапяне на текстила в багрилни бани, както се прави обикновено). Така ограничаваме разхода на вода и количеството отпадни води, свързани с боядисването на тъканите.

Проекти, върху които работим

Въпреки усилията ни, не винаги е лесно да намалим въздействието а продуктите ни върху околната среда толкова, колкото бихме искали.За да изпълним това работим по следните точки:

- използване на рециклирани материали за основната материя; - използване на технология Dope Dyed за всички материи; - откриване на метод на импрегнация с рециклиран PU; - създавне на метод за отделяне на имрегнацията/промазката от продукта или изработването им от един и същи материал.

Какво е въздействието на продукта върху околната среда?

Въздействието върху околната среда на продуктите се изчислява въз основа на цикъла им на живот, като се взимат предвид различни показатели. Продуктите се оценяват по скалата ABCDE, за да можете лесно да идентифицирате тези с най-малко въздействие върху околната среда, като ги сравните с други продукти от същия вид. Decathlon е доброволен участник в инициативата за информиране относно въздействието върху околната среда.

Повече информация на http://developpement-durable.decathlon.com/

Как гарантираме непромокаемостта на дрехата

За да предпазва ефикасно от дъжд, сняг и вятър, якето е изработено от материя, която не позволява проникване на вода и ограничава усещането за вятър. Непромокаемостта на дрехата е тествана в лаборатория под специален душ, възпроизвеждащ реалните условия при сноуборд на терена. Накрая проверихме качествата й при реални условия.

Понякога водата прониква в дрехата през шевовете. Шевовете на якето непромокаеми ли са?

Дрехата е от непромокаема материя и с непромокаеми шевове. Шевовете на дрехата са подлепени от вътрешната страна с непромокаеми ленти, за да не позволяват проникване на вода.

Това са шевовете в зоните, които са изложени на сняг в най-голяма степен (рамене и качулка).

Какво е промазка?

Промазката е специална обработка на тъканите, която гарантира способността им да задържат водата на повърхността, без да я абсорбират. Така дрехата не се напоява с вода и остава суха и топла. Третирането трябва да се прилага многократно през целия период на използване на дрехата (средно след всеки 2 или 3 изпирания) със специални продукти, които се предлагат в нашите магазини. Всички якета за сноуборд са промазани.

Импрегнирано яке - какви са предимствата на импрегнацията?

Импрегнацията представлява напояване на тъканта със специален разтвор, който създава защитен филм. Дишащата импрегнация е непромокаема бариера, която позволява отвеждане на водната пара, отделяна от тялото по време на практикуване на сноуборд.

Как якето запазва топлината на тялото?Ние използваме вата за изолация. Това е синтетичен материал на основата на полиестер, който задържа въздуха в различна степен, в зависимост от дължината на влакната си. Съществуват няколко вида вата - стандартна, техническа, силиконова, които имат различни характеристики (топлина, лекота, еластичност и т.н.)

Съвети за избор на облекло за сноуборд?

За да предпазите тялото на детето от студ и влага, заложете на облекло от три слоя: Първи слой (термобельо), за да запазва тялото сухо.

Втори слой (изолиращ), за да запазва телесната топлина.

Трети слой (защитаващ), за да предпазва от климатични въздействия.

Инструкции за пране

Инструкции за пране на дрехата: Машинно пране при 30°С на програма за синтетични тъкани. Обърнете дрехата наопаки. Използвайте малко количество препарат за пране. Не използвайте омекотител. Изстисквайте на ръка. Оставяйте дрехата да изсъхне на проветриво място. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.Възможност за подновяване на непромокаемостта с импрегниращ спрей за текстил. Спазвайте инструкциите за пране и поддръжка.

Защо стойността на водния стълб в сайта и на етикета на дрехата е различна?

Якето е с мембрана 10000 мм воден стълб (в момента на покупката). При всяко пране мембраната губи ефикасността си. Ето защо тествахме продукта и след пране, за да гарантираме оптимална непромокаемост дори след 5 цикъла на пране. На етикета на дрехата сме отбелязали стойността на водния стълб след 5 цикъла на пране, за да бъде вярна информацията дори след няколко години.

Състав

Състав

Пълнеж: 100.0% Полиестер; Основна материя: 100.0% Полиестер; Основна подплата: 100.0% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Съхранявайте на закачалка, за да се избегне образуването на гънки, които могат да повредят обработката на плата. Убедете се, че чорапите са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти за сноуборд Dreamscape се изпитват в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

5 Години

Съгласие от

Сноубордисти в реални условия.

Видеа